תנחשו

8ar8ie

New member
אני:]

ז'קט ג'ינס די כהה (של אחותי) צמוד כזה שיש לו כיווצים קטנים בכתפיים (עוד מעט מורידה אותו... אני יודעת שחם. אבל רציתי להוסיף אותו רק לפינה:]) מכנסיים חאקי ירקרק ארוכות, בסוף זה קצת מפורק כזה גופית סבא לבנה שרשרת מן עיגולים מרובעים (קשה להסביר תצורה) שהעיגול באמצע הוא הכי גדול ולצדדים זה הולך ונהיה קטן. בין כל שני חרוזים יש חרוז כסף קטן. [אני הכנתי תשרשרת מחרוזים של סבתא] אה.. בצבע כתום ורוד. נראה לי קוראים לזה קורל... כפכפים חומים

8ar8ie

New member
אה ו...

שיער חום גלי די ארוך עם שביל בצד בקוקו נמוך

Miss Naama

New member
אני 3>

הרבה שיער [;;], שחור תלתלים מגיע קצת מעל הפופיק 3> נפח וזה
גופייה אפורה, במרכזה ציור של הפרצוף של מיקי מאוס ומעליו בכתב אדום [קצת מתחת לציצים] MICKY. כתפיות של חזייה לבנה. הגופייה טיפה בטן, לא צמודהכזו. חצאית ורודהבהירה ארוכה, עם פס בד לבן עבה כזה בהתחלה שלה במותניים, וקצת תחרה לבנה עדינהלאחגיגית כזו על החצאית [שניים שלושה פסים דקים, רחוקים זהמזה]. יחפה 3> סטאף 3> - שני צמידים על יד ימין, ורודסגול וירוקאדוםכזה. משקפיים עם חצימסגרת כזה, חומותאדומות. רסן [[: ונקודת חן. ושיערות ברגליים
אוקיי אוקיי, אני אפסיק PPP: [ושפם! ועיניים חומות! ומבט מטורף! ו - -

roni727

New member
מה שאני לובשת עכשיו סתם קקה

אבל אני יודעת מה אני הייתי רוצה ללבוש O: חולצת טי שרט של ג'ק
בשחור[שימו לב להפכים
] והחולצה בלבן מתחת לה חולצה ארוכה וצמודה על הידיים, מפוספסת שחור-לבן. חצאית ג'ינס צמודה מיני, צבע הג'ינס כזה כחול ירקרק[צבע כהה, כן?] וקרועה בחלק התחתון
גרביונים מפוספסים שחור לבן, עליהם חותלות שחורות [זה יוצא מדהים.. דאמט] ולבסוף.. אולסטאר כחולות כהות
*אם מישהי יודעת איפה אפשר לקנות משהו מבין אלה בבקשה לציין.. אני חייבת לפחות אחד מהפריטים ><

ינקיפנק

New member
דאמט, את לבושה מדהים!

איפה פאקינג השגת חולצה של ג'ק?????? או חותלות שחורות???

shanchan

New member
קמתי רק לפני שעה וחצי ../images/Emo122.gif

המ, אוקיי ^^
שיער- פזור, גלי, חום, קצת נפוח, מגיע עד קצת מעל הציצים.
טופ- גופייה שחורה פשוטה עם כתפיות תכלת (גם הפס העליון של הגופייה בתכלת). על הגופייה יש ציור של כוכב תכלת ועליו כלבלב מעוות, מתחת לציור כתוב "my lovely dog"
בוטום- בוקסר ירוק עם קישוטים של עלים ופרחים לבנים כל כולו, בצד שמאל שלו יש ציור של פו הדוב זורע חיטה P:
נעליים- אין, למה להיות עם נעליים בבית? :S
אקססוריז- המון צמידי חוטים צבעוניים על הידיים- 5 ביד ימין ו8 ביד שמאל. באוזן ימין- עגיל שרשרת עם פיס בקצה, מתלפף על שני חורים. באוזן שמאל 3 חורים- בראשון יש עגיל צמוד של גראס, ובשניים האחרים עגיל שרשרת כמו בוזן השנייה.
אחרים- לק כחול בוהק על הציפורניים :) מקווה שהבנתם משהו

M o o M o o

New member
מה אני לובשת ב05:30 (בערך:p)בבוקר.

ג'ינס צמוד דיי צמוד(ומגניב^^), חולצת פולו ורודה ונחמדה וגרבי קיץ (קצרים כאלה^^)עם פסים צבעוניים דקים מניו יורקD: (שאני אוהבתXD) ;; אני רוצה פיג'מה אבל אין לי כוח להתלבש.;____;" ]:

יאללה

חולצה שחורה קצרה, קצת רופפת, עם הדפס זהב-לבן גדול של שער עיתון/עטיפת דיסק של בוב דילן חצאית קפלים אדומה קצרה כפכפים צהובים מהחומר של הקרוקס, אבל לא קרוקס
כמו סנדלים תנכיות עם שתי רצועות עבות ואבזמי פלסטיק, אבל בלי החלק שמבדיל בין כפכפים לסנדלים סופג זיעה משובץ שחור-לבן ביד ימין ושעון עם רצועה לבנה ביד שמאל קשת קליפסים בשיער, קוקו והמון שוונצים מכל הכיוונים בחייאת, יצא מפורט
ביקרתי היום בפרינסטון|מאושרת| ולפני כמה ימים ביקרתי בייל^^

איזה רורי?><

קיץ עכשיו
הרורי היחידה שאני יודעת עליה זו הרורי מבנות גילמור, זאת? בכל מקרה, יש בכל מקום מודעות על זה שיש עונה חדשה של בנות גילמור בסתיו^^ אין לי כבלים, אבל אני אוהבת את זה><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואו איזה מגניב לך.*O* תגנבי לי מודעה!!
יואו. איזה כיף לך.
אני גם רוצה.

למעלה