תנחשו מי השתחרר??....

yonVata

New member
תנחשו מי השתחרר??....

כן כן!... התקשרו אלי אתמול בצהרים לעבודה בהודעה דרמתית שהייתי צריך להשתחרר לפני 3 ימים... קיצר העיפו לי את כל הסידורים באוויר, נסעתי לגדוד וחזרתי ממש מאוחר בלילה למרכז... היום נסעתי לבק"ום רק בשביל לגלות שאין לי אישור עלזה שאני מאחר לשחרור ב3 ימים, אז אני נפקד בק"ום - התעקבתי מ8:40 (רציתי לסיים מוקדם ולהגיע לעבודה מהר) עד 11:30 בשביל שיגיע המכתב שמאשר אתזה... איך שסיימתי שם הגעתי ללוגיסטיקה, הם שאלו איפה הציוד שלי ואחרי שאמרתי להם שהחזרתי אותו בבסיס שאלו איפה האישור לזה, כמובן גם הפעם זה לקח מלא זמן עד שהשגתי את האישור... משם תור קצרצר לקצין מיון (שלא שאל או אמר שומדבר, פשוט שיבץ אותי בלי להגיד לי אפילו איפה ושלח אותי לדרכי...) ואז שעה וקצת חיכיתי להנפקה של תעודת השחרור שלי... בכל מקרה, ולענייננו!... יונתן קרפ סוףסוף אדם חופשי!!!!!!

yonVata

New member
ברוכה השבה בעצמך!

הרבה זמן לא שמענו את קולך הענוג

Don Nirtin

New member
אתה יודע, היא נשואה F3../images/Emo87.gif

"קול ענוג"?

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משעשעים שכמוכם! אתם חסרים לי
אני קוראת אתכם כל הזמן.... למרות של רואים אותי כותבת.. אבל אני פה, וגם לכתוב אחזור מתישהו...(כן, כן וגם לשחק
)

Macbook

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif

החיים האמיתיים מתחילים עכשיו

Hasselblad

New member
קולולולולול

מזל טוב יון!!!! סורי שאני לא מצליחה לכתוב הודעה יותר מושקעת.. חוזרת לגסוס בפינה

yonVata

New member
זה בסדר...

שמעתי אותך אתמול.. אין צורך בהסבר נוסף!...

Guid

New member
מזל טוב יון!!!!! D:

יאללה, לאזרחות ברבאק! :) נכון שעכשיו אתה מרגיש פשוט אחר? D:

yonVata

New member
את האמת?

אני מבואס שהשתחררתי... כי מחר אני נוסע הביתה... רציתי לסוע חינם :p

יאיייייייייייי../images/Emo65.gif מזל טובבבבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה מסכם את זה לא
ובאמת יונתן, שיהיה לך הרבה בהצלחה בחיי האזרחות
עבודה כבר יש לך ככה שאתה בכיוון הנכון

yonVata

New member
תודה נעמונת ../images/Emo13.gif

עכשיו רק נשאר לקוות שאני אמשיך בעבודה ולא ישלכו אותי לדרכי בספטמבר (מסובך להסביר.. אבל אמרו לי מראש שיכולהיות שיהיו צריכים אותי רק לחודש וחצי...) ולמצוא כבר דירה

Don Nirtin

New member
יפייייייייייייייייייייייי הייי!!!!!!!../images/Emo87.gif

הגיע הזמן שהצבא האידיוט הזה ישחרר אותך.......... אז מן הסתם העבודה יצטרכו לסלוח לך.........

yonVata

New member
העבודה סלחו לי...

המשכורת בסוף החודש קצת פחות תסלח על השעות החסרות

מזל טובבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif

גם אני הייתי נפקדת בקו"ם שבוע אל תשאל איך
רק צה"ל יכול לחשוב על השטויות האלה
המון המון המון בהצלחה באזרחות והכל

ווינגז

New member
לגמרי קולולולולולו!

ממש מצחיק אותי שקיים דבר כזה "נפקד בקו"ם", אתה האדם השני השבוע שאני שומעת שזה קרה לו. כל הבירוקרטיה שזה גורר אחריו זה הרבה פחות נחמד, אבל סופר שווה את זה בכל מקרה. לא מבינה למה לוקח להם כ"כ הרבה זמן להנפיק את התעודה המסכנה הזו, בחיי, כולם עומדים ומחכים שם בלי פרופורציה לזמן שלוקח לעשות את כל שאר הדברים.
מזל טוב וברוך הבא לאזרחות!

למעלה