תנחשו מה........

lgmtk

New member
אולי אין כסף לקנות דיסק????????????

לא חשבת?????? המצב במדינה לא משו.............שקלי מילים. באקא.

girlKK

New member
הלו!!!

התכוונתי לזה אם יש לך כסף לקנות דיסק מקורי! אם היא אומרת שאני קמצנית אז גם החברים שלה קמצנים, מה את/ה לא יודע לקרוא !!!!!!! וזה הבעייה שלה היא חושבת שאני צריכה לקנות דיסק מקורי של לינקין פארק!!! ואמרתי לה שאני לא יכולה כי אני פשוט עשיתי צריבה וזהו!!!!!!!! קודם תקרא את כל מה שכתוב וזהו.... תסתכל על מה כולם כתבו ומה שאני כתבתי!

Hurakano

New member
חחחחחחחחח

איזה שרשור עצבבבבבנננייייי
אנשים שולחים הודעות כפולות ומשולשות מרוב קריזה

Hurakano

New member
חחחחחחחחח

איזה שרשור עצבבבבבנננייייי
אנשים שולחים הודעות כפולות ומשולשות מרוב קריזה

olly v

New member
דיייייייייי!../images/Emo46.gif

זהו! העלתם לי ת'פיוז! למה כל הזמן לריב?! תפוז התפגרו קצת - הבנו.... ילדה מסכנה שאוהבת את ווסטלייף ואיכשהו הגיעה לפורום שלנו - קצת פחות מובן.... דיסקים צרובים - אני בעד , אבל צריך גם לקנות ( תנו כבוד...) יאללה , מה עוד לא ברור פה?!

ParanoidLq

New member
טוב אז ככה אנשים יקרים

תשמעו א. כמו שנאמר פה לפני יש אנשים ששרופים יותר ממכם על הלהקה ואין להם כסף לקנות דיסקים מקוריים אז הם צורבים אותם וזה לא אומר שהם לא מכבדים את הלהקה או פחות אוהבים אותם. למשל אני ואני לא מסתיר את זה אין לי שום דיסק מקורי של לינקין פארק הכל הורדתי וצרבתי ואני חולה עליהם בצורה מטורפת פשוט אין לי כסף מיותר לבזבז כשאני יכול לצרוב אז מה אני נחשב כבר לא FAN? מקומי לא בפורום? ב.לגבי DREAMINGG אתם התחלתם עכשיו לצעוק ולקלל וזה לא נכון כי הוא נכנס לפורום ואמר משהו לגיטימי ולא העליב אף אחד. מה שהיה לפני סגור וכבר הגבנו על כך, למה לא לתת לו להגיב? הוא צדק אתם צריכים להבתגר. ג.סילבר ליין וMAXELL ב2 שקל ליחידה ו 50 דיסקים ב80 שקל. מי שגר במרכז ורוצה לקנות,דברו איתי אני גר בבת ים.

עוד אחד שחושב שהוא מבין..../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

אם באמת היית מעריץ של לינקין פארק לא היית אומר את זה!! אתה בעדו?! הוא אמר שלינקין מסריחים והרצה לנו שעה על זה ואתה רוצה שאני יתן לו להיות פה?! כאילו שהוא חלק מהפורום?! הוא אפילו לא אוהב אותם אז מה הקטע?! אז שקט!!!

ParanoidLq

New member
תקשיבי חמודה

אני לא תומך בו,כל מה שהוא אמר הגבנו על כך והוא הפנים עכשיו כשהוא מגיב הוא לא אמר שום דבר על לינקין אז למה צריך להתנפל עליו? אז אם הוא לא אוהב אותם אסור לו להיות בפורום? מה קשור? אם הייתם שותקים על התגובה בשרשור הזה אז זה לא היה מתפתח לקללות ובלאגנים, חוץ מזה שזה סתם לוקח מקום וכל הנושאים היותר חשובים יורדים למטה ועוברים לדף הבא. לסיכום תתחילו להירגע ואל תהרגו כאן אנשים בגלל שאמרו משהו לא נכון.

NiKi†a

New member
חחחח......רותם..../images/Emo6.gif

כמה מתערבים שזה גולן עם ניקניים שונה שמנסה להראות כאילו מישהו בא לעזור לו? ענק

ParanoidLq

New member
אני לא בא לעזור

לאף אחד! אני פשוט אומר מי צודק בכל העיניין הזה הוא לא צודק שאמר דברים רעים על לינקין. ואתם לא צודקים שלא נתתם לא צ'אנס כשהוא הגיב ולא עשה שום דבר רע. "גולם עם ניקניים שונה" איזה מגניבה את את יכולה לראות שאני פעיל בפורום הזה כבר כמה חודשים.

תקשיב חמוד...../images/Emo60.gif

הוא שונא את לינקין ואני עדיין מעוצבנת עליו אל איך שהוא קילל אותם אז... אז מותר לי לקלל אותו ולעשות מה שבא לי! כי הוא בפורום לינקין פארק והוא לא יבוא לפה וישמיץ אותם!!! ואם הוא מקלל ככה את לינקין ואומר דברים כמו- "ואמן מחר צ'סטר יחטוף איזה מחלה סופנית איזה סרטן או משהו אמן שהטמבלים חסרי הכישרון המכונים "לינקין פארק" יתפרקו או שיחליטו כולם בלהקה לעשות התאבדות המונית, זה גם טוב.." וזה לא מזיז לך אז לא נראה לי שאתה מעריץ את לינקין כמוני!!!

למעלה