תנחשו מה........

H6

New member
כנ"ל למה לתקוף אותה ישר ?

אולי אין לה 70 שקל או כמה שהדיסקים עולים ? לא לכולם יש כסף לקנות כל הזמן דיסקים ( וזה גם חלק מהסיבה שיש WAREZ בלי הפסקה ) חוץ מזה אולי היא תתדלק על הלהקה כמו שקרה לי ותקנה את המקוריים ?

Kido2222

New member
תשמעי...

אין לי בעיה שתצרבי... אבל שתתחילי לצרוח בפורום כמה שאת גאה בעצמך?! ואם את רוצה לשמוע אותם.. "תבזבזי" 70 שקל לשמוע אותם... ממש בלי בושה... כאילו... חסכת מלא כסף... אבל רק שתדעי שבגלל אנשים כמוך... להקומת מתפרקות... אחד קונה מקורי צורב לכולם... ככה תסלחי לי... אין שוק מכירות בכלל... ואת לא תורמת למצב.. עכשיו... אם את אוהבת את לינקין פארק... את תגשי לחנות ותקני את הדיסק המקורי... אם לא... באמת שאין לך מה לעשות פה בזה שאת משוויצה... אני למשל.. הורדתי הכל... כל השירים של לינקין פארק... אבל בניגוד אליך... אני גם קניתי את הדיסקים שלהם... כי אני מכבד אותם...

Deore

New member
יאללה סוגרים ת'שירשור...

סתם בזבוז זמן. אם בא לה לצרוב שתצרוב... גם אני צורב דיסקים של להקות אחרות... ומה לעשות... תפרו אותך, צריבה ב-7 שקל. יקרנים! הדיסק עולה רק שקל ואם מדברים על דיסק ברמה אז הוא עולה מקס' 3 ש"ח.

Deore

New member
בעיקרון זה...4 שח אבל...

אני קונה ב- 3... פרוטקציות אצל חבר שאמא שלו עובדת בחברה...

אולי בא לך..

שקל? בלון
? מסטיק? כיף
? יופי שבא לך, לא רוצה לתת לך. ואגב, עבדו עליך בעיניים. 7 שקל לדיסק צרוב? הייתי נותנת להם כיף.

NiKi†a

New member
חחחחחח.....7 שקל../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אני צורבת בחינם לחברים שלי אם צריך... למה 7 שקל?!! פחחחח...עבדו עליך. בואי אני יגיד לך משהו, להקות שאני באמת מעריכה, אני לא צורבת את הדיסק שלהם, ואם את באמת מעריכה את לינקין, אז צריכה ללכת לחנות ולקנות
כמו שמישהו אמר פה, גם אני מורידה את כל השירים שלהם, אבל גם תמיד, קונה את הדיסק!

NiKi†a

New member
חחחחחח.....לא ../images/Emo13.gif

אני ברצינות יכולה לצרוב בחינם
יש לי מלא דיסקים..אני צורבת חופשי לחברים
לא לינקין
סתם כל מיני שירים...לא של להקה מסויימת

coka

New member
מה נסגר איתכם אנשושים??

חח.. איזה שירשור שפוךךך :)

Deore

New member
ראסמי...

צריך את המנהלת שתביא מטאטא ותתחיל לנקות את כל השירשור הזה...

girlKK

New member
נו.....

אז את מתכוונת שהחברים שלך קמצנים!!! אם הם אוהבים להקה אחרת אז שהם יקנו מקורי-אם הם כל כך אוהבים את הלהקה/זמר/זמרת....... אני אוהבת את ווסטליף לכן אני קונת דיסקים שלהם מקוריים!!! אבל בעיניין לינקין פארק אני מחבבת אותם..... אז..נו...חאלס.......שכל אחד יקנה מה שהוא רוצה.... באמת אני לא הייתי חייבת לכתוב מהתחלה את מה שכתבתי קודם. ודבר אחרון: מי שצרב לי לא חבר שלי! מה אקח ממנו דיסק שגם הוריד מהאינטרנט וגם קנה את הדיסק? לא אז זהו.....

למעלה