תנחשו מה........

קודם כל אם רבת עם...../images/Emo60.gif

אחד מהפורום שלנו אז כאילו רבת עם כולנו אז תירגעי... דבר שני פסדר את יכולה לצרוב דיסקים אבל את לא צריכה להשוויץ בזה את צריכה לשמור את זה לעצמך... כי כולם פה חולים על לינקין פארק ולדעתי הם שווים שתקני את הדיסק שלהם אבל אם אין לך כסף לבזבז עליהם ואת מעדיפה דיסק צרוב אז סבבה לך רק תישמרי את זה לעצמך אל תיהיה גאה בזה!!! כי זה לא משהו שצריכים להתגאות בו!!!

DreamINGG

New member
ואת אוהבת את בלינק אז..

את כזאתי מאגנובה ומדליקה !!!!! אוי באמת .. אני באמת באמתתת לא בא פה לריב עם אפאחד אבל 2 דברים: 1. זכותה לקנות צרוב! לא לכולם יש כסף לקנות מקורי! אני גם מאוד בעד קניית מקוריים מתיי שאפשר .. אבל לא לכולם יש את האמצעים לקנות מקורי, ולא כולם תומכים בזה, לא לכולם יש את אותם העקרונות! שכל אחד יעשה מה שטוב לו, ואתם אמורים לכבד את זה ! 2. ל-נא182 , תתחיל לכבד דעות של אחרים..מזה הזיבולים האלה שאין לה דעה אם היא אוהבת את ווסטלייף.. אם היא אוהבת את הלהקה הזאתי שיהיה לה לבריאות! כמו שאתם לא אהבתם שאני אז כתבתי תהודעה שלי.. אז לפחות אל תעשו את זה לאחרים! לסיכום, נסו יותר לכבד דעות של אנשים אחרים =\

אוווייייייי שתוק כבר מפגר!!!../images/Emo60.gif

תגיד אתה לא קולט שאת הלא רצוי בפורום הזה?! מה אתה נדחף????????????????? תזדיין לי כבר מהפרצוףףףף!!! יאללה טוס לי מהעיניים!

DreamINGG

New member
נו, למה את שוב מתחילה לקלל?

דיברתי יפה, לא? אז למה ישר את נדחפת ומקללת, אני לא מבין.. קשה לדבר בצורה נורמלית? סך הכל כתבתי הודעה עכשיו בצורה נורמלית.....חבל שאת שוב יורדת לקללות והכל =\

DreamINGG

New member

דיברתי יפה, לא? אז למה ישר את נדחפת ומקללת, אני לא מבין.. קשה לדבר בצורה נורמלית? סך הכל כתבתי הודעה עכשיו בצורה נורמלית.....חבל שאת שוב יורדת לקללות והכל =\

DreamINGG

New member

lgmtk

New member
אנחנו עוד פעם מתחילים? אתה מציף

או שזה בלי כוונה????????? לטובתך בלי כוונה............

ככה כי אתה כבר מחוק...../images/Emo60.gif

אצלי בזיכרון לא רוצה לראות אותך לא לשמוע אותך ולא לדבר איתך בכלל אז עוף מפה אתה את הטעות שלך כבר עשית!! אתה לא רצוי בפורום הזה ואני בטוחה שכולם חושבים ככה!!! אז עוף מפהההההההה!!!!!!!!!!

lgmtk

New member

lgmtk

New member

lgmtk

New member

DreamINGG

New member
חחחח אני מציף?:)

ונו באמת, אם קשה לך כל כך לסלוח אז זה באמת מראה על הבגרות שלך! חאלס, אני לא מבין איך יש לך חברים אם את כזאת "סלחנית" בנאדם בא לפורום, מנסה לפתוח דף חדש, מדבר יפה וככה אתם מעיפים אותו? זה ממש התנהגות גועלית! אגב עם ניקיטה כבר השלמתי ..

כן קשה לי לסלוחחח...../images/Emo60.gif

יש לך בעיות?! חבל כי לא מעניין אותי!! ואל תדבר על הבגרות שלי לפני שאני מקבלת עליך ג'ננה כי שוב אתה חושב שאתה משום מה מבין משהו בחיים שלך ואתה לא! ותאמין לי יש מלא חברים ואתה לא אחד מהם ואתה גם לא תיהיה!!! שום דף חדש אחרי שדיברת ככה על לינקין ועליי ועל הפורום אתה מחוק!!! ואז מה אם השלמת עם שירן? איתי אתה לא תשלים!! אז עוףףףףף!!!

טווווב...ואני צריכה להתבגר?!../images/Emo60.gif

מותק לך תמצא חיים! חחחחחחח |איקון של התעלמות ממך| הרגת אותי...אתה כל כך טיפש שזה מפחיד...

למעלה