תנחשו מה........

ksanya

New member
טוב......

האמת היא שאני בעד דיסקים מקוריים אך ורק ואני לא מעזה לשמוע לינקין צרוב......

lgmtk

New member
קסניה שינית שם? אגב אין לך דיסק

צרוב שלהם? הממממממממממ............כנסי לאייסיקיו!

../images/Emo13.gif וזה מראה .. ../images/Emo19.gif

כמה את לא אוהבת אותם,
תתחדשי...9-* או משהו..

girlKK

New member
.......

תחשבו כמה שאתם רוצים ... אני רק יודעת שהם להקה טובה מאוד.... ומזה קשור אם זה דיסק צרוב או לא? הרי אני לא מתה עליהם אלה אני אוהבת אותם וזה לא אומר שאני לא אוהבת אותם... בגלל איזה דיסק צרוב.... הרי אמרתי שאני אוהבת כל מיני סוגים של מוזיקה!

lgmtk

New member
לדעתי הצורה שכתבת את ההודעה

הראשונה שלך-שם הייתה בעיה............

רגע!!! ../images/Emo36.gif

מה הקטע שלכם? אז היא רוצה לצרוב אותו כי זה עולה כסף. סבבה. מה הבעיות שלכם? יש אנשים בעולם שלא כמוכם מפוצצים בכסף רוצים לצרוב, אז? זה לא אומר שהם אוהבים את לינקין פחות. אני מודה שיש לי דיסקים צרובים שלהם, (יותר נכון - היו... סיפור ארוך) וזה לא אומר שאני אוהבת אותם פחות! אני מטורפת על השירים שלהם ויש לי דיסקים צרובים! אז? סליחה שאין לי כסף לקנות דיסק מקורי ושאני לא מוכנה לתת הכל בשבילם...

../images/Emo12.gif זה ממש לא קשור ../images/Emo19.gif

למפוצצים בכסף!!! פשוט ליאור צודק, הדרך שבה היא כתבה את זה, מאוד לא היה במקום ואם היא הייתה רושמת את זה בפורום של להקה אחרת כבר מזמן היו אוכלים אותה
אז מצטערת אם העלבתי או משהו
זאת לא הייתה הכוונה

girlKK

New member
!!!!

קודם כל דיברתי אל מי שפגשתי קודם אמרתי לו שאני רוצה צריבה ופשוט הוא אמר לי למה שלא תקני אחר-כך הסברתי לו מה דעתי על הלהקה בכלל!!!! ועכשיו יש לי דיסק צרוב!!!! מזה משנה בכלל! אני רק הראתי לו בכמה שקלים אפשר לקנות דיסק צרוב! וזה בכלל בכלל בכלל לא אומר שאני לא אוהבת אותם... אולי למישהו אין כסף לקנות דיסק מקורי? ובכלל מה ההבדל? בין צרוב ל-ללא צרוב? מה? כמה צבעים?

lgmtk

New member
הבדל של איכות.......תמיד יש. אבל גם

ככה זה סבבה. אני לא התפרצתי עלייך, כי אם ככה זה היה איתי אז הייתי צורב, אבל בשבילי לינקין רק מקורי.

girlKK

New member
מי דיבר איתך? בכלל!

ועוד דבר את/ה (שני המינים) אתה אומר שאני ילדת כפר? אתה לא יודע איזה כפר בכלל! זה בטח שווה יותר מהמושב שבו אתה גר!!

פשששש חתיכת שרשור

על כלום מה הבעיות שלכם חחחחחחחח הרגתם אותי מסכנה הילדה אז היא צרבה (אני לא יגיד שזה דבילי לצרוב ב7 שקל) אבל בכל מקרה חלאס שתעשה מה בראש שלה יאללה למה אני קניתי תדיסקים של לינקין.ץ??? כולם צרובים ומודפסים(עטיפה.....)בעע בכל מקרה אני חושב שלקנות דיסק אמיתי זה טיפשי סתם לפרנס חברות תקליטים זה חרא!!!!!!!!\ חרא חרא אני קניתי אוליי כל החיים שלי רק איזה 3 דיסקים......... חחחחחחחחח ואל תגיבו עליי! אני לא רוצה לריב פה עם אף אחד! פאק! מהאני רושם ףפה בכלל? חחחחחח

נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

את בכלל אוהבת את ווסטלייף
אז אין לך דעה

girlKK

New member
אוףףףףף........

כמה פעמים אני צריכה לומר שאני אוהבת גם אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

קודם כל אם רבת עם...../images/Emo60.gif

אחד מהפורום שלנו אז כאילו רבת עם כולנו אז תירגעי... דבר שני פסדר את יכולה לצרוב דיסקים אבל את לא צריכה להשוויץ בזה את צריכה לשמור את זה לעצמך... כי כולם פה חולים על לינקין פארק ולדעתי הם שווים שתקני את הדיסק שלהם אבל אם אין לך כסף לבזבז עליהם ואת מעדיפה דיסק צרוב אז סבבה לך רק תישמרי את זה לעצמך אל תיהיה גאה בזה!!! כי זה לא משהו שצריכים להתגאות בו!!!

למעלה