תנחשו מה........

DreamINGG

New member
מכירה דבר כזה, קוראים לו ציניות....

וחאלס, כמו שאמרתי, אין לי כוח לריב איתך!

NiKi†a

New member
אז אל תריב איתה.

או שאני יזמבר אותך.
תפחד.

באמת מעניין אותי אם יש לך...../images/Emo60.gif

כוח או לא אתה לא מזיז לי בכלל... אז אני ימשיך עד שתעוף אז תחסוך לך את ההשפלה ותלך...

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה הומו אלוהים ישמוווווווור...איזו דפיקותתתתתת

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה הומו אלוהים ישמוווווווור...איזו דפיקותתתתתת

NiKi†a

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif אוקיי פה הרגת אותי.

'עם ניקיטה כבר השלמתי' באמת? מתי בדיוק?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'זהר לקלל פה מישהו, ת'זהר.

DreamINGG

New member
את סנילית??

טובבב יאללה הגיע הזמן שלי להיות לא בוגר, כמו שאר הפורום.. ניקיטה יא זונהההההההה אמן מחר ההורים שלי ימותו בתאונת דרכים יא לסבית מפגרתתתתתתת לכי דחיפה דילדו לתחת של דארק אנג'ל! שני לסביות מפגרותתת זונות אחת אחת ואמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מחר צ'סטר יחטוף איזה מחלה סופנית איזה סרטן או משהו אמןןןןןןןןןןןןןן שהטמבלים חסרי הכישרון המכונים "לינקין פארק" יתפרקו או שיחליטו כולם בלהקה לעשות התאבדות המונית, זה גם טוב.. ניקיטה יא חתיכת זונה חסרת חיים שחושבת את עצמה אמן תמותי עם כל המשפחה המסריחה שלך דארק אנג'ל אמן מחר תחטפי סרטן בצורה סופנית לכל שאר הפורום שיהיה לכם יום טוב ונטול לינקין:)

DreamINGG

New member
עלק מפחד ממכם

2 זונותתתתתתתתתתתתתת שיחטו מחר סרטן במוח.. ביצ'ססססססססססס .. למה מי את ניקיטה?? זונה חסרת חיים וחסרת חברים!! תעופי לי את מהעינים יא זונה בת זונה שכל המשפחה שלך תחלה בסרטן פתאומי אמןן זונות..

לך תזדיין יהומו !!!../images/Emo60.gif

אתה יכול להיכנס לי לתחת יחתיכת קוקסינל מפגר חסר חיים מסכןןןןןןןןן!!! יו הלוואי שהייתי עכשיו לידך הייתי מופצצת לך ת'צורה אתה לא מכיר אותי אני יביא עלייך את כל העולם יחתיכת עלוב!!!! אתה גיבור גדול מאחורי המחשב בטח אתה איזה חנון מסכן שחושב את עצמווו!!! יחסר שכל שכמוך אתה כל כך מסכן לך להשיג עזרה יחולה נפשששששששש

NiKi†a

New member
חחח....ענקית ../images/Emo13.gif

אבל מה את מתאמצת עליו? עד שהוא מצא קללות...לא חשבתי שהוא רוצה לספר מה עובר עליו בבית..אם אפילו לא הייתי צריכה לבקש. אל תהרסי לו...אם זה התענוג שלו בחיים שאין לו...סבבה
הוא פשוט לא מודע לעובדה שהוא כזה אידיוט...אז אל תספרי לו אפילו, מעניין את התחת של הכלב שלי מה הוא חושב עלינו, הוא לא ראה אותי בחיים, הוא לא ראה אותך בחיים, הוא מנסה לרכוש חברים מהאינטרנט ולא ממש הלך לו...אז לכולם זה כבר היה נמאס....זה דיי קשה להבין את הרמה, אבל הוא רגיל לזה בבית...תני לו, הוא מתאמץ אז חבל להפסיק אותו

../images/Emo6.gifזהו שאני לא מתאמצת...../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

זה בא לי בקלילות לעומתו שבטח שנה הוא חשב מה לכתוב... יו אני יגיד לה שיהיה לה סרטן!! איזה מפגר... ידעתי שהוא אידיוט אבל לא עד כדי כך!! איזה כיף לראות אותו משפיל את עצמו... אני לא מפסיקה לצחוק עליו... הוא עשה לי את היום!!:) כנראה אין לו מספיק צומי בבית ואין לא ממש חברים אז הוא מחפש פה...

NiKi†a

New member
חחחחחחחחח...אשכרה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

וואי ילד תמצא חיים מה אתה מתאמץ כדי לכתוב לנו הודעות? כמה זמן חשבת על זה? תמצא חיים.למרות שזה אבוד כבר..חחח...כן איך הוא משפיל את עצמו שם הא? חחחחחחח.....זה כזה קרע אותייייייייייי
בואי נחכה ביחד לעוד הודעת קללות...נצחק שוב

NiKi†a

New member
בגלל שאנחנו רוצים

שהוא שוב יכתוב קללות כאלה ואז נוכל לצחוק שנית

../images/Emo13.gif אתה לא קולט../images/Emo19.gif

שאתה לא רצוי פהההההההההההההההההההההההה???????????????? |אצבע-משולשת|

NiKi†a

New member
חחחח.....למה??? אני רוצה לצחוק!!!!

זה ענקי כל מה שהוא כתב! תישאר.....פליז תישאר!!!!

למעלה