תנו שם לשיר :)

תנו שם לשיר :)

...כששומן רוב-הכל בטבעת עבה עוד מעט-קט אותי יחנוק- אתן סביבותיי מבט אכזבה, ובהיסוס נחרץ אזרוק: לא טובה השלוה! אז אקום ואטוש כל שלי היה, זהב וכסף, עבדים ושפחות, בית, אשה, תהלה ומנוחה, מטלטליי אארוז, ובדמעת עין מרה אכבסה את מכתב הפרידה הקצר, מהומת המחר. אל החורש אלך, ואקח לי מקל ברוש של הלך, וחצי כיכר לחם אעטוף בנייר של עיתון; כוכבי ליל הפרידה הדומעים לי יתנו ברכת דרך: פסח על סף, פרוש כנף, עוף לך, בן אדם, לשלום! את מוסרות הברזל שכבלוני אתלה על הפתח, אמתח גף מעונה כמחפש משמעות חדשה... תרמילי- אחריי, מקל ברוש- לפניי, אל הדרך, אל הדרך אצא מלווה בכי שקט של אשה. קוץ, דרדר, אבן נגף, ברק השמים, הרוח, מטרי זעם ממני לא ימנעו את טובם, וחיוך נעליי הקרועות ופצעי הפתוח יחשוף בפניי התוהה את יפעת עולמם. ונעם לגבי מצע הזרדים כמיטת מלך, וכיין הטוב לחיכי יהיו מי בארי; ודילגתי הלוך והרחק, שיכור פלאי דרך אל האופק, והיה זה אושרי, והיה זה שכרי. ______________________________________________________________________ עשו אהבה ולא מלחמה מלכישוע

*קסנדרה

New member
אתה מזכיר לי את ג`ובראן חליל

מלכישוע כתיבתך מזכירה לי את המשורר-פילוסוף - ג`ובראן חליל גובראן. אותו סגנון כתיבה, אותו עושר ואותה דרך ייסורים בה הולכת הנפש, תועה ומחפשת את המענה למה ? למה שלא נקבל עליו מענה עד היום בו נחזיר את נשמתנו לבורא. קסנדרה

למעלה