,תנו לנו .............

../images/Emo23.gifאהבה וקבלה עצמית ../images/Emo23.gif

במצב כזה ההתנהלות בחיים הרבה יותר קלה וזורמת ניתן להיות בשימחה עם פחות מאמץ המעשים של האחר פחות משפיעים עלייך לרעה ועם בסיס כזה מה שנשאר (במידה ויש צורך) הוא להציב מטרה ולפעול

תלתלית3

New member
כמה עיצות

ראשית - עבודה קשה. שנית - אמונה. שלישית - דמיון. רביעית - אסרטביות. חמישית - אהבה. שישית - פתיחות. וווווולהודות על הקיים. לא לוותר לעצמך. לחשוב על המחר ולא על ההיום בלבד.

מזל חי

New member
בשביל כסף ממי

והרבה כסף.. או שאתה נולד למשפחה הנכונה או שאתה גנב או שסתם יש לך מזל יותר משכל

ומי שמאמין בזה...

ודאי ובטוח לו, שיישאר עני. בשביל הרבה כסף, צריך מינוף, ובשביל מינוף צריך שכל, לא מזל. (וכמובן, צריך לקבל החלטה נכונה, להתאמץ ולעבוד, ולהיות נכון לקחת סיכונים וגם להפסיד לפעמים).

מזל חי

New member
ועכשו ברצינות ../images/Emo13.gif

השכלה בהחלט חשובה וזה מה שאני מנסה להעביר לבן שלי היום, בלעדיה הדרך קשה יותר.. אך תסכים איתי שישנם אנשים שגם בלעדיה הצליחו

נראה לך שלא היינו רציניים../images/Emo35.gif

אנחנו תמיד רציניים
כן, השכלה בהחלט חשובה, לכל הדעות, אבל לא דיברנו על השכלה, דיברנו על שכל
אלו שני דברים שונים. בהחלט יש אנשים שהצליחו גם ללא השכלה, אבל ודאי לא ללא שכל. (ועל ביאור המושג "הצלחה" יש כמובן הרבה דיעות ופירושים). כל אחד מהפרמטרים שציינו למעלה חשובים. ולך,

פעל לפי תחושת הבטן שלך...

ואל תתן לקולות לערער אותך תהיה קשוב לצרכיך לפני הצרכים של האחרים פעל מתוך מצויינות ולא מתוך מושלמות

ערסlight

New member
אז זהו...

שאף אחד לא לומד באמת מהתחת של מישהו אחר. מה שאני למדתי שאם יש לי שאלה אמיתית שאני חייב למצא לה תשובה... איכשהו משהו מגלה לי אותה. עניין של הקשבה.

הגדרת אושר,הצלחה,מימוש עצמי...

או כמות כסף מספקת... משתנה מאדם לאדם... ולכן...חופש הבחירה האינדיווידואלית...הוא השחקן המרכזי בעיני.

גלי10

New member
כל הביצים בסל אחד?

הלוואי והיה טיפ כזה ! אצלי , מרפי עושה את העבודה יופי , בהפוכה
עד .................. >>> שהוא מתבלבל הטיפ שלי : לצעוק בכתוביות של אש : מרפי בנזונה

n o g a1

New member
טיפ

"זו לא רק אבקת כביסה". תחושת הצלחה , תחושת אושר , מימוש ומיצוי עצמי ... תחושות סובייקטיביות שעשויות לחוש אותן/לחוות אותן רק אותם אנשים אשר מסופקים אצלהם צרכים בסיסים יותר כמו : מזון , אויר , הגנה , בטחון , שייכות ,אהבה. מזון וחמצן - לרוב בנמצא. אך שאר הצרכים הבסיסים , לא תמיד מובנים מעליהם . יש אנשים שחיים שלמים מקדשים לסיפוק צרכים בסיסים . יש אנשים שמחפשים לספק צרכים כמו מימוש , תחושת אושר , תחושת הצלחה עוד בטרם סיפקו לעצמם בטחון ותחושת שייכות , עוד בטרם אוהבים את עצמם , נאהבים ואוהבים אחרים. אף אדם לא יחוש אושר אם הוא אינו אוהב, נאהב , שייך , מוגן , מרגיש בטחון בעצמו , בסביבתו , בעולמו , מימש את עצמו (ערך גבוהה בסולם הצרכים)....

לא ביקשת טיפ אחד..אלא 4

זה הרבה לבקש...בואי הנה..מה זה כל הבקשות האלו.. הצלחה..תביא לך כסף. בטחון כלכלי יביא לך שקט. שקט יביא לך אושר..ואושר יביא לך ממוש עצמי. אז בואי נתחיל רק בהצלחה. לכי לספריה או לחנות ספרים ותתחילי אם נפוליאון היל...

למעלה