,תנו לנו .............

כן ....כן...........

ביחד עם התיאבון של בובעיתה ש'לי.. זה הולך להיות רב מכר...
רותה2... להצלחה... בכל תחום ומישור... צריך המון מזל. זהו. אה, גם רצון {יש} ... חשק..{יש}.. כסף {יש}... סיפוק..{יש יש יש יש}... עכשיו צריך ת' "דייט" של מצו ואנחנו מושלמים...

../images/Emo13.gif טיפ להצלחה

הייתי מבקשת ממישהו שהצליח. תאוריות לא חסרות מותק, מבחן התוצאה הוא משהו שאי אפשר להתעלם ממנו. אז הטיפ שלי אליך - לבקש טיפים רק עם קבלות: הצלחתי ב X בזכות Y. (ואז מסתבר שמאחורי כל Y כזה, יש הרבה נחישות, עבודה ומשמעת. אם ניקח סתם לדוגמא את סטף וורטהיימר, אריק ורדי, מדונה או מייקל ג'ורדן - אף אחד לא מהם הצליח רק בזכות השאיפה. כל שאיפה שלהם תורגמה למעשים, והרבה... )

a n a t i 3 3

New member
פשוט להיות ישראלי../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif../images/Emo88.gif

מצאתי שיר אחד שמסביר איך להגיע להשגת הצלחה, מימוש עצמי, אושר וכסף.... ממש פה.........

n o g a1

New member
מה צריכות להיות התכונות

של ההורים הנכונים עם הגנים הנכונים?

רות 2

New member
חצי מרוקאי חצי פולני

וקצת רוטב תימני............. האצלת סמכות צעד נבון להצלחה............

בח'יית זומזום...

את שואלת?? גנטיקה = סמנטיקה לירושה במצב מרשרש... העור...רצוי על גוון ירוק..וכמה שיותר. המרקם ... בגוון אדמות חמרה או טרקוטה...לפחות כמה דונמים.. הדם... שההסתעפות של עץ היוחסין יגיע כמה שיותר קרוב לדם הכחול... העצמות.. כמה שיותר מאובנות ומולבנות... בנייני רב קומות יתקבלו בברכה... מה אומרים על גנטיקה...???? שתהיה מבורכת וכמה שיותר :}}}

n o g a1

New member
בח'יית זומזומית:)

הגנטיקה - נתונים מולדים פוטנציאלים. אני.... בעד חינוך . שום נתון גנטי לא יכול על נתון "נרכש" בהתנהגות נלמדת.

סליחהההההההההההההההה

דיברנו על גנים רכושניים... :}} המולדים גם ככה טבועים בנו... והם מעולים
למה לשנות? רק להוסיף...והריי זיי משבח. בובע... חינוך, תלוי בגנים המולדים... תתפלאי, זה קשור אחד ושלוב בשני...בקורטוב של קצה המח.. קליטה, אונה שמאלית... אישון ימני...הבנה...אילנה...גריזלדע..ברונהילדה... אין מלש'ות... אחד קשור בשני.. את לא יכולה ללמד בהמה עיראקית מקומית... לאכול עם מקלות סושי...
אבל את כן יכולה לחנך איש לעשות רגלי...ארצה..רד עלה...נדנד..
{טוב הם מוגבלים מכל הבחינות... זיי לא פייר}

וחוץ מזה ../images/Emo141.gif

בשביל חינוך איכותי צריך להיוולד להורים הנכונים. מ.ש.ל.

נורא פשוט

להכיר מליונר ועדיף קשיש מאד בלי שושלת, (וכמובן שעדיף שהאשה תהיה עם ראיה לקויה מאד
)

למעלה