תנו לי

אורי רז

New member
יש ימבה של מילות כישוף ולחשים

במקומות כמו 'תפילה למשה' או אביעה תפילות (3 כרכים כ"א, כ 30 ש"ח לכרך בחנות ספרי הקודש הקרובה אלייך), קונטרס שמוש תהילים, וספר שמוש תורה. בהצלחה !

Bassman

New member
אברה קדברה

הוקוס פוקוס סופרקליפרג'ליסטיאקספיאלידושס

טיימר

New member
אברה קדברה = אברא כאדברה ../images/Emo156.gif

זאת מילה לחש בארמית , שהייתה שפה קדומה כאן בארץ . תיפתחו מילון זה מופיע בתור קמע במילון אבן-שושן .

האפור

New member
אתם יודעים מה חשבתי..

שאברה כאדברה.. זה אולי איזשהו שיבוש של השפות השמיות למילים "אברהם כאדברה.." מתוך הנחה שמי שחיבר את המילים האלה ראה באברהם איזשהו יצוג לאדם בעל חשיבות לאלוהים.. ובעצם רצה להגיד שמה שהוא עושה עכשיו או אומר עכשיו (ביחס לקמע או משהו דומה) זה כמו שאברהם דיבר.. כאברהם אדברה..

יוסי רז שבת-שלום../images/Emo45.gif

שלום רב, בעלי אומר שיש לנו את האקרובט, יש לך אפשרות לשלוח קישור ישיר האתר משהו לא עולה, בתודה וברכת חג- שמח אריאלה

ידידי היקר,אני יכולה להיות גם../images/Emo8.gif

אמא שלך, אך רק אמרתי שאני יכולה להיות אמא שלכם, מי דיבר על חוכמה , מן הסתם יש לי חוכמת חיים שונה , אך מה אתה בא להתנצח איתי, נבדוק ציון i.q. ? מה אתה אומר? לא חשוב תחשוב , אל תגיד .. כי ענית ממילא לתגובה שלי למישהי אחרת, תרגיע- נכון לא עשיתי לך כלום, ילד מתוק של אמא???? חג-שמח ימבה כיף , קח את החיים בקלות... אתה בטוח גאון
אריאלה

ToryMaster

New member
אריאלה ../images/Emo4.gif

אני לא מעריכה את הזלזול הזה באנשים רק מפני שהם צעירים ממך, בכלל לא.

יעל , תקראי את שכתבתי....

נשמע מזלזל, קצת הומור - לא עשיתי רע לאף אחד, לומר למישהו שאני יכולה להיות אמא שלו זה זלזול? אם כן בענייך, קבלו כולכם את התנצלותי, ממש לא הקטע שלי, שתהיו בריאים העיקר, ושיהיה לכם חג-שמח!!
אריאלה

אגב חמדתי../images/Emo140.gif

יש זלזול ויש כבוד, אני לא חייבת להיות כאן , אם אין כבוד או יש זלזול.. חבל, אם היית מכירה אותי היית מגיבה אחרת , שיהיה באהבה, אריאלה

ToryMaster

New member
אבל אני לא מכירה אותך ../images/Emo13.gif

וכנ"ל אף אחד כאן. אמירה הציעה לך (ביקשה אפילו) ללמוד לשרשר, כדי להקל על כולם, ואת ענית לה ש"אני יכולה להיות אימא שלך", מכך משתמע שאת יודעת יותר טוב וחכמה יותר ולא צריכה ללמוד ממנה כלום. חבל, זה המסר שאנשים נוטים להבין.

היי יעל ,האמת שאני לא הרבה זמן

מחוברת לפורמים ומסובך לי ... "תלמדי לשרשר"..כל החיים לומדת נשארו מעט תאים לנושאים אחרים.... יש דברים שמישהו צריך להראות לי, עם כל המיומנות שלי במחשב, אני לא מבינה בהם, ולפעמים סתם לא בא ללמוד!! סליחה באמת, במיוחד לאמירה , לא התכוונתי, ובאמת זה לא שייך לחוכמה, מאחלת לכולכן להיות אמהות ... זה נורא כיף.. ונכון קצת קשה שלא מכירים, תבואי לבקר ,ותראי שאני "מכשפה טובה", כמו כולם כאן, חג-שמח שוב, אריאלה

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אמירה צירפה תמונה להודעה שלך, עייני בה כהוגן.

עכשיו הבנתי.. את מה שכתוב בשרשור

אך מקווה שאצליח ליישם בפועל, בפעם הבאה אנסה...
לך, אריאלה

למעלה