תנו לי סיבה!

Le Dilemme

New member
תנו לי סיבה!

רק אחת, שתשאיר אותי בחיים.... בבקשה... אני מרגישה שאין לי למה לשאוף, שאין לי למה לחיות... אני יושבת בבית ושואלת את עצמי "בשביל מה? בשביל מי?" בבקשה תמצאו לי משוה.. תשקרו לי, תמציאו לי, רק תנו לי סיבה לעבור את החיים שלי..

שירשולי

New member
../images/Emo2.gifיש הרבה סיבות...

1 שהחיים נפלאים ואים קשה אפשר תמיד למצוא את הטוב שבכול דבר ואם יש ימים מגעילים צריך להתמודד ולא להשבר וכן יש לנו הרבה בשביל מה לחיות בתור אחת שמתה וחזרה לחיים איין כמו בחיים האלה אני בטוחה שיש לך עוד הרבה מה לראות ולחוות ולהספיק לעשות לא סתם אנחנו פה?? בשביל מה??? בשביל החיים מקווה שתיתעודדי במהרה ושהאופטימיות תחזור לחייך

efriend

New member
הגישה שלי היא אחרת:

אני חושב שאין סיבה אובייקטיבית להישאר בחיים, כמו שגם אין סיבה אובייקטיבית למות. אין בשביל מה, ואין בשביל מי, לא לחיות ולא למות. ועם זאת אני עצמי נטוע היטב בחיים וחי בשלום עם זה שאין בשביל מה. למה? כי נחמד לי. ברגע שנחמד לך, זה פתאום לא מפריע שהכל סתם. אז במקום לחפש סיבה להישאר בחיים, אני מציע לך לחפש דברים שיעשו לך נחמד כאן ועכשיו, ואז הבעיה תיפתר מאליה. יש דברים כאלה?

Le Dilemme

New member
אז זהו, שלא

אין שום דבר שגורם לי יותר להרגיש טוב וזאת הבעיה. אם היה, לא היתה לי סיבה בכלל להתלונן. שום דבר ואף אחד לא עושים לי טוב... (אני בת ביי דה ווי, וכבר כתבתי פה לפני כמה ימים)

צר לי שאתה מרגיש ככה ../images/Emo201.gif

בטוחה שאם תפשפש עמוק עמוק, תצליח למצוא נקודות אור ודברים שעושים לך טוב ב-
וגורמים לך להרגיש טוב וכך נותנים סיבה לחיות. אנחנו פה בשבילך, אנא תכתוב, תשתף, ונעשה הכל כדי לעזור לך.

Caesarus

New member
הרשי לי להציג את הצד שלי

היות ועדיין לא מצאת את התשובה בשביל מה לחיות , כנראה התשובה הזאת לא פשוטה , היות ואף אחד אחר לא יכול להגיד לך באמת בשביל מה לחיות , כדאי שתחפשי את את משמעות חייך, לדעתי החיים בנויים מהרבה רצף של בשביל מה לחיות, לפעמים חיים בשביל המחר ולפעמים חיים את הרגע , לפעמים חיים בשביל מטרה נעלה ,ולפעמים בשביל המטרה הפשוטה ביותר.

למעלה