תנו לי משפטטטטט.....

שייני

New member
תנו לי משפטטטטט.....

תכתבו משפט חיובי מתוך השירים של שלמה (קשה למצוא הרבה אבל אפשרי) וחוץ מהמשפט : "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר.."
המשפט שלי : "שתי כבשים עולות על אם הדרך, לא נדרוס אותם אנחנו לא דורסים ..."

אוקיי, יש לי:

(מאותו שיר, כנראה שיר אופטימי
) "קראתי בעיתון על אחת בת מאה שכל חייה עשתה מעשים טובים.. שב, ילד שב, אני אומר לך שב.. לא כל האנשים נולדו רעים.."

Dor K

New member
יש לי גם

"אני יכול עכשיו לצעוק, הרי זה לא נגד החוק, יכול לקרוא שוב לעזרה, מצד שני יכול לזכור, אותו אומר לה, תראי אור בקצה המנהרה"

דפי 137

New member
שני ממי בשבילך...../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

דליתי מהזיכרון מה שהצלחתי לחשוב עליו ברגע זה אני מבטיחה לחשוב על עוד כמה... הראשון שלי מה לעשות אבל זה מהדיסק וכמובן מהשיר "כרטיס ללונה פארק" - "קניתי לך כרטיס ללונה פארק עם כל הליצנים, לחשוב שהחיים טובים בסך הכל". השני מ"תרקוד" נו איך לא... - השיר - "ועכשיו לנוע" - "ועכשיו, עם הקו שלומדים למתוח כשנדרש. ועכשיו אני שב למוטב ומתחיל שוב מחדש.". השיר השלישי - לא בטוח חיובי אבל אופטימי - "איזו התחלה" "אותה שעה, כמו שאז, כמו שבאת, כמו שהלכת. ידעתי שיש פה גם איזו התחלה". ועוד אופטימי אם לא חיובי- "צריך להתקדם" "צריך להתקדם מה, צריך היה לשבת. רצוי לא להביט מה מלפני ומי מאחור. רצוי לא לפחד ממלחמה או מאשה עוזבת. רצוי לנוע, כי אנחנו פה. בין כה וכה...".

אור 2002

New member
הנה אחד

"תעשה כביסה / צא למסע / תתחיל לעוף..." (עוף עוף לי מהעיניים)

משפטים אופטימיים

- "ופעם כשהכל יהיה יותר פשוט, אפילו המילה, אומר לך משהו שלא נראה חשוב, אבל נשמע נפלא." - "אבל עכשיו אני יודע שבכל זאת את איתי וביחד, שנינו יחד נולדים." - "הנה הים דומה לעוד ים ועוד ים ועוד נמשך. תמיד יש ים תמיד ישנה סירה." - "אבל עדיין יש עוד אושר לקחת מידיה להאנח איתה להתחבק איתה" - "אז חשבתי לא מאוחר כדי לגלות אהבה." - "אך באיזשהו מקום, בים העצב והכאב ישנה איזשהי רפסודה והיא נקראת אהבה" - "זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר" - "עיניה פוצעות, אבל נשארתי שלם". - "אחרת אתה מת". (סתם
)

starsgirl

New member
שני במיוחד בשבילך!!!!!

"זה מה שנשאר רק כמה רגעים הרבה בדמיון מעט בחיים זה מה שנשאר אני מדליק את האור אומר לעצמי מחר זה מחר, מחר היא תחזרו זה מה שנשאר" לי זה נראה אופטימי... -עדי-

אהבתיה

New member
הנה עוד כמה....

"רביעייה קאמרית מנגנת מוזיקה צלולה, מעבירה בי שוב אותן צמרמורות עונג ידועות..." "אבל עדיין יש עוד אושר, לקחת מידיה, להיאנח איתה..." "בוא ונרקוד נשכח, נרקוד ביחד, בוא ונרקוד נשכח..."

למעלה