תנו לי את הכח.

magic40

New member
אני בהלם כמה יפה לך!!!!!!!!!!

לכי על קצר (ראיתי את הפיאה)

מיכלי זה רק שער זה רק זמני

יותר חשוב שתחושי בטוב יותר חשוב לעבור את המתרס הזה יותר חשוב שתדעי שלמרות המרחק יש כאן אנשים שמלווים אותך אני קרח כבר הרבה שנים זה סימן שאני מבריק אצלך הקרחת זה זמני והשער יגדל שוב חזק ובריא יותר אז בנקודה הזאת האחת מיני כמה אל תישברי הרימי ראש צאי לקרב הזה ותנצחי אותו כי את יכולה כי את חזקה כי זאת האופציה היחידה אני מחזיק לך אצבעות בהצלחה מיקי

וואו..תוגובות חזקות.

תודה לכולכם... נכון זה רק שיער. בתמונה הגדולה ..זה הבריאות..בחיי היום יום..זה המראה החיצוני. והעבודה שלי...התדמית חשובה. ללכת עם קרחת? אני צריכה להתרגל אליה.. עדיין לא התרגלתי..קשה לי..אני כאילו מסתכלת במראה..ורואה אדם זר. לוקחת סיבוב על הקרחת..מרגישה את הקוצים..חלק נופלים לי..ולא מאמינה שזאת אני. אפילו שהיו לי פעם כינים..אמא שלי לא עשתה לי קרחת..זו ממש פעם ראשונה .. זה מוזר..אנשים שמכירים אותי ..במשרד..ניגשו היום ואמרו שאני נראית אחרת..לא ידעו מה בדיוק..ואמרו שיש לי "הילה"..נשבעת לכם הרגשתי סיימון טמפלר...[המלאך, מי שזוכר את הסידרה ההיא] פשוט מוזר בלי השערות..מתרגלים..אני בסדר אם זה..ההזרקה הבאה מטרידה יותר...והיא מגיעה כבר ביום שני. רוצה להודות לכל אחד ואחת מכם..אל היכולת לעודד אדם וירטואלי שלא פגשתם..רוצה להודות לפורום הזה ..שעזר לי בהמון מצבים..ועכשיו גם לעבור את המשוכה הזו. זה קל יותר בגללכם. זה קל בגלל שאפר להוציא..ולקטר ..ושישי לכם סבלנות וסובלנות..וקל יותר בגלל שאתם מה שאתם. את מכל הלב..תודה רבה.

angel Mom

New member
האמת.....

זו פעם ראשונה שלי בפורום. זה השירשור הראשון שאני רואה. זו הפעם הראשונה שקראתי אותך הפעם הראשונה שראיתי אותך לדעתי.... הקרחת הולמת אותך מאוד! את נראית ממש ממש גזעית וקולית ככה. (מזכירה לי איזה שחקנית מפורסמת...) לכי על זה

סמדר34

New member
../images/Emo24.gif

אני חייבת להגיד לך שאני יודעת שמעטים הם האנשים שהקרחת הולמת אותם.. את אחת מהם.. רואים את הפנים היפות שלך שבדר"כ מכוסות בשיער... אני מאחלת לך בריאות שלמה
ושהשיער שלך יצמח כדי שתהיה לך את זכות הבחירה בין קרחת להארכת שיער ... ואגב מיכלי, אני קוראת אותך כאן ובבלוג שלך ואת פשוט מדהימה
הכח שלך יוצא מתוך המילים שלך...
לך...

מיכלי

הקרחת יפה לך - את אישה יפה עם שיער ובלי שיער הבוקר בדיוק אמרתי ליאיר ששמת את התמונות של לפני ואחרי ושאני חושבת שאת אישה יפה והקרחת יפה לך, אמרתי גם שאם אני אכתוב לך את זה את תחשבי שאני כותבת כדי לעודד אותך ולא מתוך תחושה אמיתית. אז תדעי לך שזה לא בשביל להתחנף או משהו , את יפה!. (נ-ק-ו-ד-ה).

קטי30

New member
אז ככה יש משהוא שאני חייבת להגיד לך

וזה שבכל פעם מחדש בכל פוסט שלך יוצא שבאים לחזק ויוצאים מחוזקים פי כמה
כשאני קוראת אותך בכל פעם מחדש את מצליחה לעשות לי את זה. יש באחד מהכתבים של רבי שניאור זלמן מלאדי (המייסד של חסידות חב"ד) משהוא חזזזזזזזק
באמת חזק. זה הולך ככה: מידה גדולה יש באהבת ישראל - לקחת חברך בידך וללכת עמו, אך גדולה ממנה - שילך בכוחות עצמו, מתוך אהבתך. לקרוא את כל האהבה שמרעיפים עליך כאן אהבה אמיתית דאגה אמיתית מכל ה
והנפש ולהתענג מהיופי העצום הזה. יקרתי, מאחלים לך מכאן בריאות איתנה אוהבים אותך אוקינוסים דואגים ומתפללים לבריאותך לשלומך ושנתבשר בשורות טובות ממך
שבת שלום מיכלוש

Breaking Wave

New member
../images/Emo24.gif

כמה כוח, כמה אומץ. לחשוף ולהיחשף. ליפול, להתחזק ולחזק. לא מכירה, אבל נדהמת. שולחת חיבוקים ומקווה שכל הנשים שנמצאות אי שם יתמודדו עם המחלה, לפחות כמו שאת מתמודדת. אוסיף ואומר, את יפייפה, עם הקרחת ובלעדיה
לדעתי, בכלל יש משהו יותר עוצמתי בנשים גלוחות שיער. בריאות וימים טובים יותר.

אני יודעת שזה לא מבחירה

אבל ממש ממש יפה לך את יכולה לוותר על הפיאה !! ועוד משהו.. מורידה את הכובע בפנייך את אחת הנשים היותר מיוחדות שניתקלתי בהן...

הלכתי למדוד כובע..והמוכרת התעלפה לי

כמעט. עמדתי שם..מדדתי כובעים על הפיאה. היה לי חם. הורדתי אותה. ההיא בדיוק באה לתת לי עוד כמה כובעים..פתאם ראתה אותי עם הקרחת....נעשת חיוורת...היתה בהלם....וואו...חשבתי שהיא עומדת להתעלף..וואללה..אסור לי ככה להפחיד... סתם עוד קוריוז... אתרגל לקרחת הזו בסוף..מרגישה לגמרי חשופה איתה. אין מה להסתיר יותר. זה מפחיד. הבן שלי גם רק מתרגל. אסף ויובל לא רוצים לדעת או לראות.מפחדים. מעדיפים לא לדעת. זה קשה להיות רחוקה מהם..הם היו אמורים לבוא לפסח. עכשיו אין סיכוי. אולי בקיץ...סתם עצוב לי שהם לא איתי..אבל חוץ מזה הכל בסדר. גם הקרחת. אתרגל אליה.. ושוב תודה.

השתקנית

New member
../images/Emo24.gif -דווקא הולמת הקרחת

ראי את בריטני ספירס.................... היי חזקה - -והיי את עצמך עדיף מאשר לכסות עם פאה /כובע ושאנשים "טובים" ילחששו -מאחורי גבך חשבי רק על טובתך הרבה הרבה בריאות

מיכלוש

למרבה הדמיון גם לי קוראים מיכל הגעתי מהשער הראשי אני יודעת בדיוק מה את עוברת ואיך שאני רואה אותך עם התמונות והחיוך אני יודעת שתעברי את זה כמו גדולה. אם תרצי חיזוקים, את מוזמנת לפנות אלי במסר מחבקת ומחזקת הרבה בריאות שבת שלום.

מיכל

מיכל ..אני רוצה לומר לך שאני מאמינה שניתן לנו שם.. השם שלנו למעשה מכוון את הגורל שלנו. מיכל זה שם חזק. זה שם של מלכה..שם של נסיכה שם של אשה חזקה. שם של נתינה..ושם של נאמנות.. מיכל זה שם של כוח לכן אני מעודדת מכל האנשים כאן ..ומודה על כל מילה אני שואבת כוח וזה נותן לי את הרצון להלחם בדרך כזו ..שהבן שלי לא רואה בי אדם חולה. לא מבין בכלל מה קורה..חושב הכל בסדר. וזה מה שחשוב לי. ממני מיכל

שנטו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחבקת ומחזקת מרחוק קחי את אותה חברה וצאו למסע קניות, קני לך המון בנדנות, הרבה כובעים מצחיקים וצבעונים. המתיקי את יומך............. צעד ועוד צעד בדרך אל הנצחון.

הזוייה

New member
אני רוצה להגיד לך שאני מקנאה בך.

בגלל הרצון להתמודד עם מחלה נוראית, ולהתנפל על החיים כמו גיבור שניצח במלחמה. ואני מנסה להתמודד עם מחלה שנקראת בדידות. אנשים נוטשים אותך בדיוק ברגעים הקשים שאת חולה בהם. אני תמיד נזכרת באלו שסיפור על המחלה, ומיד נעלמו כל אלו שהקיפו אותם, ואני מוקפת בכל כך הרבה אנשים מסביבי ואני לבד. תראי איך בורכת בחברים וירטואליים ובטח במשפחה שמעניקה לך כאלו עוצמות. החיים הם גלים, נועזים וחסרי גבולות שאפשר לטבוע או להינצל מהם. כמו שזה לא חשוב באיזה גוף אתה נמצא, שמן או רזה, מכוער או יפה. השאלה היא איפה הנשמה שלך. שחקי אותה

הבדידות זה תוצאה מתוך בחירה

הזויה..הבדידות איננה מחלה. הבדידות היא תוצאה שאת יכולה לשנות בהנף יד. אם רק תירצי. יש הבדל גדול בין להיות לבד לבין הבדידות. אינני מאשימה או כועסת על אלו שנטשו. יש אנשים שקשה להם להתמודד. מתברר גם..שאינני זקוקה לאנשים חלשים לידי..או נגטיביים..זה לא בריא לי. אז בהחלט..מי שהרגיש שלא יכול..זה בסדר.יום אחד הם יחזרו. הנטישה מעידה שמשהו אצלם..לא מסתדר להם..לא אצלי. יש לידי חברים קרובים מאוד מאוד טובים..תומכים..מתקשרים..יוצאים לבלות..ומחבקים. המון מחבקים. ויש את הפורום כאן..שתומך בלי שום תנאים. ולידעתך..אם תשארי כאן..לא תהיי בודדה זמן רב. רק רציתי שתדעי את זה..הבדידות זה תוצאה מתוך בחירה

קxספר

New member
../images/Emo214.gif מיכלי את לא צריכה כוח.

יש בך הרבה כוח והרבה רצון וזה טמון בך בפנים תוציאי אותו החוצה אני משוכנע שאם רוצים יכולים , והכרתי מישהי באותה סיטואציה (מחלה ארורה) שהיא התגברה עליה מכוח שהיא בגיל מבוגר מאוד, לא ידעה שקיים אצלה. לפי התמונות ששמת פה , אני לא רואה משהו חריג שיכול להעיד שלא יפה לך גם בלי שיער, העניים הם המדברות ומה שראיתי מהעניים שיש בך הרבה כוח ואת הרצון לנצח. אני עושה שריר חזק עכשיו בשבילך עם הנפת יד ימין וכף יד סגורה עם 2 אצבעות פתוחות V ואומר את תנצחי!!!!

למעלה