תנו לה בכבוד

Blade Of Fire

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב לאביה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|*

אני לא מאמין שאני פותח את ההודעה הזאת, אני אפילו לא מהפורום הזה! אבל מזל טוב לאביה על הכחול וברוכה הבאה לחוג האקסקלוסיבי של המנהלים

אביע כפרע!|ג'ירפה|

אעאע! זהו, את דרדסית אנטישמית רשמית! כפרעלייך, מזל טוב. הבאת כבוד למשפחה. חע, יש לי פרוטקציות בהנהלה. אבל עכשיו אני גם יקבל מכות אם אני לא אהיה כאן, אה? נו, נו, תראי לכולם דיקטטורה מהי. P:

Crazy Diamond85

New member
אביההההה!!!!!!

מזל טוב!!!! זהו. :p סתם אין לי הרבה מה לרשום שיהיה בהצלחה והכל!

תנו לה בכבוד

קוראים לה אביה, למקרה שאתם לא מכירים אותה. היא אולי לא נושאת ניק עם שם של אלבום של ברי, אבל מצד שני אני לא מכיר אלבום של ברי שקוראים לו "הסייד הנודד".... בכל מקרה, היא המנהלת החדשה שלכם! זה לא אומר שאני פורש חס וחלילה, אבל כידוע אני שמיניסט ויש לי פווווול התחייבויות, ומכיוון שהפורום הזה התקיים עלי בשנה וחצי האחרונות פחות או יותר, החלטתי שכדי שהוא לא יתפרק לצרף את אביה לצוות המנצח. שוב, אני לא מתכוון לפרוש, לפחות לא בקרוב, אני פה כמו תמיד ואני אפעל באותו כוח, אבל תהיה לי קצת עזרה ופה בדיוק אני מצפה מכם לבוא לקראתה ולקראתנו בכלל, תהיו יותר פעילים, תעירו את הפורום המצוין הזה, תביאו חברים הנה ואל תברחו מאיתנו, אנחנו אנשים טובים! אז....... זהו. הרבה מזל טוב לאביה על המינוי החדש, שבאופן מאוד מאוד מאוד מפתיע ומקרי יצא בדיוק שנה וחצי אחרי שאני נכנסתי לניהול (ובשני המקרים זה היה ביום חמישי)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifוואו../images/Emo3.gif

זה נחת משום מקום
. [אני רגילה ללדעת לפני כולם. קילקלו אותי] אביה-. מזלטוב לך. שיהיה לך המון המון בהצלחה עם זה [אוף, התחלתי במצברוח ממש טוב ואמא עצבנה אותי. עכשיו זה יהיה פחות יפה, הברכת בהצלחה הזו], והמון בכיף. בלי לחץ
. אה,. טוב, בגלל הנסיבות שציינתי מקודם, איןליכח להמשיך. אז הצלחה והכל, וזהו
.

T S F1

New member
פחחח.. P:

OMG!!!! אביה, מזל טוב! יש לך כחלת! P: סתם.. המון בהצלחה! כולנו יודעים שהתפקיד הזה קטן עליך :)

*נותנת לה בכבוד*

מזלטוב חבובה, שתזכי לנהל את הפורום במשך הרבה שנות ברי
[חח מה אמרתי כרגע ><]

למעלה