תנו כותרת
C CaptainOok New member 11/2/04 #2 "קיפוד שלי!!!" (זה מיועד להצחיק רק את טאשה. אם מישהו אחר צחק, אני תוהה למה )
I itstzar New member 11/2/04 #4 משה?../images/Emo12.gif אתה "כן" קיפוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
משה?../images/Emo12.gif אתה "כן" קיפוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ט טאשה יאר New member 12/2/04 #9 אויש, כל האנשים האלה שלא קראו הארי פוטר.... ועוד מרשים להם להסתובב חופשי... לאן הגענו.
I itstzar New member 12/2/04 #11 אויש, כל התינוקות האלה שקראו הארי פוטר וחושבים שהוא יצירת מופת ועוד נותנים להם לחיות לאן הגענו
T TUVIX New member 13/2/04 #15 גם אני אולי הספר לא משהו במיוחד ה5 אבל אל תקלל את הרי פוטר יא בוצדם שכמוך.
ח חיים חפר New member 13/2/04 #21 עוד אחד שקורא בעברית למה אתם עושים את זה לעצמכם? תרגום כל כך זוועתי בהשוואה למקור.. וזה לא שהספר כתוב בגרמנית או באצטקית עתיקה. כולה אינגליש..
עוד אחד שקורא בעברית למה אתם עושים את זה לעצמכם? תרגום כל כך זוועתי בהשוואה למקור.. וזה לא שהספר כתוב בגרמנית או באצטקית עתיקה. כולה אינגליש..
S sysiphus New member 13/2/04 #19 מילים כדורבנות! הורג אותי מצחוק כשהם משווים את זה לשר הטבעות... באותה המידה אפשר להשוות את קריוס ובקטוס לשר הטבעות... הרי שניהם סיפורי פנטסיה...
מילים כדורבנות! הורג אותי מצחוק כשהם משווים את זה לשר הטבעות... באותה המידה אפשר להשוות את קריוס ובקטוס לשר הטבעות... הרי שניהם סיפורי פנטסיה...