תנו כבר לפרסם בשקט!

Nimrod H

New member
בעזרת החוק החדש נוכל להיפטר ממטרידים כמוך.

נפלא!!

movie man

New member
אני מוחק

אני מיד מוחק את דואר הזבל שאני רואה לפי הכתובת או הכותרת שהוא דואר זבל, אני אפילו לא טורח לקרוא אותו, אם חס וחלילה קראתי את הדואר זבל אני מחרים את החברה הזו לאלתר! קורא כשאני מגיע למשרד דבר ראשון שאני עושה כשאני פותח ת'מחשב זה לעשות DELETE על כמות של דואר זבל כך שאני לא יודע ולא רוצה לדעת מי שלח ומה היה כתוב שם. בבית יש לי מסננים, לכן אני לא מקבל אף דואר זבל, הוא נמחק אוטוטית כך שאני לא יודע על קיומו.

movie man

New member
בנתיים כל דואר שהיה צריך להגיע הגיע....

אבל חייבים לסנן את הזבלנים האלה...... אני לא מבין איך עד היום ספקי האינטרנט לא תבעו מישהו ששולח ספאם כי הוא גורם להם להוצאות כבדות!

קרוסלה

New member
כמי שמקבלת 30 כאלה ביום

(מנהלת רשימת תפוצה של מאות אנשים), מעצבן אותי שאנשים מנסים לשלוח לרשימת התפוצה ואז זה מגיע אלי לאישור (כמובן בכ-20 עותקים שונים), ואני צריכה להקדיש לזה זמן רב בבוקר לפני שאני מגיעה לדואר שלי. רוצים לפרסם - תשלמו! כך זה מקובל. אני אמשיך למחוק, גם דברים אטרקטיבים, לא רק בגלל שאסור לי להעביר דואלי"ים עם מסר פרסומי, אלא גם מפני שהדרך מרגיזה אותי.

Killing Moon

New member
חבל על הזמן היקר שלך.

אף אחד לא באמת פותח הודעות ספאם, אנשים הפסיקו ליפול ברשת הזו כבר ממזמן. הפירסום באימייל לא אפקטיבי, תקלטו כבר. אם אתה באמת רוצה לפרסם באופן יעיל, לך תממן לעצמך לימודי פרסום ושיווק, ככה מפרסמים בחברה מתוקנת.

robbar

New member
1000 מוצרים ביום זה כבר לא שניה למחוק.

אני אהנה לשלוח מעקלים לביתך אחרי שלא תשלם את הפיצויים שנפסקו לי. מול העיניים של הילדים שלך אני אנתק את ה DVD ואחשיב אותו בתור 2 שקלים החזר חוב. אח"כ נעבור לחדר הילדים ונבדוק מה אפשר לעקל שם. משם נעבור לתכשיטים שאשתך קיבלה ממך. כנראה שאחרי האירוע ה\ה היא כבר לא תהיה אשתך. אולי היא אפילו תעבור אצלי לסיבוב או שניים.רגע .... אני אתן לה מתנה את התכשיטים שעיקלתי אצלך.חחח

erezor

New member
לספורטאי בדימוס...

לא הצלחת להוכיח את הנקודה שלך... או נקודה כלשהי, לצורך העניין. אם היה צורך בחקיקה כדי למנוע את מה שאתה ודומיך עושים, כנראה שזה מספיק חמור ומטריד. לא "צדקנים" יוצאים נגד זה, אלא כל אדם שיש לו תיבת דואר. אי אפשר להתחמק מדואר הזבל, וכפי שרבים כאן העידו ויעידו - הוא גורם לבזבוז זמן, לאובדן של מידע חשוב ולהוצאות כספיות. הטיעון של "מה עם הפלאיירים ששמים בתיבות דואר" לא עוזר לך - אפילו אם החוק החדש לא נוגע לפלאיירים, זה מצדיק את המשך משלוח דואר הזבל באימייל? מה הקשר? נמאס לעבור כל פעם על המיילים שלי ולחפש את הדואר האמיתי מבין כל הזבל, ואחר כך עוד להכנס לתיבת הספאם ולבדוק שם אם לא סוננה לי בטעות הודעה שאני דווקא כן צריך. אני משלם מחיר על הפרסום שלך ושל חבריך, לא עוד.

YugiBoy

New member
כי זה מציק לאנשים וסותם להם את התיבה.

גם פליירים פיזיים מאוד מציקים. אף אחד לא אמר שלא. כשאתה שולח ספאם עם פרסומות, הסיכוי שיפתחו את זה הוא נמוך. הוא סותם לאנשים את התיבה ומבלגן להם אותה. הם צריכים להתחיל להתעסק במיון דואר ובדברים כאלו במקום פשוט להתעסק במטרה שלשמה הם נכנסו לתיבה מתכתחילה.

צדקנים ??

למה אני צריך לראות כל בוקר את כל השטויות שאתה ועוד אלף כמוך שולחים לי לתיבת המייל הפרטית שלי , ואני חוזר ומדגיש הפרטית שלי ! זה לא נכון להגיד תלחצו DELETE כי אם אתה לא יודע חבר יקר , דואר זבל וכן כזה הוא אם לא הושלח אל תיבת הספאם הוא תמיד יחזור אלייך לתיבה , ברגע שהוא הושלח לתיבת הספאם הוא לא יחזור יותר. למה אתה חודר לי לפרטיות שלי ? בו אנראה איך תגיב צדקן קטן אם אני ועוד נאמר 20 אנשים נתדפק לך על הדלת "כי יש לנו מוצר לפרסם" . ועוד משהו ששכחת לציין כנראה בכוונה , כל מייל שנשלח בכמויות ומועבר מתיבה לתיבה עתידו להיפגע על ידי ויורס למה אני צריך להיפגע מכך ? אתה פתאט עם התמימות שלך .

Aimee

New member
קודם כל אתה צודק.

אתה בתור מפרסם, אין שום סיבה שלא תשלח למיליון איש בו זמנית. אתה טוען שאתה לא מזיק לאיש, ולא לוקח מזמנו (שניה לעשות delete, נכון?) אז בוא נהיה ישרים אחד עם השניה. אתה המוכר ואני הקונה. אתה תרשום בכותרת המייל כלומר בשורת הנושא "זוהי פרסומת" ולי ייקח שניה למחוק אותך. no harm no foul אם אתה מסכים לתנאי הזה, כולנו חברים. אם לא, אז אדוני אתה נוכל. דומה הדבר לחברת שרותי ניקיון שתשים פלייר בתוך מעטפת חשבון הארנונה שלי. ישר לבית משפט, בלי למצמץ.

תפסיק לבלבל ת'מח, אתה ושכמותך

מטרידים. לא רוצה לראות את הספאם הזה. יש חוק? תעבור על החוק? תקבל תביעה. פשוט.

תשלם 1000 ש"ח לכל אחד שיתבע. איך ימצאו? פשוט

לפי החוק לא מעניין מי שלח את הסמס. הולכים לראש ולא לזנב. בפרסום יש מוצר ובית עסק כדי להתקשר? מצויין. 1000 ש"ח על כל סמס שתובע. אזרחי ישראל יתחילו לתבוע את העסק שרוצה שתקנו ממנו. ישלחו כמה סמסים יתחילו לשלם בכפולות של 1000 ש"ח. יאללה מי מתחיל לתבוע ולקבל כסף קל? המפרסמים ילמדו מהר שלא כדאי. " מפרסם" - מי ששמו או מענו מופיעים בדבר הפרסומת כמען להתקשרות לשם רכישתו של נושא דבר הפרסומת, מי שתוכנו של דבר הפרסומת עשוי לפרסם את עסקיו או לקדם את מטרותיו, או מי שמשווק את נושא דבר הפרסומת בעבור אחר אך למעט מי שביצע את פעולת השיגור כשירות בזק לפי רשיון כללי, רשיון מיוחד או מכוח היתר כללי, שניתנו לפי חוק זה.".

אתה מזיק, בראש ובראשונה, לעצמך,

כי הספאם שלך נבלע בין עוד הרבה כאלה בתיבת הזבל. ואם בכל זאת הצלחת לעבור את המסננים - הוא מעורר התנגדות אצל המקבל, כך שאפילו אם המוצר שלך טוב - מעטים מאוד יגלו זאת. ואגב, לגבי גובה הקנס: זה לא רק 1000 ש"ח. זה עלול להיות הרבה-הרבה יותר: "אם נשלח מסר פרסומי שאינו עומד בתנאי החוק, בית המשפט יכול לפסוק קנס כספי של 1,000 שקלים, המוגדר בחוק כ'פיצוי לדוגמה', לכל דבר פרסומת שקיבל הנמען וזאת ללא הוכחת נזק. במידה שנשלח מסר פרסומי שאינו עומד בהסדר קבלת המסרים, בית משפט יכול להטיל על המפרסם קנס בגובה 202,000 שקלים. נשלח מסר פרסומי שאינו עומד בהסדרת תוכן המסר או שיש בתוכן זה כדי להטעות, בית משפט יכול להטיל על המפרסם קנס בגובה 67,300 שקלים". ( "החוק נגד דואר זבל - איך זה ישפיע עלינו?" - מאת: עו"ד אביב אילון, Ynet, 28.05.08 )

ran refael

New member
אני בעד כל חוק שימנע מעסקים קטנים להציף

חלק מפרנסתי מתמקדת במדית האנטרנט בכל בוקר שאני מתעורר אני מוצא דואר זבל שמציף לי את המייל מכל מני כיוונים. מה שקורה בסופו של דבר הוא שאני מבזבז זמן יקר על מחיקת מיילים במקום להתעסק בלדאוג ללקוחות שלי. אני מודע לשיווק הקל והנוח דרך המייל אבל למה אני צריך לסבול מהקלות הבלתי נסבלת של חברה שמנסה לשווק מוצר בלחיצת כפתור מבלי לשלם את המחיר? אני מסכים עם כל חוק שיחיב בעל עסק לשלוח פרסומות דרך מיילים בתקווה שזה ימנע מאנשי עסקים קטנים להציף לי את המייל חברות ענק שמוכנות לשלם תמורת פרסום ומוציאות אלפי דולרים ליצירת פרסום מעניין ואפילו אנטראקטיבי שמשעשע אותי, אני עוד יכול לסבול ולקבל. לפחות איתם אני לא לוקח סיכון לקבלת וירוסים או הזמנה לצפייה באתר פורנו זול. פרסום זול מתאים לעסקים זולים וחבל ששיטת שיווק כל כך יעילה וטובה הפכה להיות הדבר הזול ביותר במדית השיווק האנטרנטי.

גם עסקים גדולים יכולים לעבוד לפי החוק

שישלמו עבור באנרים ומי שרוצה ילחץ ויגיע אליהם. דואר הוא הפרטיות שלנו.

נכון, מי שרוצה לפרסם - שישלם עבור באנר.

ויש עוד אפשרות: לבקש רשות לשלוח את המייל הפרסומי. אם קניתי מוצר מסוים, ואני מרוצה ממנו - יתכן מאוד שאסכים שישלחו לי הודעות באימייל על מבצעים, הנחות, סחורה חדשה שהגיעה וכו'.

למעלה