תנור אפיה שמקצר

lekner

New member
וודאי אך אין רק גוף חימום אחד

יש לפחות 2 אחד מנותק השני יעבוד זה נראה לי לא סביר ששניהם לא יעבדו

רשר

Well-known member
מנהל
אין מפני מה להגן עליו הוא לא הותקף

להפך הוא התקיף אני איני מנצל את מעמדי אלא עונה באיפוק ובנימוס ככל יכולתי, אני חיממתי גוף חימום לתנור פעם ראשונה בשנת 1964 כך שאין סיבה שיקפוץ הקופץ ויאמר שחשמלאי לא מכיר גופי חימום, אלא שמאז נולד לנו ממסר פחת השקענו בביטוח חיים והיום המצב שונה לחלוטין ומי שממשיך בשיטות הישנות לא מבין שהן לא פתרון אלא צרה חדשה ואנמק: גופי החימום היום מיוצרים ע"י הכנסת חוט להט לתוך צינור מתכת עם חומר קרמי במצב נוזלי (רווי מים ולא נכנסו באיכסון) אם המים לא יצאו בתהליך היצור גם 20 דקות חימום לא יוציאו אותם אבל החימום יאפשר למים להתאדות וגוף החימום יעבוד, לאחר קירורו המים עלולים להתעבות מחדש ואם יגיעו לכדי טיפה היא תקצר שנית. לכן כדי למנוע השתכנות טכנאי בבית הלקוח הוא צריך להחליף את גוף החימום ולא למרוח את הלקוח בסיפורי סבתא, ראה את הקישור שהבאתי בתגובה הקודמת ושים לב למחיר של גופי החימום, וזה מחיר לצרכן שכל אחד יכול לגשת ולקנות, טכנאי מקבל עוד הנחה.

elimalka

New member
חימום כן עוזר

לפני כחצי שנה רכשנו תנור דו תאי, כשהטכנאי חיבר אותו הוא הקפיץ את הפחת, הטכנאי אמר שכנראה יש לחות מאחר והוא מגיע דרך הים. בקיצור עקפתי את הפחת, נתנתי לו לעבוד כשעה על מקסימום חום, והכל בא על מקומו בשלום...

למעלה