תנוחות סקס במידות גדולות

לא מפריע...../images/Emo9.gif

חבל שלא צירפת גם את הכתבה כדי שנראה על מה מדובר...
והאמת היא שגם לי אף פעם לא הפריע השומן בסקס..
העובדה שאנחנו שמנות לא צריכה להגביל אותנו בשום דבר בטח לא בסקס, ולמה לפסול תנוחות בגלל חשש? מנסים... לא הולך... לא חייבים.
העיקר הוא להנות בסקס עם פרטנר שמשקיע בך, ויודע טוב מה את בדיוק אוהבת.
תהנו - וכמה שיותר
- יותר טוב...
סיגלי

אוהבת לנסות ולעשות

לא היתה תנוחה שלא הצלחתי לעשות בגלל השומן אין דבר העומד בפני הרצון ואם יש רצון הכל טוב
ואני אשמח לדעת מה בדקיו היה כתוב בכתבה אני אשמח לדעת אם אני כשרונית

גלית35

New member
אוווי כמה ../images/Emo178.gifכאן בפורום ../images/Emo8.gif../images/Emo20.gif

בגלל "החום" שקיבלתי מהשרשור הזה אני אתחיל מהסוף להתחלה... אני גמישה יחסתי לגודל שלי אז ועכשיו-יכולה בלי שום בעיה להגיע עם הרגל לפה...וכן יש לזה יתרונות גם בסקס
לגבי הקרקס הרוסי
אז ככה לא פסלתי ולא אפסול {את מה שעוד לא ניסיתי}ותתפלאו אבל אני בישניית
וזה לא שייך לממידי גופי בו אני לא מתביישת ואין לי בעיה אם אור בחוץ או חושך העיקר שיש עם מי.... זה מאוד תלוי בבן הזוג שאיתי-ורמת הפתיחות שלו ורמת הפעמים שאני איתו...יש בחור אחד שאיתו אני מוכנה לעשות כמעט הכל-רק שהוא לא בא מספיק או כשאני בצפון הוא מצלצל ורוצה לבוא
זהו נהיה לי עוד יותר חם

גילה 38

New member
עדיין לא קראתי את שאר התגובות ...

אבל הייתי חייבת לענות . תמיד גברים שואלים אותי , איזה תנוחות את אוהבת??????? אני לא מבינה את הקטע של תנוחות האם סקס הוא אקרובטיקה???? האם אני אמורה להיות לולין או משהו כזה?????.. סקס זה משהו שעושים שניים בדרך ששנהים רוצים , מקבלים , מבינים ונוח להם וכמובן שמענגת את שניהם , אני לא חושבת על תנוחות , אני רק יכולה להגיד לכם שלא עמדתי עמידת ראש מעולם אבל לא רק בסקס אלה גם לא בשיעור התעמלות ... ואם אני עושה משהו שלא נוח לי אני לא שם , תנוחות זה צריך להיות משהו שנוח לך איתו ובהכרח אתה מצליח עם זה , לא היה לי מעולם סקס שבו עמדנו עם רשימת תנוחות וניסינו לעשות את כולן , אבל בהחלט אני לא משעממת במיטה , (יש המלצה עם 3 העתקים..
למי שירצה..) . סקס הוא משהו ששנים בוחרים להיות איתו כי נוח להם ביחד , כי הם רוצים להיות ביחד , כי יש תשוקה בין השניים , אין לי מירשם אותפריט מיוחד לסקס עם כל אחד זה אחרת, ולכן נושא התנוחות הוא לא רלוונטי

חנן44

Well-known member
שמחתי לקרא את התגובות הבאות

שמה שהן אומרות בעיקר שבניגוד לתדמית שאתן מיצרות כאן, אתם נהנות מסקס והרבה, ואם זה נכון אז מה לכן כי תלינו? וכרגיל, לעולם את תקחנה אותי ברצינות יתר, אחרת אני אקבל פה מכות

התנוחות כן רלבנטיות

לגיוון של חיי המין להגברת הגירוי
וכמובן,,,הכי חשוב לביצוע פעילות גופנית ולשמירה על כושר

boazt25

New member
אז מה אנו למדים

שסקס נועד לענג את כולם רזים ושמנים יפים ומכוערים צעירים וזקנים אז לא נצליח לעשות תנוחת חמור פולני על ריקשה כפי שמופיעה בקמא סוטרא אז מה כמה רזים מסוגלים לכזה דבר אז תהנו מהסקס כל עוד אתם יכולים

אני שוקלת 100 קילו

וגם בעלי לעתיד הוא לא ממש קטנטן... ותאמינו לי... אין לנו בכלל בעיות במיטה... אנחנו גמישים מגוונים וחסרי מעצורים

אנסה לענות ברמה עובדתית

ולא אולי כפי שרבות מאיתנו היינו מבקשות לעצמנו. פיזית גודל וכרונולוגיה קשורים זה בזה. אני מניחה שבגיל 25 היחס והאנרגיה שיש בגוף בחורה צעירה שונים מזו של אישה בשלה (נקרא לזה בעדינות) שהכיון שלה מאד ברור ולא ממש עושה טקס אימי בכל משגל . וכן ללא ספק ישנן פוזות "שנחסכות" ממספר גורמים: 1. פתיחות 2. מימדיה וגובה האישה כנל לגבי הפרטנר 3. גודל איבר המין של הפרטנר 4. גילה של האישה או הזוג 5. כמה מקום נותנים בני הזוג לחיי המין אפרופו אני מכירה זוגות רבים שזה סם החיים שלהם וחלק רק צורך טבעי במינון יחסי לאורך הקשר ואו לגיל ואו לזמן שעומד (או לא) לרשות הזוג. 6.ההתאמה המינית היו לי אהבות גדולות עם זיונים סבירים ואו טובים והיה לי פרטנר שכל זיון איתו היה נסיקה לפסגה so ? אין חוקיות. ואלו רק חלק מהגורמים המצליחים ואו הכושלים במין שבין אישה שמנה לגבר שמן או רזה. זהו מקוה שהייתי ברורה

לדעתך סעיף 3 קובע? ../images/Emo8.gif

את צודקת
סקס טוב מורכב מאוסף של אלמנטים (ועזרים טקטים נוספים
) והחשוב מביניהם זה מידת הפתיחות בין בני הזוג.

עגלגלת

New member
סטיגמות

זה ששמנים מוגבלים בתנוחות סקס זאת רק עוד סטיגמה נפוצה. יש כאלו שחשבו כך עד שהתנסו והבינו שטעו בגדול. אני פתוחה לנסות כל דבר ולא פוסלת אף תנוחה מראש גם אם יש בה קצת אקרובטיקה.

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifסקס עם שמנות

היו לי נשים שמנות ולא הייתה לי ולהם בעייה בקטע של תנוחות (כמובן שיש תנוחות שקשה אותם)אבל התנוחה הכי כיפית עם אישה שמנה זה דוגי אין כמו דוגי עם אישה שמנה

למעלה