תנוחות סקס במידות גדולות

ב ו ע ו ת

New member
אוּללה...

תחזקנה ידיך על הציטוט, עכשיו אכנס להסטוריה בתור "האשה שלא הונפה" (צוחקת). האמת שבעברי הונפתי אל על, ויש לי טעם של עוד (איף יו נו וואט איי מין), אולי יום אחד כשגעגועי יגברו עליי ארזה ואחזור להתנופף כבעבר. עד אז אני אסתפק ב"הנפה ימית" שיש בה חן מסויים (במיוחד כשחבורת קייטנים מצביעה עליכם ומצלמת אתכם מהחוף בפוזיציות מביכות). "וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר, כן חוץ מזה אין שום חדש..." בועה - האשה והקייטנה.

yogibear

New member
בועי.../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איי נו וואט יו מין ... אבל עדיין זה לא קל להניף בחורה עם משקל תלת ספרתי. או כזה המגרד את התלת ספרתי. מעבר "לתנוחה" זו ... לא מוותר על אף "גרם" .... כתבת "תחזקנה ידיך " ... איך אני אניף אם לא יהיו לי ידיים חזקות
(וגם רגליים ושרירי בטן חזקים, אבל לא כתבת תחזקנה רגליך
)

ב ו ע ו ת

New member
אני מסכימה איתך..

קשה פלוס אפילו... הרי אמרתי, בעברי התנופפתי היום כבר לא. מכאן אני שולחת ברכה מיוחדת לשאר חלקי גופך ולמשקולות שהביאוך עד הלום. בועה - האשה והברכה (לבטלה)

yogibear

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif חושב ותוהה

מי זו הברכה הזו שמקבלת קצבת לאבטלה... בחיים שלי לא הכרתי אף ברכה.. יש דברים נסתרים ....

שוב פעם הסתרת את ברכה בארון????????

ומה עם שפרה? ורבקה? ככה מסתירים דברים? חכה, אני הולכת לאסוף את השלדים......אגב יוגי, אפשר לשחק עם זה פאזל?

Jazz Girl

New member
מעולם לא.../images/Emo78.gif

גם ששקלתי כמו לוויתן בוגר ממוצע. שטויות
(מבחינתי לפחות) אולי מדובר על השמנים שמתחרים להגיע לספר השיאים....

יש לי ניסיון לא עצום בתנוחות...

אבל מנסיוני אני יודעת שמעולם לא הסכמתי לשבת/לשכב על גבר... אני לא יודעת אם זה דווקא קשור למשקל אבל זה פסיכולוגי אצלי...זה משהו שאני מפחדת ממנו עד שיבוא אחד שיתעקש מספיק ונעבור גם את המחסום הזה... שאר התנוחות אני דווקא בסדר:)

yogibear

New member
ילדה של ...

1. אענה לך כגבר שחווה את מה שאת לא מסכימה לעשות. לדעתי, ההפסד הוא הדדי, קודם כל שלך ... גם של בן זוגך, אני מקווה שיום אחד מישהו "יתעקש" על כך, ובאותו רגע תביני שבעצם הפחד שלך היה לשווא. 2. אענה לך כפי שהייתי עונה לבת זוגי: במין ומיניות אין טאבו, הכל מותר, למעט סייג אחד "קטנטן", אסור באיסור חמור להשפיל להכאיב ולעשות כל פעולה לבן הזוג נגד רצונו. לכן, חוץ מהרתיעה "הפסיכולוגית" שלך את לא משפילה אף אחד, את לא גורמת עוול, נסי פעם אחת, עם בן זוג שיהיה מספיק כן לומר לך: את כבדה\זה לא נעים לי\ אני שונא את התנוחה... אם הוא לא יאמר לך את אחת השורות האלו, הרווחת ( ביושר) תענוג.

ב ו ע ו ת

New member
אני למעלה!

זו "ה"תנוחה בעיני, איתה אני מגיעה בכל פעם לשיאים חדשים. על פי מה שאני יודעת זה נורא מגרה את הגבר שמתחתיי, הכובד כמעט לא מורגש, הוא נעוץ עמוק בפנים, רואה את שדיי, את בטני, את העור החלק ובעיקר את פני ואת העונג הממשמש ובא. עד כאן. בועה - האשה וחוסר הבושה

אילאיל3

New member
לא לספר ספורים

השומן כן מגביל. אי אפשר להזדיין בתנוחת עמידה, הבטן מפריעה וכנ"ל בתנוחת ישיבה מאותה סיבה. חוץ מזה אנחנו בתחרות? אני אישית מעדיפה ליטופים, נעימים בגב, ליקוקים באוזן, נישוקים בכל מיני וכו'.. אז יש מס' מצומצם של תנוחות נוחות, אז מה? כל עוד אני ניהנית ובעלי אז מה הספור? לא רוצה לעשות את זה תוך כדי שפגט או גלגלון ערבי. רוצה בניחותא, על מיטה ולא על רצפה קרה. הבעיה היא שהמעבר מפוזיציה לפוזיציה קצת מסורבלת ואיטית יותר ממה שמציגים בכל סרט פורנו מצוי וגם זה לא נורא. תחת מזגן כבר הזכרתי?

עופר 123

New member
לא מספר סיפורים....

פשוט מעיד בפה מלא שהכל אפשרי, הכל ייתכן, אפילו בהרמות
.
עופר

ב ו ע ו ת

New member
על טעם ועל ריח...

שונאת ליקוקים באוזן, אני הופכת להיות אלימה כשמישהו שם פעמיו לעבר אזני. אני בעד כל השאר כולל תנוחות פחות נוחות חוץ מגלגלון ערבי שבחיים לא הצלחתי לעשות מצד שני בגילגול לאחור אני אלופה. לא חייבים בניחותא ואני מחבבת גם חצרות אחוריות, אמבטיות ושולחנות אוכל. מזגן - פליז דו, זה בחוקים. הדיון הזה עשה אותי תאוותנית משהו, עד הערב יש עוד המון זמן... מה עושים?! בועה - האשה והעונג הבא.

מירית27

New member
אהבתי../images/Emo8.gif

קודם כל מזגן ואחר כך כל השאר אני חושבת שאפשר כמעט הכל תלוי בזוגיות עצמה בתשוקה ובדאגה להנאה הדדית

yogibear

New member
אילאיל ...

מכבד את דעתך, אך חושב הפוך. השומן לא רק שאינו מפריע הוא מעצים את החוויה. תחרות? לא במובן המקובל, אלא מחשבה כיצד לענג ולהתענג, ומכאן ועד הגעה לשיאים חדשים, המרחק קצר, דמיון עוזר המון, דמיון שממומש למציאות, מעצים חוויות. הכל מותר ואין אסור. אין חוקים ואין כללים, כל עוד הכל מקובל על הפרטנרית. לעיתים טיפת חוסר נוחות, מגבירה את החוויה לשיאים ... שששששש
כתבת " הבעיה היא שהמעבר מפוזיציה לפוזיציה קצת מסורבלת ואיטית יותר ממה שמציגים בכל סרט פורנו מצוי" במיטה\שולחן\ים\טבע אין שעון, רק שעון "ביולוגי" ... כשכתבת תחת מזגן ....
התכוונת מזגן עילי לא

למעלה