ואני עוסק בתכנות (ואפילו גיליתי עוד אחד מהמחזור שלי בחברה בה אני עובד)...
ד דניאל החכם New member 3/1/10 #25 ואני עוסק בתכנות (ואפילו גיליתי עוד אחד מהמחזור שלי בחברה בה אני עובד)...
נ נברא New member 3/1/10 #14 אם אפשר יהיה להטמיע את האינטרנט בגופנו (תהיה המשמעות של כך אשר תהיה...) אז למה להסתפק בידיעון ולא ללכת ישר על חומר הלימוד?
אם אפשר יהיה להטמיע את האינטרנט בגופנו (תהיה המשמעות של כך אשר תהיה...) אז למה להסתפק בידיעון ולא ללכת ישר על חומר הלימוד?
A AnarchistPhilosopher Well-known member 4/1/10 #26 כאחד שאין לו טלפון סלולארי, אני מסכים איתך, גם אני לא ממש תומך נלהב בהטמעת טכנלוגיה בגופנו. כשרשמתי שאין לי בעיה, הכוונה הייתה אין לי בעיה שמדובר פה בהטמעת חומרי לימוד ולא רק את הידיעון.
כאחד שאין לו טלפון סלולארי, אני מסכים איתך, גם אני לא ממש תומך נלהב בהטמעת טכנלוגיה בגופנו. כשרשמתי שאין לי בעיה, הכוונה הייתה אין לי בעיה שמדובר פה בהטמעת חומרי לימוד ולא רק את הידיעון.
W Weibull New member 3/1/10 #22 רעיון לא רע,האינטרנט Built in בגוף,רק מה יהיה עם כל הווירוסים (חוץ ממה שכבר יש) והסוסים הטרוייניים .השתלטות מרחוק ושאר הצרות אבל חושבים כבר על הטענת קבצי מידע במוח בשידור, רק שזה כנראה יקח יותר מ 20 שנה, לפי ההערכות.
רעיון לא רע,האינטרנט Built in בגוף,רק מה יהיה עם כל הווירוסים (חוץ ממה שכבר יש) והסוסים הטרוייניים .השתלטות מרחוק ושאר הצרות אבל חושבים כבר על הטענת קבצי מידע במוח בשידור, רק שזה כנראה יקח יותר מ 20 שנה, לפי ההערכות.