תנאים במודיעין....

termit

New member
תנאים במודיעין....

שלום אני עומד כנראה לשרת בחיל המודיעין באחד ממסלולי חמ"ן שחקים. אמרו לנו שהשירות הוא באחד מחמשת (לא סגור על המספר...) בסיסי המודיעין ברחבי הארץ, החל מהצפון ועד הנגב הדרומי. מישהו יכול לספר קצת על תנאי השירות שם? הכוונה שלי היא בעיקר על הבסיסים הרחוקים מהמרכז ולא בסיס גלילות לדוגמה

gilroz

New member
תגובה

תראה לכל בסיס יש את החוויות שלו והסיפורים שלו... כל בסיס זה משהו אחר, וכל אחד מהבסיסים יגיד לך שהבסיס שלו הכי טוב...

termit

New member
עם תשובה כזאת....

עדיף שלא היית עונה בכלל... לא יודע, אבל אני שמעתי אנשים שאומרים שהבסיס שלהם חרא. זה לא כאילו זאת גאוות יחידה או משהו, מה אין אנשים שיכולים באופן אובייקטיבי לספר על התנאים בבסיס שלהם?

מ ס ט י ק

New member
עוד שאלה בקשר למודיעין.

איך התנאים במקומות שהם עוברים טר"צ של מודיעין?

שרינקה

New member
תגובה לשאלה...

לפי מיטב ידיעתי, כל הטרצים של מודיעין (ודרך אגב- את/ה מתכוונ/ת לטרצ שקשור בערבית?) נערכים במתקנים אזרחיים ברחבי הארץ, ולא בבסיסים, ולכן אין כל חשש למסור מידע מסווג בכך שמספרים היכן נערך הטרצ, כל שכן לספר על התנאים בו... התנאים במקומות כאלה אמורים להיות אופטימליים, כדי שהאנשים באמת יוכלו ללמוד בראש שקט בלי מטלות כלשהן על הראש (וזאת בניגוד לבסיס כלשהו), ואולי כאן טמון היתרון- בכך שבמובן מסוים הלימוד הוא יותר אינטנסיבי. מבחינת תנאים- ישנים 4-5 בחדר, אם אינני טועה, יוצאים שישי-שבת, הקורס הוא בערך 5 חודשים, והחיסרון הכמעט יחיד בכל הסיפור הוא שכל התקופה הזאת לא נחשבת בפזמ, כי הרי אף אחד לא מכריח אותך ללכת לטרצ- כי מדובר בהתנדבות... מקווה שעזרתי, ולו במעט...

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo51.gif ואני לא מיודעת לערבית

אלא לתצ"א, הקורס של תצ"א נמשך כחודשיים.

שרינקה

New member
על לא דבר...

מה שאני כתבתי לך זה היה לטרצים של ערבית אומנם, ולא לתצ"א, אבל אני מניחה שהתנאים הם פחות או יותר או דבר, כי בכל זאת מדבור בקורס שהוא טרצ ולא קורס צבאי, ולא אמורות להיות מטלות כלשהן או משהו מהסגנון הזה... בכל אופן- שהיה לך המון בהצלחה בהמשך! ! !

עוגייה6

New member
אין הרבה שיעזרו לך...

כידוע לך אנשי המודיעין הם לא ששים למסור מידע על הבסיסים שלהם... ואם זה בבסיס מודיעין אז זה דיי מסווג...

Saba9

New member
הצחקת אותי...

ממתי התנאים בבסיסים זה ממידע מסווג?...

termit

New member
רסמי... מאוד מסווג שלחיל האוויר יש

בריכות בכל הבסיסים וכוסיות מקיר לקיר....

צחי:)

New member
בלמ"ס לחלוטין

בריכות כן קולנוע כן מגרשי ספורט כן כוסיות? הלוואי אח שלי...

Saba9

New member
ואם אנחנו כבר בעניני סודות..

בא אני אגלה לך סוד קטן (ששש.. שהאויב לא ישמע): יש בסיסים בחיל שאין בהם בריכה (כמו הבסיס שאני משרת בו), מקסימום שלולית.

p12p

New member
יש לי תחושה שאני יודע...

על איזה חור אתה מדבר... במקרה גם אני שם, והבנות מכוערות אחת מהשניה...

New member
הסיבה לתנאי חה"א ../images/Emo42.gif

כל הקטע של התנאים הטובים לחיילי חיל האוויר זה לא בגלל שלאנשים שם כ"כ מגיע... לפי דעתי האישית, לא חסרים שם חיילים בלאי - וזה בטוח!!! מה שכן, בבסיסים רבים קיימים שיכוני משפחות, וכל התנאים הידועים לשמצה מיועדים להם, כך שהחיילים "זוכים מההפקר" בבסיסים כמו ביסנ"מ, קריה, ועוד כמה בהם לא קיים כזה דבר שיכון משפחות -אין טעם להשקיע סתם... וזהו... אז אל תרגישו מקופחים :)

Saba9

New member
בדיוק, ולא רק...

גם לי נראה שזו הסיבה. דרך אגז, לא מדובר פה רק בבסיסים כמו הקריה או ביסנ"מ, יש גם בסיסי טיסה שאין בהם בריכה כנראה מאותה סיבה - שאין בהם שיכוני משפחות (כמו שדה דב או נתב"ג)

New member
נכון

צודק... אבל גם מגיע להם שאין...! כבר ככה הם כל יום בבית, חבל לבזבז עליהם קולנוע...

Saba9

New member
למה להשמיץ?

בבסיס שאני משרת בו (למרות שהוא נמצא במרכז) יש לא מעט אנשים שיוצאים פעם בשבועיים, לא מגיע להם איזה בריכה?...

yoavyoav

New member
אני משרת בבסיס כזה

ואני אשמח למסור לך פרטים. שלח לי אימייל ואני אחזיר לך תשובה עם כל הדברים שאתה רוצה לדעת ואני יכול למסור לך.

למעלה