תמר ורונן חלק א' \ רויטל

תמר ורונן חלק א' \ רויטל

רונן לא נראה כמי שמסוגל לגרום למהומות והאשמות שמיוחסים אליו, הוא ישב בכסא הנאשמים בבית המשפט העליון בירושלים, פניו היו נפולים, ודמעות חנקו את גרוני שבקושי יכל לאמר את המשפט, "כבוד השופט, אני לא אשם!," רונן היה כבן 31 גובהו מטר שמונים ושלוש, מבנה גוף שרירי, כתפיים רחבות, שיערו היה בהיר, ועיניו כחולות, חולצתו המכופתרת בצבע שחור כיסתה את הכרס הקטנטנה שהיתה לו, הוא תמיד דאג להתלבש מהודר עוד שהיה לומד בקמפוס לתואר ראשון. בית המשפט היה הומה אדם, והעובדה שלא נותר מקום, הרגיזה את האספוס שלמטה, שחיכה לגזר הדין, מול מדרגות בניין בית המשפט הגדול, ששוכן בירושלים, שוטרים ניצבו זקופים ועמדו בפרץ, כשקהל גדול צרח ודרש לערוף ראשים, ( חופש הביטוי משמעו החופש לחולל מהומות ), הקריאות, התפילות, והצרחות, הלכו וגברו, ואנשי יחידת ההפגנות והשוטרים, הידקו את כניסת האנשים לבית המשפט, הקהל היה גדול ורועש, הכל היה מתוח יותר, האלימות נהפכה לעניין שבשיגרה, מצב הביטחוני של המדינה היה בתהום, והשינאה הפכה לבילוי החביב ביותר על אזרחי המדינה. רונן יושב עוד בכסא הנאשמים, משפיל מבט ורואה את חיו עוברים לנגד עיניו...... תמר איחרה, כרגיל, במשך כל שנות חבורתם, מעולם לא הגיעה בזמן, ומעולם לא היה זה איחור של כמה דקות, לא היתה לה שום תחושת של זמן, וזה לא הטריד את רונן בכלל. הוא ענד שען אך מעולם לא הביט בו, אצל תמר, איחור פירושו לפחות חצי שעה לפעמים גם שעה שלמה, במיוחד שמחכה לה רונן שמכיר את איחוריה ובוודאי יסלח לה על כך. תמר היתה בחורה יפה, עיניה היו כחולות בצורת שקד, שיערה היה חלק ובהיר, לא ניתן היה לאמר על תמר שהיא בחורה סקסית, היא היתה נמוכה, והחזה שלה היה בינוני, אבל בשביל רונן היא היתה מושלמת. תמר היתה מבית חזק ומבוסס, פרקליטים מפורסמים, בת למשפחת וילנסקי הידועה, והיא החליטה ללכת בעקבות שורשיה, העמוקים והמבוססים, היטב בתחום המשפט והחוקה. היא למדה עם רונן באותו קמפוס לתואר ראשון. האהבה שלהם היתה חזקה, תמיד היה להם זמן ללימודים משוטפים, לבילוים, ולחיים המטורפים. "היי רונן, מצטערת שוב על האיחור," חיוך על שפתייה בתקווה ששוב יסלח לה. "יקירתי שטויות, ממש לא שמתי לב לזמן" תמר מנשקת את שפתיו, "הבאת את החומר ללימודים?" "בוודאי, בואי נמהר לפני שיסגרו את הספריה, את יודעת שהספרנית לא אוהבת שבאים בשעה האחרונה לפני הסגירה", תמר צוחקת, "אוקיי שנלך?" מחבק את מתוניה, " בוודאי יקירתי". ושוב תמר ורונן מגיעים שעה לפני סגירת הסיפריה, והספרנית עם פנים זעופות מברכת לשלום את הזוג שצוחק לו, מתישבים להם ליד שולחן בין מדפי הסיפריה, שעמוסים בספרים וממוינים לפי ה- א' ב' של שם הסופר. תמר ניגשת למדפים בצד שמאל, רונן בצד ימין, ושניהם חזרו עם הרבה חומר ללמוד. בין כתיבה למילמול, צחקוק וחיוך, כששניהם יושבים אחד מול השני, מרימה את רגליה מתחת לשולחן, ומתחילה לשפשף את רגליה על איבר מינו, (התאווה של תמר לסקס תמיד היתה במקומות לא שיגרתיים), "אממממממ...את חושבת שאפשר ללמוד כך?" תמר מחייכת, "אני לא יכול להתרכז כך תמר" "תתרכז בי, תגיד לי שאתה אוהב אותי" ושוב חיוך עלה על שפתיה "אני אוהב אותך, ואת יודעת את זה" תמר ממשיכה לשפשף את רגליה ומרגישה את האיבר שלו מתקשה ומזדקר מבעד למיכנס שלו, לאט לאט היא יורדת מתחת לשולחן, פותחת את רוכסן מיכנסיו, ומתחילה ללטף לו את זינו, ביד אחת מעסה לו את אשכיו ובידה השניה מכניסה אותו לפיה, בתנועות עולות ויורדות, רונן מנסה לשמור על שתיקה ונאנח בשקט מוחלט, מביט לצדדים ובודק שאף אדם לא רואה את הנעשה מתחת לשולחן בספריה, ( שלא היה הומה אדם בשעה זאת ). רונן הניח את העט, הוריד את ידיו מתחת לשולחן, תופס בראשה של תמר, בעדינות, מלטף את שיערה, ומזיז אותו בתנועות רכות, הגל הראשון עומד להתפרץ, ורונן גומר בטרוף, תמר ממשיכה ללקק כל טיפה מזרעו, רונן מסדר את מיכנסיו, קם, לוקח את ידה של תמר, והם הולכים להם מאחורי המדפים, אל מקום מוצל וחשוך, מצמיד אותה אל הקיר, תופס את ידה למעלה, בידו השניה מעסה לה את החזה הקטנטן שלה, פיטמותיה הזדקרו, רונן התחיל ללקק ולנשוך אותם קלות, תמר נאנחת, לאט לאט ירד למטה, הוא הפשיט את תחתוניה, והרים את החצאית הקצרצרה שלה למעלה, פתח את שפתיה הורודות, והתחיל לענג אותה, תמר נאנחת ומגבירה את קצב ליבה, הוא המשיך ללקק את הדגדגן שלה בטרוף, היא גומרת והוא טועם ושותה את מיצי האהבה שלהם, מתרומם ומרים את רגליה סביב המותניים שלו, מחדיר לה את איבר מינו לאט לאט, ואז מתנה איתה אהבה. "הלו... מה אתם עושים כאן?" שאלה הספרנית בקול חזק, תמר ורונן קפאו ממקומם ואז פרצו בצחוק גדול, לקחו את התיקים שלהם וברחו במהרה מהספריה.... רונן התרומם במהירות ומישר את מבטיו אל השופט שמבקש מהקהל שיושב בבית המשפט שקט מוחלט בשביל להמשיך בהליכים של העציר, בין מבט לשופט לבין הקהל שיושב שם, רונן רואה את תמר, חבולה כולה ודמעות בעיניה, והוא רק מקווה להתעורר מסרט אימה שכזה, הוא לא מאמין שהוא יושב ונאשם ברצח של שלומית ובאונס באישה שהוא אוהב, באישה שלה הוא נישא בדיוק לפני 3 שנים. עיניהם נפגשות, מבטים מצטלבים, הרבה מחשבות והרהורים, הוא זוכר את המבט הזה של עיניה, כאשר הרים את ההינומה מעל ראשה ונשק לה, כשענד לה את הטבעת המקודשת, את ההוכחה לאהבה הנצחית... המשך רק אם תרצו :))

חלק ב'

אחרי 3 שנים של חברות ולימודים קשים, תמר ורונן נישאו כדת משה בישראל, חתונה כזאת לא נראת בירושלים שנים, מעל אלף איש היו להם, אנשים מין השורה הראשונה, שופטים, עורכי דין, הפקולטה למשפטים כמעט כולה היתה, חברים רבים, ומשפחה עד אין ספור, "אם אשכחך ירושלים, תישכח ימיני, תדבק לישוני לחכי, אם לא העלה את ירושלים על ראש חוצותך" תמר ורונן חשבו לבסיס עתיד יחד, ועניין הילדים לא העלה על הפרק בכלל, הוא התחלי לעבוד אצל משרד עורך דין זוטר, ואילו היא עבדה אצל המשפחה שלה , התקדמה יפה והפכה להיות אחד עורכי הדין הטובות שקימות. שנתיים קשים עברו עליהם, וחיהם עברו להיות עכורים, המצב הלך והחמיר מיום ליום, תמר עבדה שמונה עשר שעות ביום, היא לא עזבה את המשרד מכל סיבה שהיא, אלא אך כדי לנסוע לבתי משפט, דיונים, והביתה, את ארוחת הצהריים שלה אכלה ליד שולחן-עבודה שלה, עם דלת סגורה רוב הזמן, עבדה בשקדנות, והרוויחה סכומי כסף עצומים, תמר ניסתה לשכוח שבבניין שהיא עובדת בו, יש משרד שיושב שם טיפוס מבחיל בשם נמרוד, למרות שיכלה לצאת ולבוא כרצונה, היא האריכה את שעות עבודתה במשרד, בילתה זמן רב בבתי משפט, בדיונים, היא התבוננה בכולם, במיוחד בגברים בחליפות כהות, שהביטו בה כולם, היא הרכיבה משקפי שמש כהים, היא הרכיבה אותם גם בלילה ושירד גשם, לאחר שהיתה אוכלת את ארוחת הערב שלה לבדה במשרד, היתה הולכת הביתה, מתענגת על מקלחת טובה, קוראת עיתון, ספר טוב, ותמיד מתכוננת לעוד דיון או משפט, ואז נרדמת וישנה את שנת הלילה שלה. רונן נע בדממה בבית-שלו, חש אנוס וידע שזה לא יכול להימשך כך זמן רב, שניהם ידעו עד כמה חשוב שהכל יראה כרגיל, הם ניסו לנהל שיחה רגילה, אך עבר היום?..המשרד?..הקליינטים שלה בדרך כלל..מזג האוויר..דא והא, אבל השיחות היו תפלות, מאולצות, ובדרך כלל מתוחות, כשהם עוד למדו בקמפוס, היו מתעלסים לעיתים תכופות ובקולניות, ועכשיו, פשוט חדלו, כשהם היו הולכים לאירוע חברתי, "משעמם" כולם היו מתפעלים מהזוג הנפלא, והיו מחמיאים לרונן, כמה מזל יש לו, שהאישה שלו תמר, העורכת דין הכי מבוקשת בירושלים הבירה... רונן שוב מתעורר מחלום, כשכבוד השופט קורא לתמר לדוכן העדים, רונן מביט בה בעינים דומעות, ולא מעכל את הנזק, את התסכול, את המצב הנפשי שבו הוא נימצא, תמר מתישבת בדוכן העדים, כשפנסים סגולים מקיפים את עיניה, גבס בידיה הימנית, ותחבושות כל גופה.... תמר היתה תשושה, והחליטה ללכת הביתה, היא עבדה בלי הפסקה חמש-עשרה שעות וחצי, באותו ערב, כרגיל חלפה במסדרונות הקומה החמישית, כדרך-אגב בדקה במשרדים כדי לראות מי עובד עדין, אף אחד לא היה בקומה, וניגשה למסדרון המרובע הגדול, כמחפשת דבר-מה, רק אור אחד דלק, נמרוד עבד עד השעה מאוחרת, חולפת על פני משרדו ומקווה שלא יבחין בה, דלתו של נמרוד היתה פתוחה, ואז קולו נישמע, "שלום לך תמר" תמר סובבה את מבטה לעברו של נמרוד, הוא קם מכסאו והתקדם לעברה, מושיט לה את היד לברכת לילה טוב. "אני חושב שאחרי הרבה זמן שאנחנו עובדים באותו בניין אותה קומה, נשתה קפה יחד מה את אומרת?" מסתכלת על עיניו של נמרוד, "אתה יודע מה? אוקיי נשתה קפה ואחר כך אני הולכת הביתה, עבר עלי יום קשה". נמרוד מחייך "בשמחה, את אולי רוצה לספר לי?", "למתחרה שלי? לא נראה לי, אבל קפה בשמחה אשתה איתך" תמר מחייכת אליו. נמרוד מוביל את תמר אל הכיסא, והולך למטבחון הקטן שבמשרד, מכין פעמים קפה שחור חזק, וניגש בצעדי ענק לעבר תמר, ומושיט לה את הקפה, ומתישב לידה... עד לאותו רגע תמר לא ראתה בנמרוד גבר מושך וסקסי שכזה. נמרוד היה בגובה מטר שמונים וחמש, עינים חומות, היו לו כתפיים רחבות, עורו היה שחור ושרירי, נמרוד בהחלט היה גבר סקסי במיוחד.. נמרוד ותמר גמרו לשתות את הקפה והשעה היתה מאוחרת כרגיל, והוא ליווה אותה לחניון הרכבים שהיה בקומת המרטף, הם יצאו לכיוון המעלית , ותך כדי שיחה במעלית, שמעו קול חזק של פיצוץ, תמר נבהלה מאוד, ונמרוד מנסה להרגיע אותה, אך ללא הצלחה, תמר התחילה לצעוק בהיסטריה שיש פיגוע בבניין " זהו, אנחנו הולכים למות,, לא רוצה למות.. למה הם היו צריכים להגיע לבניין שלנו למה?" נמרוד ניסה בכל מאמציו להרגיע את תמר, ולבסוף סטר לה על הלחי, תמר שתקה, נמרוד התקרב אליה בעדינות יותר, ואז בלי לחשוב פעמים, הדביק אותה לקיר המעלית, קרע את חולצתה, רעש הכפתורים נשמעו על ריצפת המעלית, נשק לשפתיה בפרעות, ולחש לה באוזנה," תמר, אני חושק בך הרבה זמן, רוצה אותך, צמוד אלי, אוהב אותך, או כמה אני חושק בך, כמה רציתי לנשק את שפתייך," לאט לאט הוא ליקק את ביטנה השטוחה, הרים את רגליה סביב מותניו, והיתנה איתה אהבה, הם שכבו על ריצפת המעלית כמעט ערומים לחלוטין בתקווה שמישהו יבוא לעזרתם, נמרוד נתן לתמר את הג'קט שלו, ואחרי רבע שעה באו יחידה ההצלה של המעלית וחילצו את תמר ורונן, תמר נשמה לרוחה כששמעה שאחד מדודי המעלית שבק חיים ולא היה שום פיגוע בבניין.. הם הגיעו לרכבה של תמר, נמרוד נשק לה שוב על שפתיה לברכת שלום, " תמר ניכנסה לרכב שמה גז ועפה כל עוד נפשה בה...

חלק ג'

תמר היתה נרגזת, שבוע שלם חלף ונמרוד נתן לה תרוץ אחר תרוץ, מדוע אינו יכול לראות אותה. היא הרגישה שהוא מתחמק ממנה, וקרירותו התמיהה אותה. בעבר, אף שהקפידו לשמור על ריחוק בפרסיה, הוא היה מגניב אליה פתקי אהבה קטנים, או קורץ אליה בחשאי, ובזמן האחרון היא לא קלטה ממנו אף שמץ של תגובה. נמרוד גם הקשה עליה לשוחח עימו, משום שדאג לזרם בלתי פוסק של אנשים, שנכנסו למשרדו ויצאו ממנו. תמר ניכנסה בבהילות למשרדה ממשרדו של נמרוד, כששמעה בלי שהתכוונה לכך, את מזכירתו משוחחת בטלפון, "אני מבקשת לאשר את הזמן דירת הסיווטה עבר נימרוד וינברג ורעיתו לסוף שבוע זה," גל של בחילה שטף את תמר, היא נאחזה בשולחן כדי לייצב את עצמה, ודברי המזכירה הדהדו באוזניה שוב ושוב. ברגע שהיתה מסוגלת לנוע, יצאה במריצה לשירותים וטרקה את הדלת מאחוריה, היא הרטיבה מגבת נייר במים קרים, והצמידה אותם לפניה הלוהטות, דמעות צרבו את עיניה, היא הצמידה את כפות ידיה בחוזקה לעפעפיה בנסיון שלא לבכות. היא התמלאה ספקות, ואחר כך זעם, היא משכה שארית ממגבות נייר מהתיבה, קרעה אותם לגזרים, גלגלה אותם לכדור, והטיחה אותם על הראי שהיה שם, "אני שונאת אותו, כל מעשיו היו מחושבים," אמרה לעצמה מול דמותה בראי. "למה שיקר לי? למה הוא לא אמר לי שהוא נשוי?" היא יצאה לעבר משרדו, בהחלטה נחושה להתעמת עמו, אבל תמר נעצרה מיד, כשראתה כמה אנשים שהיא זיהתה אותם מיד, כאנשי הפקולטה למשפטית. "לכל הרוחות, אני לא מצליחה לתפוס אותו לבד אף פעם" חשבה לעצמה. תמר ידעה שעליה להרגע מיד, אחרת היא יכולה להרוס את הכל, אותו, את עתידה, את כל מה שיש לה, והרכולים יתחילו לצוץ. היא חטפה את התיק שלה, וירדה אל מכוניתה, עקביה עגבוהים מקישים בקול על המדרכה, קפצה פנימה לרכב, התניעה ברעם ויצאה בסערה מהחניון. הכאב צרב בתוכה והיא הרגישה כאילו ספגה מהלומה עזה בבטנה, היא חבטה באגרוף בהגה עד שכאבה ידה, בסופו של דבר נעצרה בשולי הדרך, השעינה את ראשה לאחור וכל גופה רעד. "מדוע הוא עשה לי את זה?" ..."דירת סיווטה" הדהדו בתוך ראשה, "אך הוא מסוגל? למה הגברים כל כך אנוכיים? למה הם חייבים לשקר? מה אני הייתי בשבילו? מאהבת?זאת התשוקה שלו?"... אחרי חצי שעה תמר חזרה לעצמה, והחליטה לברר לעומק את העניין, שוב התניעה את רכבה, עשתה פרסה לאחור, וחזרה לבניין המשרדים, עלתה במעלית נכנסה למשרדה, הרימה את האפרכסת וחייגה למשרד של נמרוד. "נמרוד אני חייבת לדבר איתך דחוף" "מה העניין תמר?" שאל אותה וקולו היה רגוע מתמיד. "נמרוד תוכל להתפנות לארות צהריים ? אני צריכה לדבר איתך דחוף" "אוקי תמר בשעה שתיים אני מסיים את הישיבה האחרונה שלי, חכי לי במשרד שלך ונלך לארוחת צהריים." תמר ניתקה את הטלפון, ובלי שלום, אפילו שזה היה לא אופיני לה בכלל.. השעה היתה רבע לשתיים, ונמרוד ניכנס למשרדה של תמר, חיוכו היה מקסים, "לאן היית רוצה לצאת? " שאל אותה בקולו הרך והנעים, " האמת שאני לא כל כך רעבה", תמר שיקרה, היא לא רצתה לספר לגבר הנאה הזה שהיא מרוגזת מכדי לאכול, ועצם המחשבה על אוכל מחליאה אותה ברגע זה, " אני מעדיפה פעילות גופנית" הוא גיחך -"עכשיו את מדברת לעניין" -"האם אתה מנסה לנצל אותי נמרוד?" -"דווקא חשבתי לשכנע אותך לנצל אותי" היה זה תורה של תמר לצחוק, אבל היא לא יכלה להוציא חיוך משפתייה, נמרוד התקרב אליה, הצמיד אותה לקיר, ונשק לה, התחיל לדחוף את לשונו אל פיה, חוקר ומגשש עם לשונו את הלשון שלה, ליקק את שפתיה.. -" על מה את חושבת עכשיו תמה?" -" חושבת עליך, עלי, כמה אני רוצה אותך, אני אוהבת אותך..אבל למה לכל הרוחות לא סיפרת לי שאתה נשוי? למה?" -" אמממממ" נמרוד התרחק מתמר, אני אסביר לך הכל אמר, אבל לא כאן.. תמר ידעה שרונן היום נוסע לבקר את הוריו בצפון והדירה נשארת לרשותה, והציעה לנמרוד לבוא אליה. הוא החזיק בזרועה, והם ניכנסו למעלית וירדו אל החניה, -"אני נוסע אחרייך" קרא כאשר תמר ניכנסה לרכב שלה. כשהגיעו לדירתה, הוא חנה לידה, ויצא ממכוניתו לפתוח לתמר את הדלתף כשניכנסו לדירה, תמר הדליקה את האור, פלט נמרוד שריקה, הוא פתח את דלת חדר השינה וניכנס בפנים, " ממש נפלא כאן", תמר הצביעה לעבר חדר הרחצה עם השירותים הצמודים אליו, "יש מגבות נקיות, קח כל מה שאתה צריך", תמר חיכתה לנמרוד שיסיים, היא התכופפה ממותניה ומטה, השעינה את מרפקיה על ברכיה, ונשארה כך, מנסה להחזיר את נשימתה לתקנה, היא היתה תשושה. נמרוד סיים את המקלחת שלו, הניח את כפות ידיו על מותניו ונשען לאחור, תמר הזדקפה וראתה אותו עומד מולה, ארשת מוזרה על פניו. "סלחי לי על מה שאני עומד לעשות תמר, אבל אני מוכרח", הוא משך אותה אל גופו הלח והחמים, הצמיד את שפתיו לשפתיה בנשיקת תאווה. היא חשה כאילו כל גופה בוער, לוהט בחום העולה ממעמקיו, היא הניחה לגופה להתמזג בגופו, ורק רצתה לשכוח את כל הכאב והצער שהוא גרם לה, משהו פנימי בלם אותה, ואילץ אותה להתנתק, תנועתה הפתאומית ערערה את שיווי משקלו, והוא צנח על המיטה וגרר אותה אחריו,כשהיו שרועים שניהם על המיטה, משך אותה אליו ונישק אותה שוב, עד שנישמתה נעצרה, הפעם היא החזירה לו נשיקה, כשזו הסתימה היא חשה את הבל פיו החמים,.

חלק ד'

חודש אוגוסט החם, מתדפק על שעריו הנעולים של בית המעצר, השעה היתה שש בבוקר, רונן קם והתכונן נפשית למשפט. הוא לבש את בגדיו המהודרים, את שערו סירק לאחור, ידיו היו כבולים באזיקים ויצאו לדרך. רונן לא האמין למראה עיניו, רחבת הכניסה לבית המעצר היתה עמוסה במכוניות משטרה מהבהבות, מכוניות רגילות, ג'יפים של משמר הגבול, אופנועים, חיילים ושוטרים. לרגע חשב רונן שקרה איזה מקרה חבלה או פיגוע המוני, שכן בירושלים היו הרבה פיגועים, ובתקופה האחרונה המצב התדרדר המדינה, ומצב הביטחון היה בשפל. "לא, לא" הרגיע אותו אחד הבלשים, "כל התפאורה הזאת למענך בלבד, תן קצת כבוד בשבילך, אתה לא ניחשב לעבריין קטן, אתה רוצח", השיירה יצאה לדרך, ג'יפ של משמר הגבול מאבטח את ראש השיירה, בתוכו יושבים חילים חמושים. רונן ישב ברכב הזינזנה, כל הטקס ליווה בצפירות עולות ויורדות של סירנות, השיירה נסעה במהירות מדהימה, דוחקת לצדדים מכוניות בדרך, אנשים עמדו בצידי הכביש, מביטים בתדהמה על המחזה, ולפעמים היו נשמעים קריאות בוז לעבר השיירה. כשהגיעה השיירה לבית המשפט, כשההצגה הגדולה מגיעה לממדים אבסורדים, רחבת בית המשפט כוסתה בחיילים חמושים, מרחוב ויצמןעד הרמזורים סביב בית המשפט, היו פרושים חיילים עם רובי עוזי שלופים בחגורה צפופה, על גגות ההיכל עמדו צלפים דרוכים עם רובים, ההמון כבר חיכה וקריאות בוז הושלכו לעברו, ביקושי היה יכול להגיע למדרגות בית המשפט, לאור ההמון ששהה שם. הכניסה לאולם היתה דרמטית לא פחות, עיתונאים שגמרו לצלם ולסקר את המתרחש למטה, טסו במרוצה לחכות להם למעלה. רונן מנסה להיסתתר ממצלמות הטלויזיה, מושיבים אותו בספסל קדמי בצד ימין של האולם, משני הצדדים שוטרים . עדנה היתה עורכת-הדין של רונן, עדנה היתה בחורה יפת תואר במלוא מובן המילה, גבוהה, תלתלים זהובים לה, עינים כחולות ענקיות, פה מושלם, ועצמות לחיים גבוהות המשלימות את התמונה. כאשר עדנה ניכנסה לאולם חומושה בגלימה שחורה, ונראה היה שהיא למדה את תפקידה טוב.. גם צדוק ניכנס בדיוק באותו זמן, צדוק היה התובע מטעם המדינה, הוא היה מכופתר עד לשד עצמותיו, חנוט בחליפה כחולה כהה, מעונב ומגולח למשעי, הוא מסדר את הופעתו ומרביץ לצלמים חיוך שיראה טוב בעיתוני הבוקר של המחר. לפתע היה ידוע כבר לרונן שאיש זה, יאבק בו עד חומרה והרס. השופטים ניכנסו לאולם ושקט השתרר תוך שניה, רשם בית המשפט שאג את השאגה המסורתית "בית המשפט!" וכולם קמו על רגליהם. רונן התבונן בשופטים, שלושה במספר, אנשים בשר ודם, הם לא נראים משהו מיוחד, שלושתם לא גבוהים, שניים מהם אפילו נמוכי קומה, חשב לעצמו רונן. לפני תחילת המשפט, "אבקש להוריד את אזיקי הידים והרגלים של מרשי" ביקשה עדנה. "אני מתנגד כבודו!" קם התובע, "הנאשם מסוכן לציבור, ומטעמים בטחונים אני מבקש להשאיר על גופו את הכבלים"..- " איך קבעת שהוא מסוכן לציבור לפני שהוא הורשע בכלל?" קפצה עדנה. "שקט רבותי!" היסה אותם השופט, "כיוון שהמשפט רגיש ומדובר באנשים מהשורה הראשונה, ולנאשם לא היה עבר פלילי בעבר אבקש להוריד את הכבלים ממנו" ........ תמר עמדה במקלחת והניחה לרסיסי המים לשטוף אותה, עיניה עצומות, פנחה מורמות, היא הרגישה קצת מטופשת כשהתעקשה שהם יתקלחו לחוד, אבל הוא לא הניד עפעף, היא ידעה שאסור לה לעשות זאת, גם בגלל סיבות שאינן נוגעות כלל לרונן. היא התנגבה ולבשה חלוק סאטן, היא חזרה לחדר השינה וכיבתה את האור, ורק קרני הירח שטפו את החדר... היא שמעה נקישה קלה, ליבה הלם בכוח כשעשה נמרוד את דרכו אליה, כשהתקרב ראתה שהוא ערום לגמרי, מלבד מגבת סביב מותניו, גופו היה יפהפה. היא חשבה לעצמה לא עבר שעה מאז התעלסו ושוב היא חושקת בו, כאילו זאת הפעם הראשונה... הוא שלח את ידיו לאחוז בה והצמיד אותה אליו, כאילו היה זה הדבר הטבעי ביותר בעולם. הוא פסע לאחור והביט בפניה המצולות, " את כל כך יפה" תמר ראתה את התשוקה בעיניו וגופה רעד, נמרוד הידק את חיבוקו "זאת היתה מקלחת טובה" לחש באוזניה מבלי להרפות מאחיזתו האיתנה בגופה. "ככה טוב" גופה התקשח מול גופו.. "קרה משהו?" שאל אותה נמרוד "לא, לא" היא היססה ." אני חושבת שאהי קצת עצבנית" -"אל תפחדי ממני" לחש, ופיו נצמד לשערה, הוא הוביל אותה אל החלון הפתוח, "תראי את הירח" נמרוד עמד מאחוריה ושפשף את עורפה באפו. תמר הרגישה את גופו זע מול גופה והשתדלה להשתיק את מחשבותיה, להניח לדברים לקרות מעצמם : "אני כה זקוקה לאהבה לליטופים, ליחס מתחשב, זה כל כך מתאים לי" חשבה לעצמה תמר כאשר הסתובבה לנמרוד ונשקה לו על שפתיו..

חלק ה'

השעה היתה שמונה בערב, שני שוטרים ניכנסו לתא של רונן, היערו את האנשים וספרו אותם, ניגשו לרונן ואמרו לו שיתכונן מחר בבוקר לחידוש המשפט. העצורים ניגשו לחדר אוכל, הארוחת הערב בבית המעצר היתה ארוחה בשרית, רונן לא היה מסוגל לאכול דבר מה, והמחשבות עדין רצו במוחו, העצורים חזרו לחדר לשנת הלילה שלהם. רונן נשכב על המיטה והמשיך לחשוב אך הוא הגיע למצב שבו הוא נימצא היום.. השעה שש בבוקר, רונן שוכב במיטתו בתא המעצר, מקום קטן, ריח נורא, ואת הלילה הוא לא עבר בשלווה ורוגע כמעט בכלל, הוא חשב על תמר, חשב על שלומית וכמובן על נמרוד, אבל הכי הכי חשב על משפחתה של שלומית, הרי הם רואים בו את זה ששלח את ידו ולקח את חייה של ביתם, של הילדה שתמיד תהיה הילדה הקטנה שלהם.. רונן חושב על הרגע הראשון בה ראה את שלומית.. זה היה יום גשום בשולי ינואר הגשומים, בדרכו החוצה מהמשרד לכיוון החניה, פגש אישה אלומה וקטנה, מסתתרת מתחת לחניון הרכבים, בלי מטריה ומתפללת שהגשם יפסיק לדפוק על גג החניון. היא היתה נמוכה, עיניה היו חומות, שיערה היה חלק וגלש עד כתפיה בצבע דבש עדין, גוון עורה היה לבן, אבל מהקור שהיה בחוץ נראה היה כאילו היא כמו סיד לבן, רונן הביט באישה השברירית הזאת, וללא היסוס ניגש אליה להושיט לה יד לעזרה. -" האם יורשה לי לעזור לך להגיע ליעד שאליו את מיועדת ללכת?" -" תודה לך, אבל אני לא נוהגת ללכת עם זרים" -" צודקת בהחלט, אני ממש בוש מעצמי שהצעתי את עזרתי" -" זה בסדר, אני רואה כאן הרבה אנשים עוברים, ואני לא חושבת שמישהו הציע לי עזרה" -" אבל אפשר בקשה אחת לפני שאלך?" -" אני מקווה שאוכל לעזור, ומה אתה מבקש ממני אדון?" -" התואילי בטובך לקחת את המטריה, אני ממש קרוב לרכב שלי, אני יסתדר בטוח, אבל את?" רונן הושיט לאישה הדקיקה הזאת את המטריה שלו, ופנה לכיוון רכבו במהרה, לפתע שמע את קולה של האישה צועקת לעברו, " אני שלומית" רונן סיבב את מבטו אליה עם חיוך " אני רונן, נעים מאוד" ניכנס לרכבו והתחיל לנסוע לכיוון היציאה, אך לא יכול שלא להסתובב ולתת מבט אחרון אחורה בשלומית..

Mוניk

New member
סיפור יפה ומיוחד פראית../images/Emo20.gif

אהבתי באמת והקטעים העסיסיים יאמי ממי אההה קראתי בשקיקה יאאלה מחכה לעוד לעוד סיפורים כאלה פראית

חלק ו '

רונן לא ציפה לתמר בשעה מוקדמת, יחסית שהיא רגילה לחזור מאוחר יותר, מין החניה ניגשה תמר אל דלת הכניסה האחורית, פתחה אותה בשקט, והתגנבה למטבח, היא הדליקה את האור, רונן שכב באותו זמן בחדר השינה. בין המטבח לחדר העבודה היה טרקליו קטן, ובו מכתבה קטנה שעליה הניח רונן , מידי יום את הדואר, היא הניחה את תיקה בשקט על השולחן. תמר פתחה את דלת חדר השינה ורונן זינק ממקומו באימה, הוא כמט צרח למראה הזר הפולש לחדרו, עד שזיהה את תמר. -" הפחדת אותי רונן !" עיניה בהקו מפחד, מהקפיצה של רונן, לא נכרו בהן סימני בכי או צער, הן נראו מצוין, כרגיל, ללא כאב, ללא כעס, תמר לא היתה מסוגלת לדבר. -" מה את עושה בבית?" שאל אותה רונן והתישב על המיטה, -" מה אני עושה כאן? אני חושבת שאני גרה כאן " -" למה לא התקשרת להודיע שאת באה מוקדם?" -" אני צריכה להתקשר כדי לבוא הביתה?" נשימתה כמעט חזרה לתיקנה, הוא בסדר גמור, אני בטוחה שהוא לא הרגיש או יודע דבר מה על נימרוד, -" זה יהיה נחמד מצידך מידי פעם להתקשר, בואי תני לי נשיקה" תמר רכנה מעל המיטה ונישקה את רונן, קמה מהמיטה וניכנסה למקלחת, לבשה את כותונת השינה שלה, ניכנסה למיטה, ונירדמה מיד..רונן לא הספיק לאמר לה דבר מה, וכבר ראה את תמר ישנה, סובב את מבטו לצידו השני של המיטה, ושוב נירדם כעוס. המשפט מתחדש, שוב אותה שיירה, אותה צופרים, כלום לא השתנה, אולם בית המשפט מתמלא במהירות, אנשי המשטרה מאיישים אותו בהמוניהם, דפנה ניכנסה ראשונה, גלימתה החגיגית מתנפנפת כשהיא עוברת, משאירה אחריה ניחוח עדין של בושם יקר. משפחתה של שלומית כמעט ואינה נראית. אולי נציג אחד או שתיים, כמה אפשר לשמוע על רצח ביתם?? משפחתה של תמר לעומת זאת, בהרכב מלא, הם ממלאים את הספסלים בצפיפות, נראה היה שהכינו מקומות מראש, הרהור מכוער עולה בראשו של רונן, שכנראה שכולם קשורים נגדו. השופטים נכנסים לאולם, שקט משתרר, הלבבות הולמים והאווירה מתחדדת, " תיק פשע חמור 92\743 המדינה נגד רונן שושן " מכריז השופט וינאי. השעה היתה כבר שתיים בצהריים והשופט וינאי החליט להפסיק את המשפט להיום, היות והשעה מאוחרת. " נחדש את הדיונים שבוע הבא האם יש התנגדות?" גם עדנה וגם התובע הסכימו להחלטה של השופט. עדנה ניגשה את רונן ולחשה לו באוזן " הכל יהיה בסדר רונן, אם אתה צריך משהו אל תהסס לבקש" רונן בריח את הבושם שנדף ממנה, וחשב על מגע של אישה, כמה היה חסר לו חום של אישה, מישהי שתחבק אותו ברגעים אלה. שני שוטרים כבלו את רונן שוב ולקחו אותו אל רכב הזינזנה המפורסם, בחזרה לבית המעצר במגרש הרוסים שבירושלים. אותו חדר, אותו דלת, הכל מתחיל להיות מוכר לרונן, וזה הרגע שהוא פחד מכול, לגרוע מכולם, לדעת שכן הוא יבלה עד סוף המשפט, ושהוא בטוח יצא אשם, הרי אין לו אליבי בכלל, רק מילה שלו, ואילו תמר אישה חסודה כל כך ממשפחה בעלת שם גדול בירושלים הבירה. הלילה ירד, ורונן נשכב על המיטה הקפיצית שלו, כמו המיטות של המעברה, אלו שעלו פעם בשנות ה50 למדינה, וכנראה שכאן בבית המעצר עדין אותם מיטות..... לא עבר שבוע ימים, ואישה ניכנסת למשרדו של רונן, זאת היתה שלומית, רונן זכר את המבט שלה שעמדה מתחת לחניון, ביום גשום, ואך הוא נתן לה את המטריה שלו. -" אני חייבת לך טובה" -" שלום לך אם אני לא טועה שלומית נכון?" -" נכון, ואתה רונן" -" אך הגעת אליי שלומית?" -" אני רואה אותך כמעט כל יום אוכל בקפטריה למטה" -" נחמד, נחמד ואת מה את עושה בקפטריה כאן?" -" אני עובדת בבניין ממול, וכשאני רעבה אני יורדת לקפטריה" -" אז למה אז אותו יום לא הסכמת לקבל את עזרתי מפני שאני זר? הרי אני לא זר בכלל משתמע מכך" -" אתה עדין זר לי, אבל אני חייבת לך טובה" -" ועל מה חושבת עלמתי?" -" אני חושבת על ארוחת צהריים בקפיטריה?" חיוך עלה על שפתיו של רונן, והוא לא היסס לרגע ומיד השיב בחיוב. רונן פתח לשלומית את דלת משרדו ושניהם יצאו החוצה לכיוון הקפטריה, הם ישבו בפינה הרחוקה, עכשיו לא היה הרבה רעש מסביב. רונן לא הצליח להוריד את עיניו משלומית, וסומק קל עלה על פניו, הוא לעולם לא חשב אפילו לא לרגע קט שהוא יכול לבגוד בתמר, ועכשיו הוא מרגיש שהוא בוגד בה, המבט של שלומית המיס אותו, והוא ישר חשב על תשוקה אדירה, משהו שהוא הרבה זמן לא הרגיש.

t i g e r i t

New member
וואו...../images/Emo66.gif

במקרה נכנסתי לפורום... ונבהלתי מכמות המילים בחלק הראשון של הסיפור.. אבל בכל זאת התחלתי לקרוא... ונסחפתי עד המילה האחרונה בחלק האחרון... אני מקווה שזה לא הסוף... סיפור מקסים... אני מניחה שיש עוד המשך... כתיבה זורמת ומדהימה...
כל הכבוד.. ודרך אגב , ממה שהספקתי לראות עד עכשיו יש לכם אחלה פורום

חלק ז'

כשהגיעה עו"ד דפנה לבית המעצר, וסיפרה לרונן על עמדת התביעה בעניין הערבות, היה רונן נרגז, זה פעם ראשונה שדפנה רואה את רונן נרגז, תמיד היה מקבל את פניה באדישות וקור רוח, כאילו הוא לא נמצא בעולם הזה. "את מוכרחה להוציא אותי מכאן!" יבב. "אני עובדת על זה, אם לא יקרה נס והשופט יחליט לשחרר אותך בערבות למרות הכל, אני אכין אחרי הקראת האישום מחר בקשת המרצה לשימוע רשמי לשחרור שוב." רונן הביט בפרקליטה שלו בארשת פנים הרגילה שלו, זו שדפנה כבר התרגלה אליה. "מתי אני מקבל את השימוע הזה?" "זה תלוי, אז בוא נתחיל לעבוד," דפנה הניחה את תיקה על השולחן ופתחה אותו. היא הוציאה פנקס של נייר צהוב וכמה עפרונות, והישרה מבט אל רונן. "קודם כול, האישומים. אישום אחד על רצח בכוונה תחילה-" "אני לא רוצח!" מחה רונן, וזאת היתה הפעם הראשונה שרונן הגיב על האשמות המיוחסות אליו "תן לי להסביר לך את העובדות, בסדר?" רונן שתק "העונש המרבי על האישום הראשון יכול להיות עשרים וחמש שנה עד מאסר עולם." רונן הלבין פנים." זה טירוף!" "לפחות לא הוסיפו לזה נסיבות מיוחדות, כך שלא מדובר בעונש מוות." אם ציפתה דפנה שרונן יהיה אסיר תודה לשמע הבשורה הזאת, הרי שטעתה. "הרי ברור שלא, כאן בחוקי המשפט שלנו אין עונש מוות." דפנה המשיכה הלאה. "יש עוד אישום, קשירת קשר לביצוע רצח. העונש זהה." דפנה ראתה את פניו של רונן החוירו, רונן אחז בביטנו ועיניו התמלאו פחד פתאום. הוא התחיל להבין את המציאות. והתחיל לקלוט שהוא מסובך מעל הראש. דפנה המשיכה , "האישום האחרון הוא אונס." רונן שתק. דפנה הביטה ברונן ברצינות. "יופי. כמו כן, אין שום עונש אם אתה משקר לעורכת-הדין שלך. אבל אם אתה לא תהיה גלוי איתי, אתה עלול לבלות את שארית ימי חייך בכלא בגלל רצח ואונס." "על מה את מדברת?" "אני לא יכולה להגן עליך כראוי אם אתה לא אומר את האמת, אני חייבת לדעת למה לצפות, ומה התביעה עלולה לשלוף מהכובע." עיניו של רונן הצטמצמו. "איך אוכל לדעת שאני יכול לסמוך עליך בכלל?" "כל מה שאתה אומר לי נשאר ביננו. זה נקרא חיסיון בין עורך-דין ללקוח שלו. אסור לי לדבר על זה עם שום אדם בלי הסכמתך, שום אדם." " תגידי גברת דפנה. את חושבת שאני לא מבין את חוקי המשפט? הרי אנוכי עורך-דין בעצמי" "את זה אני יודעת. אבל אני חייבת לציין את זה בפני כל לקוח שלי. חובתי כעורכת-דין שלך " "בסדר הבנתי," הנהן רונן. "אבל אני עדין חף מפשע. אני לא רצחתי את שלומית, ובטח לא אנסתי את אישתי תמר." תמר התעוררה, ולרגע לא זכרה היכן היא. אחר כך הרגישה גוף לצידה, ותפסה שהיא שוכבת ליד נמרוד, במיטתו. לעזאזל חשבה, למה עשיתי את זה?. היא ניכנסה למשרדו בהחלטה לחושה להיפרד ממנו. כפתיחה אמרה לו שראתה אותו עם אשה אחרת. אחר כך האשימה אותו בקנאה בלתי סבירה ובחוסר כל הבנה לרגשותייה. כשסיימה הוא קם ממקומו, הישיר מבט לעיניה וביקש סליחה בשפל רוח. הוא גם טען שהיתה רק נשיקה אחת, לא יותר, היא היתה רק לקוחה שלי. שלא בטובתה, הניחה אז תמר לנמרוד לשכנע אותה לצאת איתו לכוסית משקה. כשהזמין אותה לדירתו לאכול פיצה ביחד, היה בדעתה לשוחח עמו על החיכוכים ביניהם, לא ליפול לזרועותיו. אבל הוא הניח על השולחן בקבוק יין אדום, והסטריאו השמיע כבר מוסיקה רכה. והוא אמר לה כמה הוא מתגעגע אליה. המשיכה הגופנית שהיא חשה כלפיו היתה חזקה כתמיד, ו...איכשהו, תמיד כשהיתה במחציתו, גברו תשוקות גופה על מחשבותיה. עברו מאז שעות בוודאי, חשבה כשקמה בזהירות מהמיטה, בניסיון שלא להעיר אותו. היא חיפשה בחדר החשוך את בגדיה וארנקה והתגנבה לשירותים. בראי, נפלטה גניחה מפיה. שערה היה פרוע והשפתון והמסקרה שלה נמרחו על פניה. היא הביטה בשעונה, שתיים לפנות בוקר. רונן לבדו, והיא צריכה להיות בבית-המשפט בשמונה בבוקר. היא התרחצה בשקט ולבשה את בגדיה. היא יצאה והחלה לחצות חרש את חדרו. "לאן את הולכת?" אור הירח שהסתנן דרך החלון נפל על גופו השרירי כשהתיישב במיטה. "הביתה." אמרה. "השתדלתי לא להעיר אותך." "אני לא רוצה שתלכי." הוא נשמע נרגז. היא פנתה אליו בהפתעה. "אני לא יכולה להשאיר את רונן לבד כל הלילה." "הוא היה לבד רוב הלילה בין כה וכה." מה הבעיה שלו? הוא לא מבין? "אסור היה לי להירדם. אני צריכה לחזור." היא לא חיכתה לתשובה, יצאה מדירתו וחשה אל מכוניתה. כשנסעה ברחובות הריקיםכמעט מאדם, שאלה את עצמה אם נהגה בחוכמה הלילה. אם נמרוד הגבר המתאים לה, אחרי לילה של התעלסות לוהטת? במקום זאת הרגישה רק שזו שגיאה גדולה. ומקווה שרונן ישן ושהוא לא ירגיש בחסרונה הלילה.

חלק ח'

הנסיעה למגרש הרוסים, בית המעצר שנמצא בירושלים, ברובע המחוזי של העיר, היתה סיוט. גשם כבד ניתך על הכביש המהיר, והתנועה הזדחלה לאטה. דפנה אמרה לרונן שהוא הואשם ברצח. אבל דפנה לא ידעה מעבר לכך, היא ניסתה להשיג את רונית לפני שיצאה ממשרדה, אבל שמעה כי סגנית התובע המחוזי כבר עזבה את המשרד. היא הדליקה את הרדיו, הקריין, אחרי שהודיע על כמה פקקי תנועה, ובניהם זה שדפנה היתה שקועה באמצעו. חזר לחדשות. המכונית עברה בזחילה על פני תאונת דרכים קשה, ודפנה ירדה לבסוף מעל הכביש המהיר. כעבור כמה דקות נכנסה לחנייה של בית המעצר. לעזאזל! היא נזכרה שאין לה מטריה במכונית, היא תחבה את תיק המסמכים שלה תחת מעילה, הרכינה את ראשה ודהרה אל הכניסה. לפני שהספיקה לפתוח את הדלת, סנוורו מבזקים את פניה. כמה כתבים, מחזיקים כולם מטריות הקיפו אותה. "האם רונן עומד להות באשמה?" שאלו אותה הכתבים. "מצטערת, עדין אין לי תגובה," חייכה דפנה ונדחקה ביניהם. הדברים הראשונים שאמר רונן לדפנה היו זועמים. "מה לקח לך כל כך הרבה זמן?" דפנה החלה להתנצל, אבל הפסיקה. היא לא תניח למרשה להעמיד אותה במצב של התגוננות מתמדת. "שלום רונן." "למה אני צריך להיות במקום המזויין הזה הא?" "הסברתי לך אתמול בערב." רונן עדיין לא קלט כלום, הוא לא הצליח להכל שהוא יצא אשם. "אמרת, כן אמרת, אבל............." "מעבירים אותך מבית המעצר היום." "אמרת שיעבירו אותי, לא אמרת שזה יהיה במחראה הזאת!" "זהו בית מעצר, אתה חושב שאנשים נרגעו? אתה יצאת אשם ברצח ובאונס של האישה הכי פופולרית כאן." דפנה הרגישה את שערה מסתמר על עורפה. היא הפסידה במשפט, והיא לא יודעת אך היא יכולה לעזור לרונן, היא בין היחידות שמאמינה שרונן לא אשם בכלל, התיסכול שלה, והתגובות העדישות של רונן, הכניסו אותה למצב לא נעים. "את עורכת הדין שלי" הצליף בה רונן. "מה בכלל עשית בזמן שאני ישבתי בחור המזוין הזה?." דפנה התחילה לכעוס, וקולה התרומם מעט. " אתה יודע שאני יכולה כל רגע לקום וללכת מכאן." "את לא יכולה ללכת, את עורכת הדין שלי עדיין שכחת את זה גברתי?." "באמת?" דפנה קמה ולקחה את תיקה. ניצוץ של פחד פתאום עבר בעיניו של רונן, כשפנתה דפנה לכיוון דלת היציאה. הוא תפס בכתפיה סובב אותה בפראות אליו, עינהם נפגשו מקרוב כל כך. הוא תפס בראשה חזק הצמיד אותה אליו, שפתיה נגעו בשפתיו...רונן נשק לה בפראות כל כך, דחף את ידיו מתחת לחולצתה, עיסה את שדיה. תוך כדי שדפנה מנסה להתנגד לו. "אוי מגע של אישה, אני רוצה אותך דפנה, כאן ועכשיו." תיקה של דפנה נשמט לריצפה, היא התחילה להחזיר לו תשוקה, הנשיקות שלהם היו בלהט כל כך. צילצול הטלפון הקפיץ את דפנה ממיטתה בשש בבוקר. היא הצליחה סוף סוף להירדם אחרי שעות של נדודי שינה, ומחשבות על רונן. ולא רצתה להתעורר עכשיו, עוד לא. כששלחה יד לטלפון, כמעט הפילה אותו ממקומו. "הלו." ענתה במטושטש. "מדבר רוני וייס מעיתון........" דפנה טרקה את השפורפרת, איך בשם האלוהים השיג העיתונאי את מספר הטלפון בביתה? הוא לא הופיע במדריך. היא הפעילה את המשיבון וניסתה להירדם שוב. כי הקשיבה כשצלמל הטלפון שוב, עוד כתב, עכשיו התרוצצו במחשבותיה. כל הדברים שיהיה עליה לעשות היום הטרידו את מנוחתה. היא נכנעה לבסוף וקמה מהמיטה. הניירות שעבדה עליהם היו פזורים על הריצפה. מסתבר שהיא נרדמה תוך כדי עבודה על התיק. זכר פניו העצובות של רונן בליל אמש חדרו למחשבותיה

Mוניk

New member
פראית../images/Emo140.gif

חתיכת סיפור כמו סידרת טלויזיה בהמשכים אהבתי פראית את כותבת יפה עד כה נהנתי מכל הפרקים המשך יום נעים מוניק

t i g e r i t

New member
תודה רבה....../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

אשמח להצטרף רשמית... פורום מקסים יש לכם כאן...

למעלה