|תמנוןשדח"ם

TheWingedPig

New member
|תמנוןשדח"ם

שרשור להודעה הראשית, אזכור הבייס, דולי אחת לשרשור.....

wine forever

New member
liquidrainbow

היא יצאה כל כך ..... כמו שתמיד יוצא לי
בכל מקרה, הבייס הראשון הגדול [יחסית] ^^ והפלטות שלי D::::

TheWingedPig

New member
תגובה:)

המלצה שלי-תעבדי על בייסים בינוניים עד שתרגישי שאת שולטת בטכניקה פחות או יותר. בייסים יותר גדולים דושרים דגם יותר עבודה, וגם יש בהם הרבה יותר פרטים. הערה כללית - צריך לזכור להתאים את הפלטות לגודל הבייס. לבייס כזה גדול כדאי לקחת פלטות מרובות גוונים, ולוודה שההבדלים בינהם מספיק קטנים. *שיער* יש שימוש יתר בגוון השני הכהה, והבדלי הגוונים לא שווים לאורך כל הפלטה (תיקנתי לך קצת). את השיער עדיף לחלק לקווצות (מסומן בשחור) ולא לצייר כמקשה אחת. את הקצוות ה"קופצים" כדאי להצר, הם עבים מדי. לא לשכוח לצייר פיאות לחיים ליד האוזן (מסומן באדום). *שמלה* הקפלים ברובם ממוקמים טוב. תנוחת הבייס לא מאפשרת ציור שמלה (היד נמצאת כביכול בתוך השמלה). הצעה שלי, היא לצייר את השמלה יותר "מורמת". אל תשכחי שקצוות כאלה צריך לעגל לפי צורת הגוף. ההצללה באזור האגן+תחת לא נכונה. שמלות מיני כאלה מאוד מדגישות את הגוף העגלגל ואת כל החיטובים, וההצללה שלך לא ממש מחמיאה לבייסP: אז תעגלי. אם את מחליטה לצייר קווי מתאר, אל תציירי אותם רק בחלק מהבגד (חסר מתאר בשרוול). מאוד מוסיף אם את מצלילה את קווי המתאר (ליתר הדיוק, מבהירה אותם במקומות בולטים). בהצללה של שרוולים, אל תעשי "הצללת כרית", תצלילי לכל האורך (עשיתי לך דוגמא בשרוול). כשאת מציירת קפלים, כדאי לפחות בודדים מהם להבליט מעבר למתאר הבגד. באזור החזה, אל תעשי הפרדה באמצע, תצלילי את כל האזור(מסומן בכחול). הבגדים היחידים שהצללתם היא כל שד לחוד, הם חזיה/חלק עליון של בגד ים, או חולצות מסויימות מאוד. תצלילי את הכתפיות בגוונים עם הבדלים יותר גדולים, לא רואים את הצללה מרחוק. *נעל* הפלטה לא טובה, ויש שוב שימוש יתר בגוון השני. תשתדלי ששימוש ברוב הגוונים יהיה שווה. אם את עובדת בפוטושופ/פיינטשופ, כשאת מציירת איפור, תורידי את אחוז השקיפות ב"עפרון" (ככה האיפור נראה יותר טבעי ולא כמו איפור לפורים). הוספתי לך דוגמה קטנה, חצי פנים מצויירות בשקיפות מלאה, ומחצית בשקיפות נמוכה יותר (בייס של אנג'י צ'אן). אל תשמרי כ"כ הרבה מהרקע, זה דיי מיותר, וסתם מגדיל לך את גודל הקובץ. יפה שזכרת הצללת על. הדולי קצת ריקה, כדאי להוסיף איבזור (תכשיטים), או אולי הדפס לשמלה:) נ.ב תתחילי לחשוב על חתימה שתוסיפי לכל מה שתציירי...

Just Anna

New member
הוומ , השנייה שלי .. ../images/Emo221.gif

ולצערי אני לא יודעת מאיפה הבייס :(

Just Anna

New member
נשלח בטעות ../images/Emo221.gif

תפוזבל
הוומ , ניסיתי לעשות נעליים - לא הלך . ומשהו מוזר לי בשיער [ הפעם הראשונה שלי בשיער ] . בקודמת התייאשתי .

TheWingedPig

New member
בבקשה, אם את לא יודעת מאיפה הבייס לקוח

תדאגי לשאול על זה לפני שאת מעלה לשדח"ם. בדרך כלל שאלות כאלה מופנות לשרשור השעוו"ה (שרשור עזרה הדדית). במידה ואין שרשור פעיל, את יכולה לפתוח אחד בעצמך (תוסיפי
לכותרת), ולשאול בו אם מישהי מהבנות כאן יודעת מאיפה הבייס לקוח. הבייס הספציפי הזה, כמדומני, שייך לאתר של פוקסיז פריידאייז. כמעט ולא רואים הצללה של הבגדים. תעבדי לפי מדריכים של עבודה עם כלים. הצללה של השיער לא מתבצעת לאורך, כמו הצללה של עמוד. כמו כן, הצורה שלו מאוד מקובעת וגושית. שיער יותר קל להצליל כשהוא מחולק לקווצות. הקווצות גם מאפשרות לך לשחק עם הצורה והשילוב, יש יותר גיוון. המתאר דורש נקיון (הצרת כתפיות, מחיקת פיקסלים מיותרים, עיגול הקצוות במכנסיים). יש מה שנקרא "הצללת על". ישנם צללים המוטלים על העור ע"י שיער או ביגוד. תוספת ההצללה הזאת מוסיפה לתלת מימד ותחושת העומק. אין בכלל קפלים. כדי ללמוד על ציור קפלים, אפשר לעבוד לפי מדריכים, ו/או לצייר דוליז לפי תמונות, בהן רואים טוב את הקפלים. אחרי עבודה עם אפקטים, צריך לנקות את כל הלכלוך שנשאר (כל העננים האפורים האלה מסביב). את הקובץ הגמור יש לשמור בפורמט GIF או BMP כדי לשמור על איכות התמונה. אל תשמרי יותר בJPEG. לגבי מדריכים של פוטושופ, הכי מומלץ האתר של DHF http://www.stvgr.net/dhf/

spinel

New member
קופחתי בשד"ח הקודם ../images/Emo7.gif

אז הנה שוב~ ראשונה שלי X: את הבייס לקחתי מפורום דליז של GOOP אשכול שנפתח על ידי "מותק רעות" אז.. זה הראשונה שלי.. הקווי מתאר יצאו לא משהו וזה עיקם לי את כל הדולי. אבל זהו בשורה התחתונה, תגובות בונות? אממ.. ואם מישהו יביא לי מדריך להכנת דוליז זה יהיה נחמד-זה היה די מאולתר

TheWingedPig

New member
פורמט GIF/BMP, בנות!

ציור הפיקסל לא שומר על איכות שלו, אם הוא נשמר בפורמט של JPEG. אז קצת קשה לי להגיב, לא רואים ממש מה הולך:) ממליצה לך להעיף מבט על התגובה שכתבתי מעליך... באזכור בייס, הכוונה היא למקור עצמו, מאיזה אתר הבייס הזה לקוח. במקרה שלך, מישהו מצא את הבייס הזה, וכנראה לא טרח לזכור את האתר, או לפחות את שם היוצר, אז זה ממש לא אזכור הבייס (למעט בייסים שיש בפורום של EE). אם את לא יודעת לאיזה אתר שהבייס שייך, את שואלת לפני שאת מעלה את הדולי לשדח"ם. בבקשה, להקפיד על זה. את מוזמנת להשתמש במדריכים שבאתר בתגובה הקודמת שלי (זאת שמעליך). באתר הזה יש מדריכים לעבודה עם הכלים של פוטושופ. למדריכים מסוג אחר - אני חושבת שנפתח שרשור בשביל זה (כי מזמן לא היה אחד). ברוכית :)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo99.gifגאוני!!!!!!

מחכה לראות את זה מוצלל...=0

shanchan

New member
עוד אחת חדשה. P:

אני חושבת שאני אעשה קאמבק לעולם הדוליז מפאת השיעמום בשביתה. אניוויי, היא לא גמורה עדיין. בייס מאפיצ'ו. ודרך אגב, תודה לכל מי שהגיבה לי בשרשור הקודם.

shanchan

New member
תודה ../images/Emo9.gif ונראה לי שהקאמבק בלתי ניתן לעצירה.P:

משעמם לי ממש.

למעלה