תמליצו לי על-

פרידה- כן

רוח האקס רודף מערכתיחסים ענקית של 10 חודשים שזרקו אותי ממנה לפני חודש ו3 שבועות (כן סופרת) אז זהו לא עבר רוצה שירים טובים... וזהוא תודה ואליס אין ציינס ענקים............ ולא יודעת אם זה נחשב אבל הסקס פיסטולס גם......

../images/Emo98.gifסקס פיסטולס

- אני בעד, הם פשוט פאנקיסטים מצחיקים כאלה.. ועם האקס, מיי דה פורס בי וויד יו. תתגברי, יהיה סבבה, ולכל החוויה הזאת יהיה גם אחלה פסקול. תחשבי על זה ככה.

בת כמה אמרת שאת? + המלצות

15? מתי כבר היה לך זמן למערכת יחסים ענקית? בכל מקרה, כדאי לך לשמוע את: oasis - sunday morning call מיכה שטרית - נמנע ממך radiohead - fake plastic trees sparklehorse feat. thom yorke - wish you were here אביתר בנאי - תתחנני אליי, יש לי סיכוי, תיאטרון רוסי שלמה ארצי - גבר הולך לאיבוד מאיר אריאל - ארול sheryl crow - riverwide gillian welch - time (the revelator) החברים של נטאשה - שברי את הטלוויזיה, בדקה אחת שפויה, אם כבר לבד, נאמר כבר הכול. מאיר בנאי - אהבה קצרה pj harvey feat. thom yorke - this mess we´re in gomez - we haven´t turned around radiohead - true love waits pavement - ann don´t cry beck - beautiful way, lonesome tears, already dead elliott smith - waltz #2 (xo), everybody cares everybody understands jeff buckley - hallelujah הפה והטלפיים - כוכב הלכת כן יהודית רביץ - שבתות וחגים seal - kiss from a rose leonard cohen - suzanne k´s choice - 20000 seconds faultline - where is my boy coldplay - trouble, shiver, everything´s not lost התעייפתי כבר. השיר האחרון שציינתי הוא דווקא שיר אופטימי (אפשר להבין מהכותרת). להתאוששות.

למעלה