תמליצו לי על-

Jam Head

New member
_______

אבי ביטר - החורף קר וגשום יוסי עדן - קר לי בלעדייך אבי ביטר - קר לי ליאור נרקיס - קשה לי בלעדייך בכלא.

CaerBannog

New member
אממ

mad season- lifeless dead בעצם כמעט כל האלבום של מד סיזן (ויש רק אחד) יש המון שירי פרידות והאמת, שמבחינת גראנג´ שאני חושב עליו כרגע, אין עוד הרבה כי הכתיבה בד"כ היא מאוד מסורבלת מטאפורית ולא ישירה... בלי קשר, סתם שירי פרידה מומלצים שאיתם אני עברתי תקו]ות כאלה ואחרות ברי סחרוף- בעל זבוב/הדמעות של לילי רוקפור- לפעמים nick cave- do you love me? אחרון לא לגמרי פרידות, אבל יש בו משהו כזה...

call me a dog

New member
הנה..

led zeppelin-babe i´m gonna leave you temple of the dog-call me a dog alice in chains-love, hate, love סטלה מאריס-לילה טוב pearl jam-black blind melon-soul one guano apes-rain janis joplin-summertime pearl jam-last kiss

נכון הם צחקו איתי?

למה מזרחית למה? תודה אני יוריד... הייתי זקוקה לקצת פרוזאקדיכי חדש אחרי הכול שמעתי את משהוא שומע אותי היום 79 פעם בערך (לא גרנאג אני יודעת אבל ג טוב)

Cheezus

New member
אף אחד לא חשב על שני ארבעת החורף

הקלאסים ביותר? Mad Season- Wake Up Mad Season- Long Gone Day Alice in Chains- Nutshell Alice in Chains- Rain when I Die

../images/Emo45.gif

ונכון נכון נכון נכון שALL I NEED זה כזה שיר בוקר? פשוט שיר למוקדם מוקדם כשיש אור לבן בחוץ וכל הלילה לא ישנתם..
זכרונות....

Jagger

New member
האמת, כל שיר נשמע טוב בשעה כזו

בערך ב4:40, אולי אפילו יותר טוב ב5:20. אתם עוצמים את העיניים ומפעילים את הרדיו. אין שעה יותר טובה לשמוע שירים. עכשיו דמיינו את זה בבוקר סגריר, אתם בחוץ, ברחוב. יש רוח חזקה, מעיפה, וצלילים של מוסיקה ששומרים לכם על שיווי המשקל.

למה רק לדמיין../images/Emo35.gif

כשהדיסקמן שלי עוד היה בין החיים כך נראתה הדרך שלי לבית הספר.
כמה נפלא... תנסו את זה באמת..
NP- לאח נמאס לנגן לי אז ג´ימי פייג´ מחליף אותו

חולוני

New member
כן..

ושמתם לב שתמיד ב"חלומות נעורים" היו חורשים על השיר הזה כל 5 דקות? (לא משנה באיזו סיטואציה)

Gio inc

New member
אוקיי, השירים הללו לא על פרידה, אבל

נראה לי שהם מתאימים לחורף והכל, ויש להם נימה עצובה כזאת... Alice in chains - brother Alice in chains - down in a hole Alice in chains - heaven beside you pearl jam - last kiss pearl jam - i am mine nirvana - the man who sold the world (david bowie´s version is also nice) nirvana - pennyroyal tea soundgarden- fell on black days מקווה שעזרתי.. גיו

למעלה