תמיר כהן שוחרר ממכבי!

תמיר כהן שוחרר ממכבי!

לדעתי מיותר היה עדיף לשחרר את ראזיץ נכון שתמיר לא בכושר אבל עדיף שחקן בית עם פוטנציאל להשאיר במועדון...כנראה שיקולים כספיים,על ראזיץ אין הצעות והוא מרויח על פי פירסומים קרוב ל-200 אלף דולר... בשבוע שעבר פורסמה כתבה בעיתון איילון,הכותרת "בדרכי נועם" כתבה על הקשר האחורי האדיר נועם שוהם(אני מתגעגע) שמשחק בהפועל לוד בליגה א,שהתחלתי להגיע למשחקים של מכבי ולהבין מי נגד מי(אבא שלי לקח אותי למשחקיי כדורגל גם שלא הבנתי כלום) נדלקתי על השחקן הזה,חסר לנו אחד כזה במרכז שדה עם ראיית משחק ויכולת מסירה...בכתבה הוא מדבר בין השאר על הימורים...("כמה כסף הפסדת בהימורים?...בין 20 ל-50 אלף,לא יותר מזה") על מכבי...("אתה עדיין מתעניין במה שקורה במכבי?...זה הבית שלי.גדלתי שם מגיל 6...וכמובן על נימני....."נימני הוא בן אדם גדול,יש לו אופי הוא עוזר להמון אנשים".... ועל שלח..."אני בקשר טוב עם אמיר שלח....") מתגעגעים? אני כן......... בהצלחה למכבי,היום מול מלאגה!!!

יאירוש 8

New member
באמת חבל

שחקן צעיר עם כשרון.מכביסט מהבית, אני בטוח שאיפה שהוא ישחק הוא יהיה שחקן בולט,

Oren G

New member
חבל ../images/Emo10.gif

אחד המכביסטיים האמיתיים שיש לנו בקבוצה. נקווה שיצליח בבני יהודה (
) ויחזור אלינו בעתיד.

חבל,היה צריך לשחרר את ראזיץ'

הרבה לפניו. וגם את קובי מוסא. וגם את גיא שמיר. וגם את רועי דיין.

יאירוש 8

New member
מצד שני

אולי אלה שהזכרת למעט ראזיץ לא רואים דשא. היתרון של תמיר שעכשיו הוא כן יראה דשא.

אני בחיים לא מבין

למה לוני בחיים לא שמע על המילה - להשאיל! לא חייבים לשחרר כל שחקן שלא רוצים, אפשר גם להתחים אותו לעוד עונה, להשאיל לאיזה קבוצה, ולהחזיר אותו טוב יותר למכבי תל אביב. זה מה שעושים בכל הקבוצות בליגה.

לא מסכים איתך

תמיר לא שחקן שקבוצות ימהרו לקחת בהשאלה. אולי לבחור יש פוטנציאל, אבל עד שהוא ימצא אותו הוא לא שחקן של ליגת על. אני חושב שתמיר (גם לשחקן יש רצונות) יעדיף לחתום בבני יהודה ולהתקדם שם מאשר "להקריב" שנה מהקריירה שלו בקבוצת לאומית או ליגת על ממש ממש חלשה ובידיעה שיכול מאוד להיות שהוא יחזור למכבי לאחר שנה ודבר לא ישתנה בנוגע למעמדו. בקיצור זה שהוא יחתום בקבוצה אחרת זה לא סוף העולם, ואם הוא באמת כ"כ מכביסט אז הוא עוד יחזור למכבי.

צהוּבה

New member
../images/Emo10.gif

מעציב אותי מאוד. לא בגלל היכולת, תמיר כהן לא הצליח להתעלות מאז עונת הצ'מפיונס, אבל עדיין - לא בטוח שהוא פחות טוב מראזיץ', ולא מדובר בעמדה שיש לנו בה קשרים בעלי אוריינטציה התקפית טובה מזו של כהן. מה גם שמדובר בשחקן בית, ועוד אחד עם פוטנציאל.

bister

New member
אם השאלה היתה את מי לשחרר

אז התשובה המתבקשת היתה את ראזיץ', אך מכיוון שאנחנו לא בתוכנית ריאליטי סוג ב', ואפשר לזרז את התהליך, הכי עדיף לשחרר את תמיר וראזיץ' עכשיו, ויפה שעה אחת קודם. וכן, אני יודע, הוא יפרח בבני יהודה (כמו כל בני יהודה, שעכשיו עם עובד, ביטון ושירזי ממש עושה חיל. איך החמצנו את הטריו המצויין הזה?), אבל נמאס לי. כבר השלמתי עם העובדה שחוץ ממושיקו, מהדור הזה כבר לא יצמח יותר מדי, אני שם את יהבי על שטרית ושפונגין, (ונקווה שגם ייני).

bister

New member
מכל הזמנים

דווקא כשהפועל על סף עלייה לרבע גמר גביא אופ"א, אתה בוחר בטיעון דגו. מוזר...

bister

New member
למה?

למה, למען השם אתם גוררים אותי לדיונים שאני באמת לא רוצה להכנס אליהם? לסקור את תרומתו של דגו ל... (ואני אפסיק כאן מפאת בחילה) די לציין שהוא חלק מרכזי בקבוצה של הפועל העונה, ואם אתם רוצים שאציין למה זה נחשב לזכותו, אז תפרשו עכשיו.

למעלה