תמיר כהן שוחרר ממכבי!

TheOrion

New member
אבל עידו

למה לא להתחיל עם זה?
סתם סתם. אתה יודע שאני בצד שלך בויכוח הזה

ftb1

New member
הוא ממש לא חלק מרכזי

הוא בדיחה עצובה בלי מקום בהרכב

bister

New member
הוא פתח ברוב המשחקים העונה

בשאר הוא נכנס לרוב במחצית. אבל דגו אפס ועובד תותח, אין פלא שכל אחת מהקבוצות שלהם נמצאת איפה שהיא נמצאת.

ftb1

New member
כן וזה לא קשור לשחקנים אחרים

לפי מה שאתה אומר ג'ולי יותר טוב מהנרי

bister

New member
טוב שלא הבאת את סנטי אסקרו וזהו

בני יהודה לא נכשלת למרות עובד, כמו שהפועל חיפה לא ירדה למרות עובד, כמו שמכבי לא הצליחה בגלל עובד. עובד הוא מסוג השחקנים שדורש הרבה מאוד חינוך, אחרת הוא יכול לחרב את המשחק, הוא דווקא מתאים לקבוצה כמו בני יהודה, ולכן הצליח שם באופן יחסי, והכשלון הוא באמת לא בגללו, אך שחקן כמו עובד פשוט לא יכול לא להוציא קבוצה ממשבר. הפועל בטח שלא מצליחה למרות דגו. אם ראית אותו מול בית"ר, אתה מבין למה.

Thierry Henry

New member
מכבי ויתרה על החזרת עובד

משהו כנראה עבר בין שירזי לעובד, בני יהודה הציעה למכבי את ראובן עובד בחזרה בתמורה ללירן כהן וכסף או משה ביטון. מכבי סירבה.

TheOrion

New member
משהו עובר?

אני אסביר לך מה עובר. בדיוק מה שקרה לעובד במכבי. ברגע שההצלחה הגיעה, הוא הרים את האף שלו לעננים. עכשיו ההצלחה זו הצעה מבית"ר שהרימה את האף שלו. לו רק היה לראובן שכל כמו שיש לו כישרון, והיה לנו שחקן ברמה אירופית גבוהה.

prophet85

New member
גם ראזיץ' שוחרר

גם גיא שמיר בדרך החוצה. מכבי צריכה קשר אחורי טוב ומנוסה שיעשה את העבודה. כמו אלברמן או בואטנג בבית"ר, כמו שהיה עידן טל בחיפה, אפילו כמו טל בנין בעונות היפות. מעניין אם מישאלוף או ז'אן יצליחו לעשות את העבודה.

TheOrion

New member
בנין ../images/Emo99.gif

עדיין לא מבין למה מכבי לא לוקחים אותו. יש לנו אפשרות טובה יותר כרגע? אני בטוח שבנין עם היכולת של שנה שעברה יהיה הרבה יותר יעיל מתמיר כהן, רזיץ', גיא שמיר ושות'.

TheOrion

New member
במה הוא פחות טוב?

נ.ב. אתה מוזמן להתייחס לעונה שעברה בה הוא חזר למגרשים אחרי מחנה אימון דומה שהוא עושה גם העונה.

למעלה