תמיכה

דקל נור

New member
תמיכה

בעוד כמה יש לי דיון בבית המשפט בעיניין הפש"ט כשהתחלתי את ההליך היו חובות של כ 400,000 ש"ח נכון לשבוע שעבר ועלפי דו"ח של הכנ"ר הוגשו תביעות חוב על סך של 9000 ש"ח על ידי 3 נושים בלבד. אשמח לקבל עזרה ותמיכה ממי שעבר את ההליך תודה מראש על העזרה!!

לתשומת לבך!

היה ופעלת כפי שנתבקשת (במועד צו הכינוס) ושלחת הודעות פרטניות לנושים וללשכות ההוצל"פ על מתן צו הכינוס והיה וחלפו מאז המועדים החוקיים (6 חודשים) ואין בקשות להארכות מועד שטרם הוכרע בהן, אז שבהליך הפש"ר אתה אמור להתמודד עם סך תביעות החוב שעומד כדבריך ע"ס 9,000 ש"ח בלבד! לאחר שתפרע סך זה, כמו גם את הוצאות ההליך, אתה יכול לסיים את הליך הפש"ר - שיפטור אותך מכל החובות אותם צברת ועליהם הצהרת ערב בקשת הפש"ר. בהצלחה!!!

דקל נור

New member
אכן כן

תודה רבה על תשובתך(היא מעודדת מאד) ביצעתי את כל הדברים שהזכרת. ולפי הכ"נר זהו סכום תביעות החוב. האם זה מובן לשופט או שעליי להציע זאת? והאם תשלום היתרה (יש אצל הכונס כ 5000 ש"ח)מתבצע במקום או בהמשך לתשלומים החודשיים? והאם יש משהו שכדאי לומר בדיון או שעדיף שלא? אין לי ממש ניסיון מול שופטים בודאי לא בפש"ט תודה רבה על העזרה

תשובה!

למרות שהדברים ידועים הן לכונס והן לבית המשפט, תציע לשלם את הסכום (מומלץ בבת אחת). אוסיף לדברים שציינתי בתשובתי הקודמת, כי הכל כפוף לכך שלא יינתן בעניינך תסקיר/חוות דעת שלילית אם מחמת חוסר תום לב בצבירת החובות ו/או אם מחמת חוסר תום לב בהתנהלות בהליך הפש"ר עצמו.

דקל נור

New member
בשתי חוות הדעת

שהוציא המנהל המיוחד אין שום איזכור לחוסר תום לב או להתנהלות כזו(יכול להיות שזה לא אמור להופיע בתסקיר אינני יודע להגיד)מה שכן ,בשתי חוות הדעת הוא מציע לבית המישפט להכריז עליי כפושט רגל, בדו"ח הראשון הוא ביקש להשית עליי תשלום של 1000 ש"ח לחודש ובדו"ח השני (האחרון)הוא שינה את הסכום ל 700 ש"ח למען הסר ספק ורק על עצמי אני מעיד, לא יכולתי להיות יותר שקוף בפניהם מאשר בהליך הזה. שוב תודה על עזרתך הרבה.

דקל נור

New member
רק עידכון

הדיון היה מוצלח אין עדיין תוצאה סופית אבל היא תגיע תוך זמן קצר תודה על העזרה

למעלה