תמיד פחדתי ש....

תמיד פחדתי ש....

דבר כזה יכול לקרות ואסור לעשות כשפים ולהתעסק בנסתר אבל פעם אחת שנכנסתי לזה אז עוד יותר פחדתי עכשיו אני לא מתכוון לשחורה שמעתי על ורודה שבה שולטים הפיות והמיסטיקאיות (אודות מישו) אז אני רוצה הסברים על איך ניתן לכופף ממש טיפ טיפה מהורודה ומה ההשלכות לעתיד!
 

dopey_wizard

New member
אני מציע לך

לעזוב את הורודה ולעבור ישר לשלב המתקדם שלה שהוא ירוק שקוף ועיגולים לבנים קטנים.
 

Swicca

New member
חחחח....כמה כבר אפשר...???

.... חשבתי כבר היה לנו דיון על צבעים ושזה בלה בלה ובלה אחד גדול !!! אור ואהבה ,שימי.
 

L e s t a t

New member
שמעת לא נכון

רובנו כאן בפורום לא מחלקים את המאגיה לצבעים, אם אתה מחפש מידע על מאגיה, אתה יכול למצוא במאמרי הפורום והמלצתי היא שתתחיל בקורס המאגיה הבסיסי.
 

suki da yo

New member
אנשים!

שמעו, אני אוהבת את הקשת בענן, ואין לי שום דבר נגד בעים, אבל מאגיה וורודה? מאיפה הביאו את זה? רגע, רגע, ( תנו לי שניה להיות הומופובית דוחה, זה יעבור עוד רגע) אויל זה מאגיה של הומואים? אולי זה לתינוקות? ללבוש חיתול? ואולי בעצם זו מאגיה לבנות בלבד, מיוחדת כהקלה על כאבי המחזור? נו באמת , אנשים, כמה אפשר, תפעילו את המוח שלכם!
 

L e s t a t

New member
את שוכחת משהו קטן

רוב האנשים שאין להם ידע מאגי מאמינים שהמאגיה מחולקת לשני סוגים - שחורה ולבנה, חוץ מזה הידע שלהם מוגבל מאוד לפנטזיה והשערות בלבד, אם הם טורחים להרהר בנושא. אנשים גם בד"כ לא מכירים את הפילוסופיה של "אין שחור ולבן". את לא יכולה לצפות מאדם שאין לו נסיון או בכלל ידע במאגיה לדעת שרוב המכשפים לא מחלקים את המאגיה לצבעים, נכון? אנשים חילקו את המאגיה לשני צבעים - שחור ולבן, בתקופה מאוחרת יותר הוסיפו עוד צבעים לקשת, והנה עכשיו מישהו שמע שיש גם מאגיה וורודה. יש כאלה שאומרים שהדבר הבא הוא מאגיה בצבע טורקיז, אני לא מסכים איתם, הדבר הבא הוא מאגיה בטעמים שונים. אני בטוח שיש גם הרבה מכשפים ומכשפות שרק מחכים שתצא כבר מאגיה בטעם תות... מעניין מה האנשים האלה ימציאו אחר כך... אולי שילוב של צבעים?
 

suki da yo

New member
אולי אני מצפה מאנשים ליותר מידיי

ואני מניחה שבתקופה הפלאפית שלי ג אני הייתי מוכנה לקנות כמעט הכל. אבל אני אף פעם לא הייתי סבלנית לטפשות, בעיקר כזו שרוכשים, ומסרבים להרפות ממנה. אף פעם גם לא טענתי שאני לא מצפה מכל האנשים שאני מעריכה להיות או ברמה שלי, או ברמה גבוהה יותר ( כמובן, תלוי במה אנחנו דנים, אבל בכל הנוגע למאגיה אני חייבת להודות בהכנעה שכל מי שמזכיר לי את התקופה הפלאפית שלי עושה לי דגדוגים באצבעות.) אבל למרות הכל, גם בתקופה הפלאפית שלי הפעלתי מחשבה עצמאת, ומההתחלה היו דברים שנראו לי מופלצים מראש. מאגיה וורודה מתאימה להגדרה הזו בדיוק. ושיא האופנה היום זה מאגיה מפרווה סינטטית.
 

L e s t a t

New member
נכון

כמו שאמרת, בתקופה הפלאפית שלך לא האמנת שיש דבר כזה מאגיה וורודה. אבל שוב, מדובר באנשים שאין להם אפילו תקופה פלאפית, הם אפילו לא מבינים במאגיה ברמה של פלאפי-באני (אם אפשר לקרוא לזה "רמה"). הם לא אמורים לדעת שאין דבר כזה מאגיה וורודה או מאגיה מפרווה סינתטית או מאגיה מפרווה אותנטית. הם לא עוסקים במאגיה - למה שהם ידעו?
 

L e s t a t

New member
ובגלל זה התייחסתי אליך כאל בן

כשפניתי אליך, שים לב שעכשיו הייתה לי שיחה עם מישהי אחרת ולא איתך.
 
למעלה