תמיד יש פעם ראשונה!!

Pink Pig

New member
תמיד יש פעם ראשונה!!

נראה לי אפתח כל שבוע שרשור show off, יש התנגדות? בקיצור, לתינוק יש את הנעליים הראשונות, ואז תסנדלים הראשונות, ותנעלי ספורט הראשונות, ולי? מה לי? בגיל 18 המגפיים הנשיות הראשונות שלי!!! וגם הסתפרתי.. קניתי מגפי שפיץ!!! נשיות!!! הרגשתי סקסית פעם בין הראשונות והיחידות בחיי...

coullette

New member
מזל טוב!!

מגפיים מגניבות ביותר!

WickedBitch

New member
מזל"ט [=

חברה שלי קנתה כאלה ביומולדת 16.. הלכה עליהם רבע שעה ומתה לה בפינה בשקט עם כפכפים P: אז..נו מה? בהצלחה ^___^

akane

New member
ממתי שפיץ=נשי? :/ תתחדשי~

אישית, ראיתי נעליים נשיות מאוד בלי שפיץ...נשיות נראה לי יותר קשור לעקבים :> ממש לא אוהבת את השפיצים האלה שנכנסו לאופנה, אם היית מנסה ללבוש דבר כזה לפני 5 שנים היו צוחקים שעות. מדהים מה שאופנה עושה. אבל אל תעלבי,על טעם ועל ריח :) תתחדשי

ffiendd

New member
תתחדשי(:)../images/Emo54.gif

דווקא מה שנשי בנעלי נשים זה עקב, וזה גם גורם להרגשה סקסית, בהחלט:ס

LadyAnanas

New member
תתחדשי!../images/Emo13.gif

גם על המגפיים המקסימים וגם על התספורת
אגב, אף פעם לא הבנתי איך אפשר לשים מגפיים על ג'ינס. צריך ג'ינס צמודים מאוד בעקב או משהו?
אני בורה... -_-

תתחדשי../images/Emo13.gif מגניבות לגמרי

רק שלדעתי דווקא עקב הוא החלק הכי נשי בנעל, לא השפיץ. שונאת שפיצים
אוהבת עקבים

Pink Pig

New member
אוקי, זה הקטע של הגינס בתוך הנעל.

זה מה ש"הולך" בחורף, טרנד חדש או ווטאבר. אני אישת שהיו לי מגפי פלטפורמה גם הייתי שמה אותם מעל הגינס וכמו כן גם נעלי צבא. הגינס צמוד רק בלמעלה ולמטה הוא מתרחב. הקטע הזה של הגינס בבפנוכו מתוכנן. והמגף עצמו נמתח ככה שעם או בלי גנס, זה צמוד לי על הרגל.

lestatgirl

New member
זה לא אומר שאם זה מה שהולך

אז זאת רק הדרך היחידה ללכת הכותרת של הפורום זה אופנה אלט. זה תמיד נראה כזה לא נוח שיש לך ג'ינס דחוס בין הרגל לנעל אבל אם את אוהבת את זה...

Jillian

New member
לדעתי זה דווקא יפה שזה בתוכו

אבלאלבלאבל אני רוצה לראות גם את התספורת!

Shusho

New member
וול, זה יפה,

אבל לא אלטרנטיבי
. ושפיצים זה פשוט נורא, במיוחד לנעול. בכל מקרה, תתחדשי!

למעלה