תמיד אני אהיה לילית שלך

b a b y s

New member
תמיד אני אהיה לילית שלך

תמיד אני אהיה לילית שלך, האישה האחרת, האיד שלך, המקום לברוח אליו... תמיד אני אהיה לילית שלך, לעולם לא חווה, הטהורה, הקדושה, הצדקת, החוקית.... תמיד אני אהיה לילית שלך, אסחוף אותך אחריי בתאווה, אשטוף גופך באהבה אמלא חלל וריק עבורך, את כל מה שחסר לך כל מה שהיא מחסירה... תמיד אני אהיה לילית שלך, היפה בטירוף, המרגשת, הסקסית, השדה הפרועה, אמלא לך את החלומות אכנס לתוך ליבך ואדלה משם את הסודות הכי כמוסים אגשים לך את הפנטזיות... תמיד אני אהיה לילית שלך, ועבורו, עבורו אהיה חווה...

b a b y s

New member
../images/Emo9.gif

תודה

טאKילה

New member
תעצור את החלום...../images/Emo79.gif

תעצור את החלום הזה אני רוצה להתעורר לאסוף את התשוקות ומאווי החומר. , תעצור את החלום אני רוצה לגעת להרוות צימאון המתעתע לי בגוף. , קח אותי סוערת לתוך המציאות שלך שחרר את נשמתי הכלואה בלהט לאט אני רוצה לעוף.

odo13z

New member
היא....../images/Emo66.gif

אין לה גבולות אינה יודעת איסורים מוסר...חוקים... שרה עצמה לדעת כל יום מחדש מזנקת אל התהום... עיניה עצומות ידיה פרושות... רוח חופש מבטה ריחה..בושם המור...משכר טעמה מתוק מדבש... כוחי תש. מגעה קסם...אין מרפא אין לאחריו מנוחה... את המתיסר בי בא אליה להרגיע... סרטים צהובים אקשור... סביב עץ האלון...הזקן. מחכה...מצפה. שרק תאמר....כן.

b a b y s

New member
היא והוא

אין לה גבולות אינה יודעת איסורים מוסר... חוקים... שרה עצמה לדעת כל יום מחדש מזנקת אל התהום... אין לו ספק, היא שלו, תמיד הייתה.. תמיד תהיה.. מריונטה שלו.... עיניה עצומות ידיה פרושות... רוח חופש מבטה ריחה.. בושם המור... משכר טעמה מתוק מדבש... כובל אותה באזיקים בלתי נראים כאילו היה פרח בעל צוף מתוק והיא פרפר נדיר... נשארת צמודה אליו כאילו חייה תלויים מנגד... היא יודעת והוא יודע הם אוהבים.. לנצח יאהבו.. כי היא לילית שלו, האישה האסורה, הפרי האסור, שפתייה טעם גן עדן ומגעה שורף כאש הגיהנום... אני לילית שלך, איני יודעת פחד, קח אותי, חבוק אותי, נחם אותי, כי לעולם לא אוכל להיות לך חווה...

מכושף ../images/Emo79.gif

אני אטביע בך חותמי אתה תהיה לנצח שלי שבוי בקסמי לכוד ברשתי נגעתי בך בשרבטי נטלתי ממך הגיון ובינה לקחתי אותך באש התאווה רקמתי לך מילים לחשתי לך לחשושים כשפתי אותך ואתה שלי שבוי בקיסמי לכוד ברשתי אתה שלי. BABYS פשוט מטריף

b a b y s

New member
לא אפגע בך

אני אטביע בך חותמי אתה תהיה לנצח שלי מכושף אליי כרוך אחר קסמיי אנגן בחלילי ואוביל אותך לתהומות אוביל אותך לאבדון וכשתחזור תהיה אחר כלום כבר לא יהיה אותו דבר אפיל אותך לרגליי תהיה נידף כעלה ברוח מחויר לכל מילה שלי צמא לכל מגע כמו שאני, שלך, לך, מהיום בו נפגשנו... פול לרגליי, בוא אליי, אל תחשוש, לא אפגע בך... שלך, לילית. החיים שלי איתך, כרגיל, כתוב נפלא, התגעגתי

למעלה