תמחיר

eladaus

New member
תמחיר

הילה היקרה , אני אחזור שוב , אין ולא יהיה שום שימוש ותועלת בהכנת ש"ב , בשום שלב בתואר , ובייחוד לא במקצוע הזה , הממוצע בקורס הוא מעל 90 , ואף אחד לא עקב במהלך השנה , ולא הכין ש"ב ... תתמקדי בעיקר וזה השגת פתרונות למבחנים ושינונם + החומר התאורטי שנתן בסוף השנה . פתרונות , אני אנסה להשיג עד מוצש מחברים שעשו שנה שעברה ובמידה ואני אארגן סורק אז אני אעביר לכאן . בכל מקרה , אפשר להסתפק בינתיים גם בתשובות סופיות למי שפתר . מישהו יכול לומר אם נתן דגשים לגבי החומר התאורטי ? כי זאת ההפתעה היחידה שהולכת להיות במבחן הזה .

היללה7

New member
אוקיי

לצערי לא הייתי בשיעורי המרצה ולכן אני לא יודעת איזה חומר תיאורטי יהיה, יש לי דף פתרון של תשס"ו אבל אין לי סורק אז הנה התשובות הסופיות, מקווה שזה יעזור: תשס"ו מועד א' שאלה 1: לפי תמחיר ספיגה: רווח נקי ינואר: 1,150,000 פברואר: 800,000 מרץ: 1,850,000 לפי תמחיר ישיר: ינואר:1,110,000 פברואר: (700000) מרץ: 1,890,000 ב. 770000 ג. ארוך... זהו, אין לי יותר מזה...

היללה7

New member
בשיעור המצולם שיש לי

האחרון שהוא לימד הוא דיבר על סוגי תקציבים, ובסוף השיעור כתוב: "מדוע יש צורך בתמחיר ישיר"? אז יכול להיות שזה הרמז לשאלה התאורטית.

vakninadi

New member
אני הייתי בכל השיעורים שלו חוץ מאחרון

דווקא האף אחד משהם לא היה חשוב והאחרון היחידי שאפשר היה להוציא ממנו משהו. אם את תוכלי לסרוק את הצילום שיש לך של השיעור הזה אודה לך מאוד...

למעלה