תמחור גיטרה

bizon10

New member
תמחור גיטרה

חברים נדרשת עזרתכם. אני חושב למכור את הסטראט שלי עקב חוסר שימוש. בכמה נראה לכם שאפשר למכור אותה?

להלן המפרט:

פנדר סטראט מקסיקנית, שנת 2002. מצב קוסמטי די מושלם, סריגים חדשים לגמרי (עברה refret השנה). פיקאפים: Dimarzio Area 58 נק ומידל, Dimarzio Area 61 בברידג' (יש עדיין את הפיקאפים המקוריים).

מה אתם אומרים?

pazf402

New member
בשוק היד 2...

...בארץ יש את הדגם הזה די הרבה ואפילו שדורשים עליו באיזור 2000-2200 ש"ח וגם לא מעט מצרפים במחיר הזה מגבר קטן ששווה לפחות איזה 200-400 ש"ח...לא נראה לי שקופצים עליהן יותר מידי...
פיקאפים בסדר גודל מחיר של דימארציו לא מוסיפים הרבה למחיר הגיטרה והייתי ממליץ אם כבר להחזיר את הגיטרה למצב מקורי אלא אם מישהו משלם לך על הפיקאפים של הדימארציו קרוב למחיר ששילמת(דבר שלא נראה לי שיקרה), מכיוון ששדרוג פיקאפים הוא לדעתי אישי באיזה מקום וכאשר מישהו רואה כבר גיטרה משודרגת לא תמיד הוא יראה את זה בתור יתרון בשבילו כי אולי הוא רוצה סאונד אחר לגמרי, לא ממליץ למכור ובמיוחד שאת הסט המקורי בטוח כמעט לא תצליח למכור או לפחות לא במחיר הגיוני(ז"א נמוך מידי...ועדיף כבר לשמור שיהיה בצד).
שהדימארציו יהיה סט שדרוג בצד...לא נורא ועדיף על לקנות חדש מבאמת בא לך שינוי...וגם שמתמחרים מול "חדש" כך ה"יד 2" יותר דומה לו וכך לדעתי יותר קל לחשב את הערך של הפריט יד שנייה.

אני מאמין שהיום גיטרה כזו ניתן להשיג חדשה בחנות באיזור ה-2500 ש"ח ואני מאמין בירידת ערך של בערך 50-60 אחוז ליד שניה בארץ ובדרך כלל אני מנסה לדאוג שאני קונה יד שניה לפי זה.
אני הייתי מעריך את הגיטרה הזו ב-1200-1500 ש"ח תלוי באמת במצב ועם הפיקאפים המקוריים.

גם כמו שהזכירו כאן השבוע בצורה כל כך יפה, ניתן לקנות גם באינטרנט ציוד נגינה יותר זול מבחלק מהחנויות בארץ(כן, תופתעו...
, מנסה להפוך את הנושא למבדר ולא...
למי שלא הבין את הרמז...) ואת הדגם הזה ניתן למצוא, כי הוא סטנדרטי לחלוטין ובלי יותר מידי חיפושים גם ב-2000 ש"ח כבר יהיה כאן בארץ...אחרי "קנסות" מדינה ו-14-21 ימי עסקים של USPS או כל חברת שילוח אחרת...
אם אתה לא לחוץ לך על הכסף...תשאיר אותה למתי שיתפנה לך זמן...נשמעת דווקא אחלה סטראט...ובמיוחד אם זה הכלי היחיד כרגע שיש לך.
מקווה שעזרתי...

למעלה