תמונת פנורמה אמיתית

Elishabb

New member
תמונת פנורמה אמיתית

האמת היא שמה שעשנו עד עכשיו איננה תמונת פנורמה אמיתית. תמונת פנורמה היא למעשה אוסף של תמונות מחוברות, המשקפות מציאות של 360 מעלות סביב נקודה אחת. מצרף קישור לדוגמה שהכנתי אלישע

Elishabb

New member
הבעיה האמיתית בהפיכת רצף תמונות

לתמונה פנורמית אחת היא הבעיה של החיבור שלהם. החיבור צריך להיות ברמה מדוייקת בו סיום של תמונה אחת מתחבר במדויק לתחילה של התמונה הבאה. תוכנה שעושה את העבודה בצורה מעולה נקראת בשם cool360 של חברת Ulead. את גירסת ההדגמה של התוכנה תוכלו להוריד בקישור המצורף. התוכנה במקור היא תוכנה מסחרית אבל גרסת ההדגמה מאפשרת לכם לעבוד באופן מלא איתה לזמן קצוב. אז לכל מי שיש מצלמה דגיטלית - בחרו נוף לצילום, עמדו במקום אחד ותתחילו לצלם כאשר כל פעם אתם מסתובבים עוד קצת סביב עצמכם. את התמונות תחברו עם ה cool360 ואת תצוגת הפנורמה תכינו עם ה hotmedia. נשמע מסובך - יכול להיות אבל שווה לנסות בחופש. אלישע

Elishabb

New member
את התמונה הפורמית למעלה

צילמתי לחוף נחל באר שבע........
סתם....... השתמשתי בתמונה מוכנה. אלישע

toy toy

New member
אלישע מדהים, אין סוף אפשרויות

כבר דברנו לא פעם על כך שבכל יום כשפוקחים את העיניים לומדים עוד ועוד דברים חדשים פשוט מדהים... תודה

psa

New member
אלישע , אם הייתי יודעת לא הייתי

עוזבת את באר-שבע.....

Elishabb

New member
פסא

ראי תשובתי לחיה בנושא המרחב הגאוגרפי בעידן האינטרנט

psa

New member
אלישע מרוב הודעות ותשובות בשרשור...

למעשה התכוונתי ל"נהר שבבאר-שבע" איזה יפה.... מתקן , מוסיף ומחזיר לבונה האתר , הרי זה מדהים. זאת רק דוגמה קטנה. בעניין של ג"ג אתה צודק.עובדה!!! עצם העובדה ששולחים לך דף אתר אתה אך אין ספק ,שעם חזון אמיתי כמו שלך הייתי רוצה לפגוש בצפון. יש אנשים שמובילים , אך נתקלתי בהרבה שעושים את זה למען ההתקדמות ,פרסום השם שלהם (כל מילה אמת). ניכר שאתה עושה את זה מהלב , במטרה לעזור . זה פשוט נותן הרגשה נהדרת. אלישע , הדברים שלי באמת באים מהלב. בברכה

psa

New member
צר לי על הבלבול בהודעה .העגבניות

הפריעו... באמת באמת לא יודעת מה קרה עם ההודעה , התבלבלה לחלוטין. טוב נו, הבנת את דבריי.... בברכה

למעלה