איך את מצפה למשהו אמיתי כשמלכתחילה את יוצרת משהו שאינו אמיתי פגישה במיטה? בחייך .... גברים הם מטבעם ציידים ואת לא יוצרת הכרות אמיתית מעבר לכניסה למיטה אז את בבעיה. כדי להכיר באמת יש צורך בהכרות של צחוק חיוך שיחה לראות אם בכלל יש בינכים עניין מעבר לסקס מה שמתחיל בסקס ברוב המקרים מסתיים רק בזה
סקס... הוא התחלה מצויינת ל... אממ... טוב נו... אני כבר אמצא משו כשאחזור... ועם כל הכבוד.. רק אני בפורום הנ"ל {ובכלל} רשאית להכליל לגביי ה"גברים" ושות'... חוץ מזה...... סקס- שובר מחסומים.... -מחייכת- {המקלדת המקורית ש'לי עדיין צוללת בקפה של הבוקר...תתחשבי}
בעיניי הוא אחלה תירוץ לשבור "מיתוסים" ולפצח אגנים ... אומרים שסטיות תקן מפוצצים מטריקס...
"שפה שכזאת"...כאילו מה?? מתעדנת לי פ'תום? נראה לך שצריך סיבה "מספקת" לזיין אותם??.... השתנו להן היוצרות מתיי שהו כשישנתי? תראי....סקס זה ה-כיף, על אחת כמה וכמה אם הוא סוער במאוזן... אמה -מה...לפעמים כל מה שמתחשק לך זו הגרסה המינית של... סתם לחם עם חמאה...ככה משו על הדרך כזה... אולי זה משעמם, אבל זה עושה טוב...לחיוך ולעור... אז מה זה משנה בדיוק???????????????????????. העיקר שיש... וזה אפשרי...וזה מההה זה Z-מין :-}}} מי צריך דו-שיח וורבלי כשאפשר לשוחח בשפת הגוף והלשון?????????.
מצטט: "כדי להכיר באמת יש צורך בהכרות של צחוק חיוך שיחה לראות אם בכלל יש בינכים עניין מעבר לסקס" אף פעם אין עיניין מעבר לסקס, עד שיש סקס. ובכלל, מה לא אמיתי בסקס?
שיפוטי מדי.. יש בהם ניחוח של מוסרנות מינית.. מטיפנות "דודתית".. סוג של התחסדות.. לא אומרת זאת בכדי להתנגח בך..זה באמת ובתמים נשמע לי כך,. ועוד דבר אילנית..נניח שהיא רוצה רק סקס (רחמנא לצילן) ולא מערכת יחסים.. או אז איך תקראי לה? מה היא תהיה בעינייך? למה לה "אסור" מה שלכל גבר "מותר" בעינייך?
שוחחנו מספר פעמים לפני הפגישה. מבחינתי הפגישה הזו היתה נפלאה, ולמרות שהקשר הסתיים, תזכר תמיד לטובה. כעוד הרפתקה שהיתה לי. "תוכן" הפגישה הוא הגורם האחרון לחוסר ההתאמה שנמצא בינינו.
סיימת את הפוסט בשאלה למה? כנראה ש"האינטימיות הבדויה " הזאת בכל זאת הפריע לך שהרי אם לא לא היית שואלת את השאלה..... אמ-ממה.....לאורך השרשור את מצטדקת ומנסה להסביר את התנהגותך הכאילו לא טובה...... אני אומרת לך שאת בסדר גמור !!!!!! את ועוד רבים אחרים וטובים גם אלה עם הבטחון העצמי , גם אלה שיודעות כבר בדיוק איפה הן נמצאות ומה הן רוצות, גם אלה שמכריזות בקול שהם לא מסתפקות במה שיש ....גם את וגם הן וגם הם לעולם אבל לעולם לא יכולים לדעת שהאיש או האשה שהם הכירו הרגע הוא/היא ה-מ-י-ו-ע-ד.....גם אלה שנכנסות למיטה אחרי שתי דקות וגם אלה שנכנסות למיטה אחרי שבועיים ......ולא תעזור שום מוכנות נפשית ולא יעזור שום ביטחון עצמי ב"מי שאני" ....... ההבדל יהיה בזה שלהם תהיה אינטימיות אמיתית לשבועיים וחצי ולך היתה אינטימיות אמיתית לשלוש דקות ....האינטימיות שלך לא שונה משלהן ....וזאת עובדה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ההקצנה בזמנים היא מכוונת). עכשיו תגידי לי את......למי היתה אינטימיות בדויה יותר? מה שרציתי להגיד........אינטימיות או שיש או שאין.......ולא משנה כמה זמן היא נמשכת....מה שחשוב הוא לדעת מתי היא מסתיימת, ואת כנראה ידעת והלכת ...וטוב שכך
על אפקט פיגמליון דו צדדי " לא רק שהפסל מתאהב בפסל שהוא יצר לפי מאוויו, אלא שהפסל גורם לפסל להתייחס אליו בדרך שאליה הוא מתאווה... וכך נוצרת משיכה התאהבות תשוקה תוך זמן קצר מאוד..." שושן כתב כאן לפני כמה ימים, שדרך טובה לבחינת איכות הקשר היא לבדוק אם אנחנו אוהבים את מה שאנחנו מרגישים עם בן הזוג או את האישיות של בן הזוג (לא מצוטט ומבוסס על הזיכרון העגום שלי). המסקנה משני הדברים דומה, וקשורה למה שאני מרגישה הרבה פעמים אחרי. בטוחני שלא הייתי חשה אינטימיות עם אנשים שהייתי איתם ברגעים מסויימים, לו הייתי מכירה אותם כפי שהכרתי בשלב מאוחר יותר.
עד כמה יש בך סבלנות וסובלנות להגיע למקום הזה שנקרא אינטימיות זוגית שבאה עם הזמן?עד כמה את מפרגנת לעצמך ולאיש שעומד מולך שהדברים לא באים תוך יום או יומיים? איך תוכלי לבחון את מה ששושן כתב אם את לא מאפשרת המשכיות ? איך תרגישי אינטימיות אחרי לילה שניים שלושה?(או תקופה מה) המפתח היחידי שאני רואה זה הניצוץ בהתחלה שמרמז על פוטנציאל ואחר כך זו המשוואה של זמן,הדברים לא נבנים ביום את זה בטח את יודעת אבל אולי את פועלת אחרת ומכאן באים האכזבות והחוסר כלום שאת מרגישה. דעתי בלבד.
שחיפשתי בתגובות, בין היתר, זה לקרוא על תובנות של אנשים שאולי היו במקום דומה לשלי והגיעו למקום אחר. אחי טוען שאני בסדר וכל מה שאני צריכה היום זה מזל וסבלנות. אני מקווה שהוא צודק, אבל הוא בן 31, נשוי חודשיים עם החברה הרצינית הראשונה שלו...
לך את מה שאני חושבת על פי ניסיוני וכתבתי עליו מעט בהרחבה. לרגע לא חשבתי שאת לא בסדר,תשני רק את דרך החשיבה,דברים שבאים בקלות הולכים בקלות.אין קיצורי דרך לאינטימיות זוגית ואהבה, שני אנשים שבאים מקצוות שונות צריכים לעבור כיברת דרך בכדי להגיע ליישור קו ומשם יש רק פריחה ושגשוג . אני לא מהמתייאשות,אני מאלו שמאמינות שדרך שמתחילה בשני עורקים ומתחברת לעורק ראשי רק אחרי פוטוסינתאזה מעמיקה ונכונה. בהצלחה
כדי לשמור על נפש בריאה צריך גוף בריא לגוף בריא צריך ספורט, ארובי ומה רע בארובי סקסולוגי, לגמישות , שרירי הבטן, גב בבוקר חצי שעה שעה לא יותר, צהריים אם אפשר, ובלילה מרתון ערוץ הטבע- שווה כל רגע