תמונת מצב :(

תלוי מתי "האחד" שלך יגיע

האחד הזה - The One. אנחנו לא באמת יודעים עליו הרבה. הוא אמיתי? הוא מציאותי או רק פרי של פנטזיה ילדותית שהוזנה לורידי הנפש שלנו מאז סינדרלה והיפיפיה הנרדמת? אולי הוא בכלל לא קיים. ואם הוא קיים, אולי לעולם דרכנו לא יצטלבו? ואם דרכנו יצטלבו, אולי הוא בדיוק יביט לצד השני? ואם הוא לא יביט לצד השני, אולי בדיוק דווקא באותו יום יהיה לך חצ'קון מכוער על המצח והוא לא ישים לב שזאת את? יש שזוכים להכיר את האחד שלהם וחיים באושר אוטופי (או שכך רק הם מקרינים לסביבתם). יש שעדיין ממתינים לו ובינתיים ממשיכים לנסות ולתהות ולהסתפק באינטימיות שאולה. ויש שמתפשרים ובוחרים את "השני" (ולא את "האחד"). הם בטח יחזרו לכאן מתישהו.

-מחייכת-

עד ש"השני" לא יגיע אליה....היא לא תדע את הראשון האחד והיחיד.... לא אוהבת את המילה "ברירת מחדל"... אבל היא קיימת בחיים שלנו...מבלי שנשים לב או נרצה בכך. וכל בריחה ממנה....זה כמו לברוח מהמציאות הקיימת. יש כאלה שזכו מההפקר....רק לא שמו לב עד שהיא נעלמה לה...

ים שקט 34

New member
מסכימה איתך

ורוצה להוסיף, שעם כל הכבוד לתגובות, בעיני אין שום בסיס לקביעה שיש לי בעיה עם הביטחון העצמי. עוד מנטרה שחוזרת באתר הזה, היא שאם "נהיה מוכנים ובשלים נמצא את הדבר הנכון עבורנו", אני מסכימה שצריכים להגיע בשלים לקשר, זהו תנאי בסיסי אבל לא מספק. ציך גם פרטנר. ולגבי ההסתפקות באינטימיות מדומה - מובן שבזמן שאני נמצאת עם בן הזוג, יש לי תקוה שהפעם אולי יהיה אחרת. אבל, אם הקשר מסתיים לאחר מספר שבועות, ברור שלא היה מדובר בקשר שאני מייחלת לו. ובזה לצערי, רק הזמן וההיכרות מאפשרים לי להבחין לאחר פרק זמן מסויים. לפני מספר חודשים כתבתי כאן שאני בררנית ועברתי לינץ לא קטן על יוהרה. הפעם כשאני כותבת שגם מן הקשרים שאני חווה אני מתאכזבת, כותבים לי שחבל שאני מסתפקת במועט... נו שויין.

תרשי לי לשחוט עוד פרה קדושה

"אני מסכימה שצריכים להגיע בשלים לקשר, זהו תנאי בסיסי אבל לא מספק". הרשי לי להתלות באילן גדול, כי אם יחשבו שזה מפרי דעתי... יתלו אותי על עץ.... גבוה.... לפי ד"ר הנדריקס (גם הוא ערס...) הדרך היחידה להגיע לתיקון הנפש (בשלות, הערכה עצמית... כל מושג חילופי אחר...) היא רק - שוב - רק דרך זוגיות מחייבת - החוויה המתקנת. סוגיית התרנגולת והביצה... ערסי ושושן טוענים שיש אפשרות לערוך את החוויה המתקנת באופן מלאכותי ע"י טיפול מתאים. ואז... אין צורך בבבן זוג. מייבי.

a n a t i 3 3

New member
"ללמוד להנות" זה עדר מתחסדות../images/Emo35.gif

שלי 9

New member
תגובה לערבות המעבר..הדברים

שכתבת מעידים לטעמי על עומק רגשי על בגרות, ועל הבנה של החיים.. מאוד מאוד מסכימה עם דבריך שהדרך לאינטימיות עוברת דרך התנסויות..חשיבה נכונה ומפוכחת.. יישר כח על התובנות.. ולך ים שקט אני מאחלת דרך מהנה וכיפית ,תגמעי את החיים, איך אמרה אקסייטרית לכל תקופה בחיים יש את מה שמתאים לה.. (אגב בעיני אין וכהוא זה קשר בין הערכה עצמית לבין היכולת לפרגן לעצמך בתקופות מסויימות בחיים PURE FUNׂ)

:))... גם אני הצהרתי קבל עם ועידה

אפילו תעדתי ספר שלם על כך...{קחי דוגמית לייאוש המתפרץ:))} טור דה פראנס פורסם ב14 במרץ 2004, 18:47 יש אלף יתרונות בלהיות "סינגלית".......אחת ל.. כשהצאצאיות פורשות כנפיים אצל האקס. אני פורשת את עצמי אל החיים הטובים.. ואל הצייד בעקבות "המושלם". את "המיועדים" פגשתי לרוב מעל גלי הקידמה... בניגוד לבחורים אחרים ברשת, הוא היה אחד מאלה שהתנגדו בתוקף סמכותי ואצילי ביותר, לפרוש כדרך הטבע אל חדרי הפרטי בצ`ט, שמא אפשיט אותו בניגוד לרצונו ואחלל את כבוד הפונטים והמקלדת שלו, הסולידריות שנשפכה ממנו, נראתה לפתע כהבטחה ליחסים טובים, שלא לאמר ..לסקס אלוהי......הנה בחור שמסרב לסייבר ספייס וסקס בו זמנית. אללי....הוא "מושלם"! מן הסתם אותגרתי לי ....מאחר ואני מאלה שאוהבות את המעידים על עיסתם...וכמה שיותר. ביקשתי לבדוק צפוף את הבחורון ואת הסולידריות שנבעה מהמקלדת שלו. על כן, בלי היסוס....זימנתי אותו בדחיפות לדייט צפוף באחד מהבארים בת"א. רגע לפניי שאני מסירה את הלוט מעליו, חייבת לציין בפניכם,...כל ה"גולשים" שנפגשתי איתם בפגישה עיוורת עד כה, הם לא אותם גברים שהיית בוחרת לראות!....ביחכלטטטטטטטטטטטט!! החלטתי ביני ואיתי שההוא, לא נמנה עם כל המחדלים הגנטיים שעד כה "זומנו" בדרכי, הוא אחר..שונה... באותו הערב הלכתי על מראה העור האולטימטיבי, אם יחברו את כל העורות שעליי תתקבל פרה וחצי, שור ובאפלו... אבל..... זו ההופעה המחייבת....של הלוק ה"על טיבעי" :)) ובכן, "המושלם" הגיע לדייט במראה "אולטרה קול" של "הרגע יצאתי מהמקלחת".. טי שירט צמוד צמוד שחשף שרירים הפגנתיים מאוד פעילים בחלקו העליון, ריח של אפטר שוק מוחלט וסקסי נדף ממנו... האא...בהחלט היה ניתן להבחין במכנס השחור הצמוד לו...משו שלא הצליח לרדת לסוף דעתי.....מעניין:))). משום מה זויתות עיניי המרצדות נתקעו להן אי שם באגן התיכון המזמין שלו.... התיישבתי לי ב"ניחותא" בצמוד לכסא שלו, פשטתי את המעיל מעליי, ובמיידי החלתי לסייר על גופו במבטים תוהים.... בתום הפרק של "ההתוודעות" לגביי ההיסטוריה שלנו, שנדמה היה שלא תיגמר לה לעולם... החלטנו לפרוש אל דירת הרווקים שלו. . על מנת להפיח מחדש את האווירה ה"חמה" בחלל הקר והמעוצב שלו, ה"מאתגר" ש'לי שם את מיילס דיוויס ברקע. ואני...... כל כולי מתרכזת ומרוכזת לי בבנוי ההוא לתלפיות ומריירת לי... "מבלי להרגיש"....{אלק}...נפרדנו לאלתר מהמותגים הלבישים, תוך שהוא מנסה נואשות לארגן תפאורה עמומה.. עד כדיי חושך ועלטה... למה???????.למה חושך?????..תן לי לראות אותך באור מלא!!!! די, התייאשתי.... בשלב הזה כבר כולי מבעבעת במיצים שלי ..כולי מוכנה לריצת מרתון ואפילו לבצע את טור דה פראנס.. מה טור דה פראנס???.. הייתי עולה את כל מדרגות סין בריצה ועוד מתנשפת בקלות....... רק שייפ`רגע אותי כבר. <נו נראה אותכם לאחר חודשים של התנזרות> הגענו לרגע המיוחל.....אחריי משחקים, זריקות... הנפות של איברים, אורות עמומים, מוסיקה יבשה. עכשיו וכאן.........אני מתה!!!! ה"מושלם" , כך לדאבוני הסתבר, בתום שעה של נסיונות החייאה כושלים וביצוע מלא של כל המעשים המגונים בגופתו המשוועת לפ'ירגוע, החזיק לו בציוד פגום ובלתי שמיש, ציוד כזה שלא תהא לו תקומה או סימן להתעוררות אי פעם בחייו המצוקמקים שנותרו לו.. זו היתה ה-"חתיכה החסרה" לה חיכיתי יובלות...ראבק....כמה "חוסר" היה בחלק כל כך מתבקש.. ברגע של התגלות ה"עילוי" כבר שקלתי אם להעיר את כל העורות שלבשתי עליי...לחיים.. אולי מהם תצא הישועה..... אך ללא הועיל, הם.."בר-מין"..בדיוק כמו שה"חתיכה" שלו שעברה למצב של קומה פזיולוגית חסרת תקומה... כל המיצים שלי לפתע הפכו למדבר סהרה ביום של מקסימום מעלות..השחלות אותתו לי על מצב של התייבשות טוטאלית. קמתי.......לבשתי עליי את העורות שחיו שם פעם ויצאתי אל דרכי.......יותר יבשה מיבשה. <נו אלוהימה שלי......עד מתיי יעלוזו "חתיכות" חסרות בטוסטרון גדול? ממש טעות אופטית..אני עם דייטים חסריי חוליות סיימתי!>

../images/Emo41.gif מחייב נעיצה../images/Emo41.gif

היא כתבה... הנה.. הוכחה כתובה... ני חמודית... ני כולי סמוקה....
ני מתרככת לי פה...

pazzzolza

New member
ים שקט

לכי לים ראי דרכיו וחכם. לפעמים הים שקט, אין גלים, השמש משתקפת בשלמותה גם אין רוח שקט שלפני זרמים בעומק רב ובינוני מתפתחים באגן הצפוני בשיפולי הים האגאי זרמים של מים חיים הגאות מתקרבת הים מתעורר היסס של גלים מתחיל להישמע קצף כסף תורכיז עמוק וכחול והים גועש וקוצף מפלרטט בדינמיות יתרה עם החוף משנה את קווי המיתאר פעולה יום יומית שנמשכת מאז ומתמיד האופק אולי נעלם הרטיבות מפנקת פעם בחיים או פעמיים מגיע במפתיע טסונמי זהירות בגלישה על גל כזה אם צלח לך יצאת גדולה

Rinattt

New member
טיפול של שנה וחצי

אוקי אז תיאורטית את מוכנה מעשית - זה הטיפול השני... מאחד לאחד לפחות את יודעת מה את כן רוצה ומה לא, לומדת על עצמך יותר, לומדת על החיים, על זוגיות ועוד... כל עוד לא תעברי את כברת הדרך הזו לעולם לא תגיעי ליעד. בלי שאלות... תהני מהדרך :)

ים שקט 34

New member
משתדלת ולפעמים מרשה לעצמי לקטר

בסך הכל רוצה קצת אמפתיה, ואם אפשר, גם להתרם מתגובות של אנשים חכמים שאוהבת לקרוא כאן.

ים...אמפתיה??????

חומד... לכי תזדייני לך בכייף.... ועד כלות נשמתך ... מה שיצא לך קודם
תהני.. תפסיקי להצטדק ולחשבן... מותר לך להישחק...מותר לך להתעייף... מותר לך לאבד שליטה... ומותר לך להקיא גם מזיונים נטולי רגשות.. כולנו נופלים וחוטאים... וכולנו נוחתים בנק' סופית.. אל תתני לשום תכתיב או מעגל לסגור אותך.... מה שיהיה לך היום... לא יהיה לך מחר -מחייכת-...

למעלה