)... גם אני הצהרתי קבל עם ועידה
אפילו תעדתי ספר שלם על כך...{קחי דוגמית לייאוש המתפרץ

)} טור דה פראנס פורסם ב14 במרץ 2004, 18:47 יש אלף יתרונות בלהיות "סינגלית".......אחת ל.. כשהצאצאיות פורשות כנפיים אצל האקס. אני פורשת את עצמי אל החיים הטובים.. ואל הצייד בעקבות "המושלם". את "המיועדים" פגשתי לרוב מעל גלי הקידמה... בניגוד לבחורים אחרים ברשת, הוא היה אחד מאלה שהתנגדו בתוקף סמכותי ואצילי ביותר, לפרוש כדרך הטבע אל חדרי הפרטי בצ`ט, שמא אפשיט אותו בניגוד לרצונו ואחלל את כבוד הפונטים והמקלדת שלו, הסולידריות שנשפכה ממנו, נראתה לפתע כהבטחה ליחסים טובים, שלא לאמר ..לסקס אלוהי......הנה בחור שמסרב לסייבר ספייס וסקס בו זמנית. אללי....הוא "מושלם"! מן הסתם אותגרתי לי ....מאחר ואני מאלה שאוהבות את המעידים על עיסתם...וכמה שיותר. ביקשתי לבדוק צפוף את הבחורון ואת הסולידריות שנבעה מהמקלדת שלו. על כן, בלי היסוס....זימנתי אותו בדחיפות לדייט צפוף באחד מהבארים בת"א. רגע לפניי שאני מסירה את הלוט מעליו, חייבת לציין בפניכם,...כל ה"גולשים" שנפגשתי איתם בפגישה עיוורת עד כה, הם לא אותם גברים שהיית בוחרת לראות!....ביחכלטטטטטטטטטטטט!! החלטתי ביני ואיתי שההוא, לא נמנה עם כל המחדלים הגנטיים שעד כה "זומנו" בדרכי, הוא אחר..שונה... באותו הערב הלכתי על מראה העור האולטימטיבי, אם יחברו את כל העורות שעליי תתקבל פרה וחצי, שור ובאפלו... אבל..... זו ההופעה המחייבת....של הלוק ה"על טיבעי"

) ובכן, "המושלם" הגיע לדייט במראה "אולטרה קול" של "הרגע יצאתי מהמקלחת".. טי שירט צמוד צמוד שחשף שרירים הפגנתיים מאוד פעילים בחלקו העליון, ריח של אפטר שוק מוחלט וסקסי נדף ממנו... האא...בהחלט היה ניתן להבחין במכנס השחור הצמוד לו...משו שלא הצליח לרדת לסוף דעתי.....מעניין

)). משום מה זויתות עיניי המרצדות נתקעו להן אי שם באגן התיכון המזמין שלו.... התיישבתי לי ב"ניחותא" בצמוד לכסא שלו, פשטתי את המעיל מעליי, ובמיידי החלתי לסייר על גופו במבטים תוהים.... בתום הפרק של "ההתוודעות" לגביי ההיסטוריה שלנו, שנדמה היה שלא תיגמר לה לעולם... החלטנו לפרוש אל דירת הרווקים שלו. . על מנת להפיח מחדש את האווירה ה"חמה" בחלל הקר והמעוצב שלו, ה"מאתגר" ש'לי שם את מיילס דיוויס ברקע. ואני...... כל כולי מתרכזת ומרוכזת לי בבנוי ההוא לתלפיות ומריירת לי... "מבלי להרגיש"....{אלק}...נפרדנו לאלתר מהמותגים הלבישים, תוך שהוא מנסה נואשות לארגן תפאורה עמומה.. עד כדיי חושך ועלטה... למה???????.למה חושך?????..תן לי לראות אותך באור מלא!!!! די, התייאשתי.... בשלב הזה כבר כולי מבעבעת במיצים שלי ..כולי מוכנה לריצת מרתון ואפילו לבצע את טור דה פראנס.. מה טור דה פראנס???.. הייתי עולה את כל מדרגות סין בריצה ועוד מתנשפת בקלות....... רק שייפ`רגע אותי כבר. <נו נראה אותכם לאחר חודשים של התנזרות> הגענו לרגע המיוחל.....אחריי משחקים, זריקות... הנפות של איברים, אורות עמומים, מוסיקה יבשה. עכשיו וכאן.........אני מתה!!!! ה"מושלם" , כך לדאבוני הסתבר, בתום שעה של נסיונות החייאה כושלים וביצוע מלא של כל המעשים המגונים בגופתו המשוועת לפ'ירגוע, החזיק לו בציוד פגום ובלתי שמיש, ציוד כזה שלא תהא לו תקומה או סימן להתעוררות אי פעם בחייו המצוקמקים שנותרו לו.. זו היתה ה-"חתיכה החסרה" לה חיכיתי יובלות...ראבק....כמה "חוסר" היה בחלק כל כך מתבקש.. ברגע של התגלות ה"עילוי" כבר שקלתי אם להעיר את כל העורות שלבשתי עליי...לחיים.. אולי מהם תצא הישועה..... אך ללא הועיל, הם.."בר-מין"..בדיוק כמו שה"חתיכה" שלו שעברה למצב של קומה פזיולוגית חסרת תקומה... כל המיצים שלי לפתע הפכו למדבר סהרה ביום של מקסימום מעלות..השחלות אותתו לי על מצב של התייבשות טוטאלית. קמתי.......לבשתי עליי את העורות שחיו שם פעם ויצאתי אל דרכי.......יותר יבשה מיבשה. <נו אלוהימה שלי......עד מתיי יעלוזו "חתיכות" חסרות בטוסטרון גדול? ממש טעות אופטית..אני עם דייטים חסריי חוליות סיימתי!>