תמונת חיי

piloni

New member
תמונת חיי

בכל יום כיפור , זה כבר כמה שנים , שאני יושבת ומרכיבה פאזלים. כי אחרי הכל, מה יש לעשות עם כל כך הרבה זמן פנוי?..... ומשנה לשנה, מספר החלקים בפאזל הולך וגדל. אני נדהמת כל פעם מחדש איזה תמונות מדהימות שיוצאות ונשבעת לעצמי שהפעם אני ממסגרת את התמונה. ביננו, זה עוד לא קרה. אבל בואו לרגע נעזוב את הפאזלים של יום כיפור, הם שוכבים להם בציפייה דרוכה בתוך ארון המשחקים. יודעים שאוטוטו מגיע יום כיפור ואני אבחר באחד או שניים ואתלבש עליהם עד שאצליח. אבל יש פאזל אחד שכבר 27 שנים ממתין לי בסבלנות יתרה. הוא פאזל של יום חול, פאזל יומיומי ... בכל פעם נדמה לי שהגיע הזמן ואני כבר עומדת לסיים אותו ,ואז מגלה שהתמונה לא שלמה, שיש לי עוד המון חלקים. לפעמים זה מצחיק אותי – כאילו פאזל מודולארי שמשנה את מספר חלקיו , איזו המצאה מופלאה. היתה לי תקופה שקוננה בי תחושה שהפעם אני עושה את זה ויהי מה. לפני כמה חודשים ההרגשה הזו שוב חלחלה בי , אבל אז במבט חטוף על התמונה , גיליתי שהתבדתי... הלך לי החלק לאיבוד, תמונת החיים המושלמת שחשבתי שיצרתי, נותרה מושלמת כמעט, רק שבצד שמאל למעלה, ממש איפה שממוקם הלב, היה חסר שם חלק . החלק הזה הלך לי לאיבוד. וזה כבר לא הצחיק אותי, ופאזל כזה מודולארי כבר לא נראה לי המצאה כל כך מופלאה. ונותרה בי רק תחושה גדולה של תסכול ופחד אדיר שאני לא אמצא את החלק , ולעולם לא אצליח להשלים את תמונת חיי...

dance of life

New member
לכל חלק וחלק

יש תפקיד מדהים אחר בפאזל שלך.. המתיני מעט, האמיני הרבה.. הרכיבי ושוב, אבדי חלקים ושוב תמצאי.. ובסוף בסוף, הוא יהיה שלם.. בין אם החלק החסר ההוא יהיה מטושטש ובין אם יהיה ברור ושלם... הוא יהיה. *חיבוק*

ה מוזה

New member
פאזל

ורק שלשום העלתי על הדף את הרהורי על פאזל .. רוצה לשתף אותך בהרהורים שלי ואולי..לכולנו לכל האנושות אותם הרהורים ,אותם פאזלים ואותם חלקים חסרים .. ויש לפעמים .. ונדמה שהפאזל הפנימי הזה לעולם יחסר חתיכה .. ויש לפעמים שהיא נמצאה ומתאימה .. פאזל פנימי נשזר לשלווה פנימית מדהימה יש לפעמים יד נעלמה מערבבת שנית את כל החלקים מתחילים להרכיב שוב את הפאזל הפנימי תרים אחר אותו החלק ,הפיסה הנדירה של שלווה אמיתית לפעמים חלקים בפאזל משלימים כזוג יונים ויש לפעמים שפשוט רוצים להחליף את החלקים אולי להרכיב פאזל חדש לחלוטין אולי בכלל קיבלנו פאזל שתמיד חסר בו חלק .. שנמשיך ונחפש את הדרך להיות ... שלמים

למעלה