העולם שותק! אולי זה נכון לא יודעת.... אולי כך נמנעת מלחמת עולם שלישית?!
אני לא כ"כ מבינה את המשפט 'העולם שותק!'. העולם שותק?העולם שותק! אולי זה נכון לא יודעת.... אולי כך נמנעת מלחמת עולם שלישית?!
אבל לאותו ילד רעב זה לא משנה.
קשה ומפחיד!
מסכים איתך. העולם הפעם ממש לא שותק. אמנם הוא לא פועל אקטיבית (צבאית-מבצעית) למנוע את הסבל של אזרחי אוקראינה, אבל מעבר לכך הוא עושה ממש כל אשר לאל ידו. הבעיה היא כמובן שהסיכוי של המהלכים האלה (שחלקם בלתי חוקיים על גבול המוזרים ולא רלוונטיים) יצליח לשנות את רצונה ופעילותה של רוסיה*, אפסי. ההיסטוריה מלמדת אותנו את זה. גם ההגיון הפשוט שלא פועל הפעם, מה לעשות, לפי ההגיון המערבי.אני לא כ"כ מבינה את המשפט 'העולם שותק!'. העולם שותק?
אז נתחיל אולי בעובדה שהעולם - לא שותק.
האם נניח שהעולם היה שולח חיילים להילחם עבור אוקראינה
זה היה אומר ש'העולם לא שותק!'... ואז תחנת הרכבת הזו היתה ריקה
מפליטים?
אז אני לא יודעת מה זה העולם שותק... מאחר ואני לא הייתי רוצה שישלחו חייל אחד מישראל
להילחם על עצמאות אוקראינה כדי שיגידו עלינו שאנחנו לא שייכים לעולם השותק...
אבל איך העולם מגיב? חרם כלכלי, חרם תרבותי, חרם ספורטיבי ועוד...
האם זה ישפיע על פוטין שמחפש את תמונת הניצחון??? לא יודעת רוסיה? יכולה
להידרדר למחוזות קשים...
רק להבנה שהבוקר עמד הרובל על 106 רובל לדולר...
ערב פרוץ המתקפה היה הרובל 76 רובל לדולר...
והערב? 139 רובל לדולר - זה פסיכי.
וזה לא מגיע כי 'העולם שותק'...
יש הבדל שמיים וארץ בין אז והיום (בהנחה שאני מבין למה אתה מתכוון). הפליטים של היום לא בהכרח באמת צריכים להימלט. אמנם טבעי הדבר. מפציצים להם את הערים והדבר הטבעי, בוודאי באזור של גבולות פתוחים כמו אירופה, הוא לתפוס את הרגליים ולברוח. אבל תכל'ס רובם כלל לא תחת איום מיוחד. הרי תכל'ס מדובר על חשש משני מצבים:מליון פליטים מחכים לרכבות.
מזכיר לי משהו כואב.
ההסטוריה חוזרת ... מלמד אותנו, בכל פעם מחדש, שאין לנו על מי לסמוך אלא על עצמנו.
זה רק מזכיר לנו עד כמה עלינו להתעצם.ההסטוריה חוזרת ... מלמד אותנו, בכל פעם מחדש, שאין לנו על מי לסמוך אלא על עצמנו.
מדינות העולם צופות ולא עוזרות באופן אקטיבי![]()
אמת, מזכיר יותר מידיי את ההיסטוריה ובמיוחד שהפליטים לא יודעים לאן הרכבות נוסעות בדיוק כפי שהיה בהיסטוריה ואני לא מתכוונת לרכבות ההשמדה אלא לרכבות של הפליטים שברחו ממקום למקום כמו משפחתי שהגיעו לאוראל מבלי שידעו שיגיעו לשם.ההסטוריה חוזרת ... מלמד אותנו, בכל פעם מחדש, שאין לנו על מי לסמוך אלא על עצמנו.
זו המסקנה שאנו חייבים להסיק!!!ההסטוריה חוזרת ... מלמד אותנו, בכל פעם מחדש, שאין לנו על מי לסמוך אלא על עצמנו.
למרות המצב , אני חייב להעלות משהו עוקצני ובהומור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.