תמונע 7.6

Oyster Girl

New member
פרופורציות ../images/Emo54.gif

אורי ודנה דיברו על הבחור שעמד מאחורינו [שלפי ההשערה שלי זה בעצם אתה
] שרקד והשתולל. אם זה לא היה קרוב אלינו זה לא היה מפריע, זה לא שהןו עמדו מהצד והתעסקו באופן בו אנשים אחרים בחרו להתנהג. אני לא ממש נהניתי בהופעה וזה לא קשור לאנשים שרקדו או לא רקדו, זה בדרך כלל דיי מצחיק אותי ונחמד לי עם זה. אבל.. זוהי סדום

Che Elada

New member
קודם כל דיברתי על מה שמור דיברה עליו

"ההוא שדפק את איבריו בשולחן" אותו בחור שעמד קרוב לבמה, משמאלו של וייץ אני דווקא רק בהדרן, אחרי שמכמות נכבדת של אלכוהול נספגה לי בדם, הייתי בצד ולא היה מאחורי אף אחד, במשך ההופעה עמדתי מאחור בשקט, חוץ מחבר שלי (שתוי אף הוא) שנתן למישהי מכה בראש (מבלי לשים לב כמובן), שהתנצלתי בשמו. אני לא יודע אם הוא הפריע לך מאחור, מה שלא היה נראה לי מפריע, או מישהו אחר. או שאולי בכלל לא הבנתי אותך, כי מצד אחד את אומרת שנחמד לך עם אנשים שרוקדים, ככה שלא נראה לי שהריקוד הפריע לך. בכל מקרה, אשמח אם תסבירי..

תמונע

New member
מה? מה אמרתי?

זה לא שכל ההופעה עיני היו נשואות אליו ונפעמתי אל מול כל בום שהוא עשה. זה פשוט שאי אפשר היה להתעלם ממנו, לטוב או לרע, זה כבר לא העניין בכלל. גם חמי והגיטריסט החליפו מבטים ולא הצליחו להתעלם ממנו, ככה שבסה"כ צויינה עובדה, הבנאדם דפק את איבריו בשולחן, בכל זאת יש לכולנו עיניים וקשה להתעלם מזה, אתה יודע. חוץ מזה אני האחרונה שתלעג לדברים שכאלה, אני כולי זזה בהופעות, בעיקר במקומות שיותר מאפשרים את זה.

Oyster Girl

New member
לי לא מפריע כשרוקדים... ../images/Emo54.gif

כל עוד אף אחד לא מסתיר לי או נוגע בי בצורה כרונית... לא נהנתי מהרבה סיבות לצערי, אבל הן לא רלוונטיות לפורום הקטנטן שלנו.

A t z a

New member
אוי נו../images/Emo80.gif

אפשר לחשוב... סה"כ ציינו מקרה שהיה מאוד קרוב אלינו ובגלל זה שמנו לב אליו. נראה לך שאכפת למישהי מאיתנו אם מישהו רוקד ונהנה?? מה זה השטויות האלה?? העובדה שכל שנייה ראינו צל של יד עפה מעלינו ועומדת לנחות ממש עלינו קצת עוררה בנו גיחוך. זה הכל. אבל להגיד שזה כל מה שמעסיק אותנו? היסחפות רצינית... אם תקרא שוב את התגובות אולי תשים לב שכולם מאוד התרגשו והתלהבו מההופעה שהייתה מצויינת ומהפלייליסט. חבל שאתה אומר סתם.

A t z a

New member
סליחה שאני מנצלשת לכאן, אבל../images/Emo80.gif

זה השירשור שהכי מתעסקים בו בפורום הזה כרגע, אז- חןןןןןןןןן אפשר בבקשה שבירת שוויון? תודה רבה

Che Elada

New member
ככה? ../images/Emo3.gif

אוקי, מה שחן מצביעה אליו, אני מצביע לשני!

Che Elada

New member
חחח איך אני סתם נהנה להתוכח ../images/Emo119.gif

בכלל בחרנו אותו דבר

A t z a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

זה הפך לתפקיד שלה כי בשנייה שאני מבקשת שבירת שוויון היא באה להצלה

Che Elada

New member
חכי חכי, ../images/Emo11.gif ../images/Emo119.gif

אנחנו
נוביל מהלך להעיף את השדים הירוקים בסיבוב הבא. אתם
יכולים לנסות למנוע את זה, אבל זה לא יעזור לכם הרבה.
זה לא נגמר עד שהאישה השמנה שרה

A t z a

New member
../images/Emo6.gifאתה יותר עידן קפון מדן מנו, יו פריק../images/Emo80.gif

למעלה