תמונע 7.6

Che Elada

New member
לא חכמה לומר דברים

ואח"כ לטאטא אותם לטייטל של "הערות שוליים", דברים שוליים אמרת משהו, ככל שיהיה שולי, שבכל זאת העסיק אותך

Che Elada

New member
אורי,

זה היה מיותר. הבנתי את ההודעה הזו מקריאה ראשונה, רק לתומי חשבתי שאולי את לא צינית. מה חבל.

Che Elada

New member
זוכרים על מה חמי דיבר ברוב הדומם?

על אותם אנשים שיושבים ורואים טלויזיה שעות, וכל מה שהם עושים זה רק "זאתי, מגעעעעעיילה" או "איכ... איזה מגעייל הוא!!!1111" תקראו את השרשור הזה, משחקים פה בקקה. אני נהנתי בהופעה הזאת, הופעה טובה מזה הרבה זמן, גם חשבתי שהיה אחלה קהל, ראיתי אפילו איך חמי נהנה. ההדרן העיף לי ת'צורה והשאיר אותי עם טעם טוב בפה- הופעה טובה ללא ספק. אבל, יומיים אחרי, רגע לפני שבאתי לרשום את הדברים האלה בשרשור שתיארתי לעצמי שיפתח, קראתי איזו התעסקות מיותרת באחרים. אני לא מכיר את הבחור שעמד ליד הבמה, אין לי מושג מי הוא, אבל הוא היה אחד הדברים האמיתיים בהופעה הזו, הוא התפרק, הוא הוציא, הוא חי את ההופעה הזאת! אני באופן אישי הרגשתי אמפתיה כלפיו (על אף שלא הזדהתי, במקרה). מסתבר שהקהל היה בדיוק כמו אנשי הטלויזיה של רודנר, אשכרה אנשים ישבו בקהל והתעסקו באנשים אחרים בקהל, עד כמה מגוכחים היו, אם תרצו. עצוב לי, באמת שעצוב לי, אין בי שום כעס, בכלל לא. אבל עצוב לי להרגיש X בהופעה, ואז לחזור לפורום ולראות במה הקהל מתעסק, ולחשוב האם אנשים שמגיעים להופעה צריכים לחשוב איך הם נראים, מה אנשים אחרים חושבים עליהם והאם הם יגיעו לדפי פורום כלשהו.

אוי אני כל כך מבין אותך

אני תמיד מתנהג כמו אידיוט בהופעות (החל מלקפוץ ולהשתולל ולהסתיר לכולם (אז מה אם זו הופעת ישיבה?!) ועד ללשגע לחמי את השכל
) ואכן, המבטים לא נעימים. עם הזמן לומדים לשים זין על מה שיחשבו האחרים. אני בא להופעות זרוק בטי שירט וג'ינס, ואתה יודע מה? גם חמי. אז מה אכפת לי מה יגידו על איך התלבשתי, מה עשיתי ומה שתיתי? שתיתי מים מינרלים, התנהגתי כמו אידיוט והתלבשתי נורמאלי. לא טוב למישהו, בעיה שלו. אבל, מצד שני, אתה צריך להבין שאיך שאנשים רואים את הקהל, זו גם חלק מהאווירה. ההופעה בתמונע שהייתה לפני שחמי נסע, לדוגמא, הייתה יכולה להיות מצוינת אם היה קהל יותר טוב. מה לעשות, היה קהל קר, זקן (ולא להגיד לי שלא יפה להגיד זקן), שהתנהג כמו ארטיק. לעומת זאת בהופעה האחרונה שלו שהייתי בה, גם היא בתמונע, היו מעט מאוד אנשים, אנשים סבבה, והם תרמו ליצירת אווירה של הופעה אינטימית. הופעה בסופו של דבר זה 30% אתה, 30% מי שעל הבמה, ו60% הקהל.

Che Elada

New member
מסכים איתך לגמרי.

גם לגבי חלוקת חלוקה האחוזים שלך שמגיעה ל120%
אני לא אוהב קהל מפוהק, אני מוכן למתוח ושימתחו על זה ביקורת- הקהל זה ההופעה, ולא יעזור כלום- תמיד תהיה אינטראקציה בין הקהל, אפילו אינטראקציה של שתיקה. אבל, יש הבדל עצום בין לראות קהל מבאס ככולו, לבן קהל שפשוט בא להנות, או להתפרק מבלי שינעצו בו מבטים, אפשר לומר שגם אני נעצתי מבטים בבחור, אבל לא מדויק, הסתכלתי עליו, וחייכתי, כי הוא הזכיר לי את עצמי במוריסון (ע"ע אמפטיה).

120 אחוז?

30 ועוד 30 ועוד שישים זה מאה. ואם לא, אז כנראה שממש לא הלך לי טוב במתכונת במתמטיקה היום
ואין לי ויכוח איתך לגבי אנשים שמתפרקים בקהל-אני בעד. שיתפרקו להם

Che Elada

New member
בדקתי את זה כמה פעמים עכשיו,

ואני עדיין משוכנע 30 ועוד 30 זה 60 (3+3=6), 60 ועוד 60 זה מאה עשרים, אאל"ט

Lady In Blues

New member
זה כבר לא לעניין.

מזאת אומרת "אני תמיד מתנהג כמו אידיוט בהופעות (החל מלקפוץ ולהשתולל ולהסתיר לכולם (אז מה אם זו הופעת ישיבה?!) ועד ללשגע לחמי את השכל
)" סקוזה מואה? על זה בדיוק אני מדברת, על התפר הדק בין "נהנה מההופעה ומשחרר אנרגיות" ל"נהנה מההופעה, אבל ברמה שגורמת לאנשים אחרים לחוש אי-נוחות". אז אתה אומר "עם הזמן לומדים לשים זין על מה שיחשבו האחרים." וזה כבר חוסר התחשבות. תקראו לי כבדה או מרובעת או עצורה או וואטאוור, אבל אני חושבת שיש גבול לכמה אדם מבטא את ההנאה שלו מההופעה. גם אני נהנת וכיף לי והשירים גורמים לי לזוז. אז מה? אז אני מזיזה את הכתפיים ומתנוענעת במושב. אני לא קופצת על שולחנות והולכת לעשות תנועות רוק"צ מול הבמה. את זה אני יכולה לעשות בבית. לבד. בחדר הפרטי שלי. שם זה לא מפריע לאף אחד.

Oyster Girl

New member
למה במסרים? ../images/Emo54.gif

שתפו ברכילות
גם ככה יבש פה כמו טוסיק של פולנייה זקנה..

Che Elada

New member
../images/Emo3.gif

אל תתפסי אותי במילה, הדברים שלי מבוססים על סמך בדיקה אחרונה |גרנופיל|

למעלה