תמונע,26/4

Oyster Girl

New member
תמונע,26/4 ../images/Emo54.gif

זה רק היה נדמה לי או שראיתי חמישה אנשים מהפורום בהופעה הזאת? כבוד
היה מצחיק כיף ונעים, היה קהל טוב ואפילו היה את הולך איתך נצח (ולשמוע את השיר האהוב עלייך במשך יומיים רצופים זה פשוט חלום
). מדהים איך זה רק משתפר מפעם לפעם. כבוד לדנה שעמדה בפני הדילמה של הישרדות והחליטה לבוא איתי להופעה
השתלם לך דנדנית, נכון
? רק בשביל לראות את הנעץ נתקע לי ביד ועוד פדיחות שלא יסופרו
אין לי יותר מדיי להגיד כי אני בהלם הופעות בימים האחרונים, אז כמובן שאתם מוזמנים לשרשר את החוויות שלכם
[שיהיה לקרן היפה המון מזל טוב
]

A t z a

New member
הייהיי, בלי זילזול../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

את היית עדה לזה שרק רבע שעה לפני ההופעה נזכרתי שיש הישרדות
אפילו לא חשבתי על זה!!!
והיה בהחלט שווה וקורע מצחוק, את פשוט מבדרת אותי
תודה על תקרית הנעץ ועל התקרית המצחיקה אפילו יותר,בוב.
ההופעה עצמה הייתה מעולה, איזה כיף היה לשמוע סופסוף שיר מתוך חמלה!!! היה כיף לשמוע גם את לילה בלי טיפה של דלק ואת אימפריות (למרות שזה כבר היה פעם...) חמי היה מצחיק מתמיד, ובכלל, כל ההופעה היינו על סף השתנה במכנסיים מרוב צחוק. לא ברור מה קרה. אורי,היה כיף לפגוש אותך:) ואכן מזלטוב קרן ("אל תגיד שומדבר!!!"-זה פשוט הרג אותי החיקוי הזה
)

Lady In Blues

New member
הייתה הופעה טובה ../images/Emo13.gif

ערן וויץ פשוט נתן בראש
וחמי היה קורע, כרגיל. הוא הרג אותי כשדיבר על הישרדות
והיו שירים ממש טובים (הולך איתך לנצח
), אווירה טובה, וחברה טובה. משום מה הרגשתי שזאת הייתה הופעה ממש קצרה

Oyster Girl

New member
זאת הייתה הופעה של כמעט שעה וחצי ../images/Emo54.gif

וזה באמת קצת, יחסית.

הופעה מדהימה

שונה משאר ההופעות שלו שהייתי בה.. קודם כל היה ריק, מה שהיה לי ממש מוזר, אבל זה עשה טוב-זה יצר אווירה אינטימית כזו, שקטה. חרגתי ממנהגי הקופצני הפעם והצלחתי לשבת כל ההופעה (אפילו באולי בכ"ז סאלי ומה שעובר עלי!)... חמי ביצע פחות להיטים ויותר שירים שהוא בד"כ לא מבצע, היה ממש כיף לשמוע אותם... פעם ראשונה שזכיתי לשמוע את הולך איתך לנצח (או בכלל משהו מחמלה. חמי עשה לזה עיבוד ממש יפה, בלי בס ותופים. חמי על האקוסטית וערן על חשמלית.), אימפריות נופלות לאט, לילה בלי טיפה של דלק.. היה ממש מרגש וכיפי. בנפלת חזק הוא פתח כזה לוע שהייתי בטוח שהוא הולך לבלוע אותי.. לפי דעתי הוא סוג של הכלאה בין נחש לבן אדם, הלסתות שלו פשוט לא מחוברות אחת לשניה, זה מטורף... רועי שקד, המתןפף, ניגן עם קראש שלא ראיתי בהופעות קודמות- ZILDJIAN K CUSTUM DARK , 16 אינץ'. קראש מדהימה! בשולחן לידי ישבה מישהי שאני מוכן להישבע שהיא מתופפת... תופפה על הרגליים שלה רוב ההופעה... ערן כמובן היה מדהים, הוא פשוט סוס על. באמת גיטריסט טוב. אבל לא הבנתי משהו
היו לו שתי גיטרות, פנדר ג'אגואר ופנדר סטראטוקסטר אמריקאית (
), אבל כל ההופעה הוא ניגן רק בג'אגואר. אז למה להביא את הסטראט?
וכמובן, גולת הכותרת: שיף ערד (!!!) היה שם. חמי הזמין אותו לבמה ברק בשביל לקבל חיבוק, והיה מיני איחוד של איפה הילד
היה מגניב, רק ששיף שכח איך מנגנים את זה, רוב הזמן הוא אמנם פרט, אבל חסם את המיתרים שלא ישמעו אותו, ובאיזשהו שלב חמי התחיל להכתיב לו אקורדים
. אחרי ההופעה הלכתי לדבר איתו (עם שיף), והוא היה סופר חמוד וסופר נחמד. הוא אישר את מה שאור אמר, שזו אכן הייתה ריקנבקר
אגב, סלבז, גם עידן אלתרמן היה בקהל. בסוף ההופעה עמדתי מחוץ לחדר אמנים והתלבטתי אם להיכנס או לא, וקרן נכנסה, אז היה לי צ'אנס לדבר איתה
היא קראה לי BOY, היה מוזר
בסופו של דבר החלטתי להכנס, וחמי היה הכי חמוד בעולם, ואני הייתי ממש אידיוט-רציתי לאחל לו מזל טוב על הבת שבדרך, אבל כל כך רעדתי ואיבדתי את המילים שפשוט יצאתי משם אחרי 30 שניות... הוא כזה חמוד
חמי היה ממש מצחיק בהופעה, החל מהפתיחה עם הישרדות דרך "אז אתם האנשים שקנו את חמלה!" ועד החיקוי של קרן, הוא היה ממש מצחיק, ומעבר לזה-הוא היה ממש טוב מבחינה מוזיקלית. חמי ערן ורועי נסחפו כמה פעמים לג'מג'ום אינסטרומנטלי כזה שהיה מגניב... ואין כמו "אולי בכל זאת סאלי" בסווינג

Oyster Girl

New member
לא היה ריק, ישבת שורה ראשונה ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

קרן מאממת

הסתכלתי אחורה די הרבה,

היה די ריק
והכי מגניב להיות שורה ראשונה, אפשר לראות את כל תווי הפנים של חמי כשהוא שר.. זה מגניב

Oyster Girl

New member
הוא הקדיש לה את אחת לדרך ארוכה ../images/Emo54.gif

לא הייתי בטוחה שבאת ואת עצמי לא ספרתי, אבל תודה על התיקון.

תמונע

New member
הרבה יותר יפה לי בתמונע

"תגידו, כבר אפשר להכנס?" אני בדרום ת"א, די קר בחוץ, אין לי מה לחפש מחוץ לתמונע, והרחוב מסריח משתן. -"לא, עדיין לא". משיבות לי שתי בנות, שחיכו גם הן ובטח הרגישו קצת כמוני. התשובה השלילית שלהן לא סיפקה אותי ליותר משתי דקות, ואז החלטתי לעקוף סמכות לגשת לקופות ולשאול מה קורה, כי זה ממש לא לעניין ככה, באמת. "אז אפשר כבר להכנס?" -"אני לא יודעת. תגיד, אפשר כבר להכניס?" ואז מתנהלת שיחה בין זאת שעל הכרטיסים לזה שעל האולם: "לא יודע מה להגיד לך, אני לא יודע אם הוא כבר מוכן. טוב. נו. תכניסי". נפלא. שהם ימשיכו להתחבט באי הידיעה שלהם, העיקר שכבר אהיה בפנים. גם ההתרגשות אצלי לא מוסיפה לכל הלחץ הזה. בכל זאת, מיסטרודנר. האיש והפה. אז אני נכנסת בצעדים הססנים אל תוך מסדרון ארוך, מנסה להבין איפה אני ולאן אני, דוחפת את הראש לחדר הראשון, עושה רושם שזה לא שם, דוחפת את הראש לחדר השני, העיניים רואות בר, שולחנות, גיטרות ועובד במה עם מסקינטייפ בפה. אז זה בטח כאן, אבל זה ממש קטן, נו, לא יכול להיות. גם הכל כל כך ריק, ואני לבד שם. זאת אומרת, אני וההוא עם המסקינטייפ. אז חשבתי שהכי בטוח יהיה פשוט לגשת ולשאול אותו: "תגיד, איפה ההופעה של חמי רודנר?", אבל השאלה הזו נעלמה כשבאה, כי כשהייתי מספיק קרובה אליו בשביל לשאול הבחנתי בבחור כחוש, שיערו מסורק הצידה ופרופילו רודנרי. כן, אני במקום הנכון, ללא ספק. הוא מסתכל עליי, אני עושה כאילו הכל כרגיל, זה לא שאני לבד עם חמי רודנר. ההתרגשות גולשת ממני. אני עושה תנועות מפגרות עם היד, כאלו שניסו להיות נפנוף לשלום, ומסננת לו בקול רועד: "הי! בהצלחה!!!". הוא שולח לעברי את אחד מאותם החיוכים המקסימים שלו, הכל כך מסתוריים ורחבים, וממשיך לסדר לו את הבמה, אלא מה. עכשיו זה כבר היה ברור: חמי. אתה הרבה יותר יפה לי מקרוב. תפסתי לעצמי שולחן, זו היתה משימה קשה בהתחשב בעובדה שהכל היה ריק ונתון לבחירתי, מזל שהיו כמה שולחנות שמורים, זה מאד הקל עליי, התיישבתי לי איפושהו באמצע, אבל לא קרוב מדי, כדי לא להביך אותו. הוא עדיין קרע רצועות דבק בפה והדביק חוטים. מסביבי היו לא יותר מחמשה-עשר שולחנות, או כך לפחות זה נראה. נפלא. אין כמו הופעה אינטימית, חשבתי לעצמי. נכנס עוד מישהו לאולם, חמי בינתיים מסיים עם הדברים שלו, אוסף את ג'קט הג'ינס שלו שהיה זרוק על הבמה, ויורד אל חדר האומנים. מאותו הרגע, רק חיכיתי שכבר יחזור. והנה הם נכנסים שלושתם, הוא ועוד שניים- אחד על התופים והשני על הגיטרה. הוא מחייך, מודה לקהל שהגיע וויתר על צפייה בקוביות של נועם ובתחבולותיו של דן מנו, מחייך שוב, ומאותו הרגע הערב הזה הופך להיות קסום יותר עם כל דקה שעוברת. אם זה בבחירת השירים, אם זה בפלרטוטים, אם זה בלחקות את אשתו, להשתגע על הבמה, לבעוט בחתולה דמיונית (ע"ע: "בועט בחתולה"), לירות לעצמו בראש, לקפוץ, להשתולל, להזמין את שיף שינגן, להקריא לו את האקורדים, לחבק אותו, להצחיק אותנו, להפתיע אותנו, להיות חמי רודנר במיטבו- מצחיק, כריזמטי ובועט. ובכן, תרתי משמע. הבחירה בתמונע היתה גם היא מוצלחת מאד, שכן המקום הקטן והאינטימי הזה נתן לכל אחד מהנוכחים את התחושה כאילו חמי שם במיוחד בשבילו, מתבונן לו בעיניים ומקדיש לו שיר. יחד עם זאת, הורגש קצת יובש באיזור הקהל, שאילו היה יותר מעורב, ההופעה הזו ללא שום צל של ספק היתה סוחטת ממני ציון 10, אבל בגלל שזו אשמתנו, וחמי באמת היה נפלא, היא תקבל 9.7. אחרי שעה וחצי שהרגישו כמו חצי שעה, חמי מקפל את הבאסטה, מפריח נשיקה לאוויר ויורד מהבמה כששערו פרוע, זיעה פזורה על פניו ובפינו טעם של עוד...

Oyster Girl

New member
נדמה לי שישבת לידנו ../images/Emo54.gif

אבל לא הייתי בטוחה וכבר הספיקו לי הפדיחות לאותו היום
אני לא מבינה למה את ונעם חושבים שהיה ריק או שהיה יובש, אני חושבת שמצב הקהל היה ממש סבבה.

ordoron

New member
אולי כי היה ריק והקהל היה לא משהו

יותר ממאה איש לא היו שם,אני חושב שאולי בסביבות החמישים במקרה הטוב-שזה יחסית לחמי לא הרבה. והקהל היה חסר טאקט ויבש,אני חושב שלא סתם חמי בחר להגיד שבחיפה יושבים ומקשיבים בשקט,אני זוכר כמה הערות ממש חסרות טקט מצד הקהל בין השירים שפשוט היו לא במקום.

Oyster Girl

New member
זה לא משנה חמישים או מאה ../images/Emo54.gif

ואני דווקא חושבת שחמי בחר להגיד שבחיפה יושבים ומקשיבים בדיוק מהסיבה שאני בחרתי לכתוב את זה על גבי הפורום בביקורת הופעה שלי. זה היה משהו שלא יצא לי להתקל בו בעבר, וההרגשה הייתה מדהימה. אבל בסדר, כל אחד ואיך שהוא הרגיש.

ordoron

New member
לא רוצה לפרט יותר מדי

אבל שמעתי אנשים מקטרים לפני שירים שהם פחות אהבו,והם קיטרו בקול מספיק רם כדי שאני אשמע את זה. שמעתי מישהו שאמר בקול רם שחמי שמן(אני לא בטוח במאה אחוז אבל זה היה נשמע לי מאוד מכוון לחמי אפילו שהוא לא שמן אבל יש אנשים שאומרים שהוא השמין אחרי אוסטרליה). כל מיני דברים לא מתאימים בסגנון,בעיקר קיטורים מתוך מחשבה שזאת ההופעה שלהם ושהם קובעים מה יהיה שם.

למעלה