תמונות סתם התחשק להעלות כמה תמונות ביתיות שלי.. אשמח לקבל ביקורת בונה.. :)
T Tamar Lev New member 7/11/06 #1 תמונות סתם התחשק להעלות כמה תמונות ביתיות שלי.. אשמח לקבל ביקורת בונה..
ל ל י נ ו ר ו ש 18 New member 7/11/06 #7 ../images/Emo23.gif אני מחסירה פעימה בכל פעם שאני רואה אותך.. מדהימה כל כך.
P pinki girl1 New member 7/11/06 #9 תמרייי יש לי דבר אחד להגיד לך: תמונה 2 : וואווווווווו אחד גדול! וכבר אמרתי לך את דעתי לגבי העיפרון השחור , תנסי לבן יהיה לך הרבה יותר יפה! יותר מיוחד.. ספרי איך יצא ...
תמרייי יש לי דבר אחד להגיד לך: תמונה 2 : וואווווווווו אחד גדול! וכבר אמרתי לך את דעתי לגבי העיפרון השחור , תנסי לבן יהיה לך הרבה יותר יפה! יותר מיוחד.. ספרי איך יצא ...
T Tamar Lev New member 7/11/06 #10 תודה לכולםם .. לרינת - אני צריכה לקנות ממי אני יקנה ויעשה תמונות עם זה.. בנתיים אלו מלפני חודש..אני יקנה יעשה חדשות וישים פה
תודה לכולםם .. לרינת - אני צריכה לקנות ממי אני יקנה ויעשה תמונות עם זה.. בנתיים אלו מלפני חודש..אני יקנה יעשה חדשות וישים פה
P pinki girl1 New member 8/11/06 #12 מעולה! ואם כבר אז.. אני עושה קורס איפור...תרצי שאני אאפר אותך לתיק עבודות שלי? ( כן כן כן )
C chuti New member 8/11/06 #15 מכוערת... סתםםםםםם את מהממתתתתת אפילו מהממת או מדהימה זה כלום לעומת היופי שלך!!