תמונות

טסונמי1

New member
הבידנס יעלה ויבוא -תני לו זמן

יפה מאוד- תגידי אנשים לא גונבים את הצמחים?אצלנו גונבים עציצים שלמים

crazyflower

New member
גונבים בטח גונבים

נגנב הרימון ועוד כמה פיצ'יפקס תודה לכולכם הולכת להביא עוד כמה

טסונמי1

New member
כמליה את לא שותלת כמליות?

לא לפחד מהם- במקומות חצי צל -ומוגנות מרוח גדלות מצוין- לא תמיד העלים פיקס אבל הפרחים מדהימים- תנסי פעם תתחילי עים אחת [הורודות הם החזקות]

crazyflower

New member
לא יודעת למה לא שתלתי אחת

לא חשבתי על זה אבל זה פיתרון טוב אני אכן מפחדת מהן נוטה לשתול אותן במיכלים הם נוטות להתפגר לפתע בלי שום אזהרה מוקדמת יש זן שאני אוהבת במיוחד - ססנקו יש לה עלים יותר קטנים תגידי - כשקצוות העלים שלהן חומים - מה זה אומר מה חסר לה ומה אפשר לתת לה שתהיה מרוצה? דשן? ברזל? כופתיות?

טסונמי1

New member
לכמליה רק דשן חומצי- קונים אותו

במשתלות ואגב גם בשמיות אוהבות אותו סימנים חומים הם בדכ מראים על המלחת קרקע או חם מדי וכשהניצנים נופלים לפני שניפתחו קר ולח מדי--יש לי כמה כמליות לאף אחת אין עלים מושלמים -כולם מלאים בניצנים- והקטע המוזר ביותר שראיתי- במשתלה של שפר בקריות בגינה הפרטית שלהם ראיתי כמליה בשמש מלאה בשיא הקיץ ניראתה מצוין

crazyflower

New member
ולקינוח

ערוגונות קטנטונת מאוד צנועה בחצר בית הדירות שבו אני גרה חצר מוזנחת כעורה ולא מגוננת כלל יש פה מעט שתילונים, כלניות נוריות והרבה הרבה זרעים בקיץ אני רוצה לזרוע את כל החצר עם ממטרה מה תייעצו לי לזרוע (שאפשר לשנורר מחברי הפורום
)?

crazyflower

New member
ובקשה

כיף לקבל מחמאות לא אכחיש ביקורת בונה הצעה רעיון ייתקבלו בברכה גם כן אני למשל לא סובלת את זה ששתלתי אמנון ותמר לא קשור לי לכלום לא בצבע ולא באופי

טסונמי1

New member
אמנון ותמר מחמיא לכל ערוגה

ותמיד נחמד ליראות אותו מציץ - יותר חשוב מיכך בעיקר בערוגות גדולות לא לערבב יותר מדי סוגים ומיפעם לפעם לחזור על אותה הגירסה בתוך הערוגה עצמה אני מבקשת תצלומים חוזרים באביב המאוחר

דוגמא לשימוש באמנון ותמר מהספר

שיש לי. כאן אמנון ותמר משמשים כרקע לנרקיסים הצהובים ומדגישים את הצבע שלהם.

טסונמי1

New member
התמונה סרוקה? היא מצוינת

וגם הדוגמא מעולה- אהבתי ושימו לב 3 צבעים ששתיים מהם בגווני כחול [לא יותר]

כן, סרוקה. עוד דוגמה: כאן אמנון

ותמר הסגולים נותנים עומק לערוגה של BLUE PHLOX (שלהב בעברית) ואילו השלהב מצידו מבליט את הצבע הכהה של אמנון ותמר. גם זו תמונה מהספר. שם הספר: BIG BOOK OF FLOWER GARDENING. ספר מעולה.

למעלה