תמונות

crazyflower

New member
מרוות גרג מתחילות לפרוח

מאחוריהן היביסקוס סורי מאחוריו בת עופרית שעירה ממשמאלו עשבוני הקרוי כמנתיון - רדום כעת והרבה פרגים

crazyflower

New member
לוונדר, לימונית, אנגלוניה שנראית

זוועה אני סולחת לה היא תתאושש

crazyflower

New member
בידנס מבצבצים החוצה

וגם תות בקרוב, בעזרת השם, תצטרף מרגנית מונל

crazyflower

New member
הצד השני - חציו חשוך וריק

יש שם הרבה דבוקיות שמנצנצות באביב באדום הן אמורות לסגור את השטח אבל מאוד איטיות הרבה פוקסיות שיהיה לבינתיים מאחורה כסמנתיון, רוספוליות, פנטס משמאל רחוק אפשר לראות פריחה של מרווה הוטליפס - ממליצה עליה בחום חשבתי להוסית צלצל שיכסה את האדמה. צפנתי, טסונמי - מי שמכיר - רעיון טוב או לא?

טסונמי1

New member
הצילצל נעלם בקיץ-אים יש שם חצי צל

נסי יהודי נודד זה עים העלים הארגמניים ארכובית מקורקפת- סיגל דו גווני- לגבוהה יותר בת עופרית-המקום ניראה מעולה לשרכים- לחלק האחורי והמוצל רואליה [שיח גבוהה] גם פלקטרנתוס מעולה לסגירת שטחים בצל בקיץ תישתלי קוליאוסים בשלל צבעים בגושים-תנסי תנסי בסופו של דבר זה יתמלא מהר מאוד

מייקלה1

New member
הייתי מוסיפה למקום חצי מוצל,גוון

של אפור שיאיר את המקום ויבליט את כל מה ששתול לידו. לדוגמא,דם המכבים העלוותי באפור או משטח נמוך של דיכודרה מכסיפה.

crazyflower

New member
יש שם אפורים מקדימה יותר

לא נכנסו לתמונה - כריך מכחיל שם המכבים אגרסיבי לי מידי ולדעתי צריך שמש את הדיכונדרה שווה לנסות האדמה שם לא משו בכלל

crazyflower

New member
טולבגיות

שוב תודה לטסונמי, הכרתי אותה אבל מעולם לא ראיתי בגוש הן פרחו בשפע ופשוט מקסימות (אבל מסריחות נורא) אפשר לראות בינהן את הדלפיניומים שרק נשתלו ובצבוץ של גביעונית הלבנון משמאל שוב - ההוטליפס

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifהיא מסריחה רק עים נוגעים בה

ואומרים שהיא מגרשת יתושים

crazyflower

New member
במדרכה הייתה חסרה חתיכת בלטה

ונחשפה אדמה דחפתי 2 פקעות. שיהיה

למעלה