לא חשבתי על זה אבל זה פיתרון טוב אני אכן מפחדת מהן נוטה לשתול אותן במיכלים הם נוטות להתפגר לפתע בלי שום אזהרה מוקדמת יש זן שאני אוהבת במיוחד - ססנקו יש לה עלים יותר קטנים תגידי - כשקצוות העלים שלהן חומים - מה זה אומר מה חסר לה ומה אפשר לתת לה שתהיה מרוצה? דשן? ברזל? כופתיות?
במשתלות ואגב גם בשמיות אוהבות אותו סימנים חומים הם בדכ מראים על המלחת קרקע או חם מדי וכשהניצנים נופלים לפני שניפתחו קר ולח מדי--יש לי כמה כמליות לאף אחת אין עלים מושלמים -כולם מלאים בניצנים- והקטע המוזר ביותר שראיתי- במשתלה של שפר בקריות בגינה הפרטית שלהם ראיתי כמליה בשמש מלאה בשיא הקיץ ניראתה מצוין
ערוגונות קטנטונת מאוד צנועה בחצר בית הדירות שבו אני גרה חצר מוזנחת כעורה ולא מגוננת כלל יש פה מעט שתילונים, כלניות נוריות והרבה הרבה זרעים בקיץ אני רוצה לזרוע את כל החצר עם ממטרה מה תייעצו לי לזרוע (שאפשר לשנורר מחברי הפורום
ותמיד נחמד ליראות אותו מציץ - יותר חשוב מיכך בעיקר בערוגות גדולות לא לערבב יותר מדי סוגים ומיפעם לפעם לחזור על אותה הגירסה בתוך הערוגה עצמה אני מבקשת תצלומים חוזרים באביב המאוחר
ותמר הסגולים נותנים עומק לערוגה של BLUE PHLOX (שלהב בעברית) ואילו השלהב מצידו מבליט את הצבע הכהה של אמנון ותמר. גם זו תמונה מהספר. שם הספר: BIG BOOK OF FLOWER GARDENING. ספר מעולה.