תמונות!!!!! אוקיי.. אז אלה תמונות שחן [hen10] צילמה בהופעה האחרונה בסיטיהול. תהנו..
T T S F1 New member 26/4/05 #1 תמונות!!!!! אוקיי.. אז אלה תמונות שחן [hen10] צילמה בהופעה האחרונה בסיטיהול. תהנו..
P PARACHUTES New member 27/4/05 #2 יפה לך שורה ראשונה... הלוואי ויכולתי להיות בהופעהה אבל הייתי בטיול שנתי באותו זמן.... איך היה?
M Monster Of Glory New member 27/4/05 #3 לא רק שורה ראשונה... אלא בול מול ברי! היה ענק, גם אני הייתי שם
T T S F1 New member 27/4/05 #4 אפילו רואים שם את היד שלך [וגם את שלי..] ושוב פעם - לא אני צילמתי, אלא חן [hen 10]. ולא היה משהו.. ז"א היה בסדר, אבל הסוף היה רע [ולא מוכיח, או שכן?!]
אפילו רואים שם את היד שלך [וגם את שלי..] ושוב פעם - לא אני צילמתי, אלא חן [hen 10]. ולא היה משהו.. ז"א היה בסדר, אבל הסוף היה רע [ולא מוכיח, או שכן?!]
H hen 10 New member 28/4/05 #6 בהופעה הקודמת בסיטיהול... התמונות יצאו גרועות. אבל הפעם הם יצאו יותר מעולות!
H high k New member 30/4/05 #8 בהופעה הקודמת בסיטיהול אני הייתי בדיוק מול ברי, שורה ראשונה, נאבקת עם הידיים על המגבר המרובע שצמוד לבמה. אגב, הגיטריסט המעולה של ברי גידי רז, הופיע בחמישי עם ארכדי דוכין שאירח את מאיר בנאי וזהבה בן בפסטיבל אהבה בים המלח. היה טוב, היה יוסי.
בהופעה הקודמת בסיטיהול אני הייתי בדיוק מול ברי, שורה ראשונה, נאבקת עם הידיים על המגבר המרובע שצמוד לבמה. אגב, הגיטריסט המעולה של ברי גידי רז, הופיע בחמישי עם ארכדי דוכין שאירח את מאיר בנאי וזהבה בן בפסטיבל אהבה בים המלח. היה טוב, היה יוסי.
פ פ ו ל נ י ה New member 28/4/05 #7 כל הכבוד על היוזמה התמונות נחמדות ביותר, למרות שלראות תמונות מהופעה של ברי ממש החזיר לי את הבעסה על זה שלא הייתי באף הופעה בסיבוב הופעות האחרון.
כל הכבוד על היוזמה התמונות נחמדות ביותר, למרות שלראות תמונות מהופעה של ברי ממש החזיר לי את הבעסה על זה שלא הייתי באף הופעה בסיבוב הופעות האחרון.
ה הסייד הנודד New member 30/4/05 #9 בקשה אני אשמח אם תכניסו את התמונות לגלריה המתאימה! כבר הצטברו שם הרבה תמונות