זה במוצאי שבת נטלי.....
° °•°B®onX Girl°•° New member 13/5/04 #43 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא עלינו...? טוב עם שיר כזה...זה היה פששוט מ-ז-ע-ז-ע
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 13/5/04 #45 השיר לא היה רע היה בסדר.. אולי לא ממש ברמה של לעלות אבל הוא עדיין לא היה רע יאללה שיגיע יום שבתתתתתתתתתתתת!!! CANT WAITTTTTTTTTTTTTTTTTTT אנשים תצביעו 18!!! אירלנדדדדד!! בריאן מושלם שלי כתב אותו על קרייייייי!!!! WOOHOOOOOOOOOOOO
השיר לא היה רע היה בסדר.. אולי לא ממש ברמה של לעלות אבל הוא עדיין לא היה רע יאללה שיגיע יום שבתתתתתתתתתתתת!!! CANT WAITTTTTTTTTTTTTTTTTTT אנשים תצביעו 18!!! אירלנדדדדד!! בריאן מושלם שלי כתב אותו על קרייייייי!!!! WOOHOOOOOOOOOOOO
L Lopezit New member 13/5/04 #46 לדעתי זה בגלל דוד דאור אני לא אוהבת תסוג שירה שלו ובטח גם הם כי הוא שר מגעיל
E Efrat44 New member 13/5/04 #48 אנטישמיות../images/Emo70.gif רק בגלל זה... ../images/Emo11.gif אבל גם אני לא אהבתי את השיר
N NoWords New member 14/5/04 #52 כן יאללה מי אישר לבנאדם הזה לייצג אותנו באירויזיון? הוא שר נורא אם הייתי במדינה אחרת, בחיים לא הייתי מצביעה לישראל עם זמר כזה היה מייצג אותה בעע
כן יאללה מי אישר לבנאדם הזה לייצג אותנו באירויזיון? הוא שר נורא אם הייתי במדינה אחרת, בחיים לא הייתי מצביעה לישראל עם זמר כזה היה מייצג אותה בעע
N NoWords New member 13/5/04 #49 אוקיי זה לא אישי מור שירה בנתיים יכולה לנהל לבד (הרי היא שלחה טופס...) ואז לקראת החופש הגדול ליאת יכולה להצטרף. מה אתן אומרות?
אוקיי זה לא אישי מור שירה בנתיים יכולה לנהל לבד (הרי היא שלחה טופס...) ואז לקראת החופש הגדול ליאת יכולה להצטרף. מה אתן אומרות?