תמונות חלק חדשות חלק לא ממש (נראה לי חחחח)
G GuItAr2 New member 9/5/04 #2 איזה תמונות מדהימות!!! תודה...ואני מבינה שזה כזה מעצבן שאי אפשר להעלות לכאן תמונות... אוף עוד לא שלחו לי תשובה בנוגע לפורום!!!!!
איזה תמונות מדהימות!!! תודה...ואני מבינה שזה כזה מעצבן שאי אפשר להעלות לכאן תמונות... אוף עוד לא שלחו לי תשובה בנוגע לפורום!!!!!
J j e n n y lopez New member 9/5/04 #5 יווו תעשו משו מעניין!!!חחח כאילו לא יודעת תעשו משו תדברו חחחחח
G GuItAr2 New member 9/5/04 #11 אה....חחח והמעצבנים האלה ענו לך? למה את לא המנהלת כרגע? הם בטח אמרו לך שמכתב הפתיחה לא טוב...נכון?
L Lopezit New member 9/5/04 #12 חחח טוב אז ככה... שלחתי ואפרת החזירה לי תשובה ודווקא הכל היה בסדר והיא רשמה לי ימים להתקשר כדי לקבוע פגישה אבל אז הפורום הידרדר וכבר לא היה מי ש"יציל" אותו פה אז עזבתי ולא הלכתי לראיון...
חחח טוב אז ככה... שלחתי ואפרת החזירה לי תשובה ודווקא הכל היה בסדר והיא רשמה לי ימים להתקשר כדי לקבוע פגישה אבל אז הפורום הידרדר וכבר לא היה מי ש"יציל" אותו פה אז עזבתי ולא הלכתי לראיון...
° °•°B®onX Girl°•° New member 10/5/04 #15 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifעובדה שהוא עדיין קיים ושחזרת לפה זה מראה שהוא לא הדרדר היו לו ימים קשים בגלל כמה אנשים אבל זהו...ועכשיו דווקא מאוד נחמד פה
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifעובדה שהוא עדיין קיים ושחזרת לפה זה מראה שהוא לא הדרדר היו לו ימים קשים בגלל כמה אנשים אבל זהו...ועכשיו דווקא מאוד נחמד פה
א אבי א האחד New member 10/5/04 #16 גם אני חושב שבשבועיים האחרונים הפורום התפתח ועכשיו הרבה יותר כיף פה, מה שחסר זה רק מנהל, אבל גם זה כבר בטיפול.....
גם אני חושב שבשבועיים האחרונים הפורום התפתח ועכשיו הרבה יותר כיף פה, מה שחסר זה רק מנהל, אבל גם זה כבר בטיפול.....
° °•°B®onX Girl°•° New member 10/5/04 #19 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחחחח ראסמי תזכורת קטנה...להצביע לג'ניפרררר היא צריכה לעקוף לפחות ב-1000 קולות ובזמן האחרון לא עולה לה הרבה וניקול מתחילה לעלות אז תצביעו לה והרבהההההה ואל תתעצלו
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחחחח ראסמי תזכורת קטנה...להצביע לג'ניפרררר היא צריכה לעקוף לפחות ב-1000 קולות ובזמן האחרון לא עולה לה הרבה וניקול מתחילה לעלות אז תצביעו לה והרבהההההה ואל תתעצלו
G GuItAr2 New member 10/5/04 #20 אוףףףףף זה לא עולה לי האתר!! (שמתי במועדפים...חח) אני אנסה עוד מליון פעם...