תמונות...

Itzik200

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכל המעונין לחתום בעצומה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

להכנס לכאן!!! הנה העצומה: "אני מכריז בכך שאני חותם בעצומה זו שאני מסכים להיות גם לבקשת.... ולגרום לנדב להפסיק להרגיז אנשים אם זה שהוא יודע הכל
על החתום __________" תודה מראש

Itzik200

New member
הבהרה: העצומה הנ"ל היא הודעה

הומוריסטית אין לקחת ברצינות שום מילה ממה שהיה כתוב בה... על החתום איציק מלך הבריטני!

i4britney

New member
פעם הבאה תלמדי לא להשתכר ../images/Emo8.gif

ואז לא ירכלו עלייך...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמתוקה../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif../images/Emo25.gif

תמונות יפות...
...

לפי דעתי זה עצוב

פעם בירטני היתה כל כך....חסודה.
<כן, אני יודעת. אנשים משתנים..אבל זה מה שאני חושבת אז בעע>

i4britney

New member
אז אל תעריצי אותה...

אם את לא רוצה, חסודה שמסודה ככה היא היום ותקבלי אותה כמו שהיא או שאל תעריצי אותה את לא ממש עושה לה טובה את יודעת!

../images/Emo41.gifאוייש נדבב../images/Emo70.gif

אתה רואה על מה אני מדבר
דיי
זכותה לכתוב מה שבא לך בלי שישר תבוא עליה מתקפה של שומרי בריטני.. אתה לא מבין את זה.. ואני לא רוצה לראות פה שירשור על צדקתך עכשיו, כי אני אמחק אותו

i4britney

New member
זכותי ../images/Emo6.gif

כמו שזכותה להביע דעה בנוגע למה שהיא חושבת על בריטני זכותי להגן על בריטני כל עוד לא השתמשתי במילים בוטות ובקללות וגסויות, קבל זאת אור אין מה לעשות זה האופי שלי ואני אמשיך כך גם אם זה לא מוצא חן בעינייך או בעיני אף אחד אחר פה!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאם היית מביע את דעתך,סבבה...

אבל אתה כופה את דעתך,כאילו "לא נח לך
- לכי
" וזה לא עובד ככה
בריטני לא הייתה,היא לא עכשיו והיא לא תהיה מושלמת/אלוהים/וואטאבר. מותר לכ-ו-ל-ם להגיד מה שהם רוצים על בריטני,איך מתי למה מי ואיפה. אז...רד מזה...
...

i4britney

New member
גם לי מותר!

אני לא כופה את דעתי על אף אחד, אני אומר מה אני חושב וגם אם זה לא מוצא חן בעיני אף אחד ודעותי קיצוניות מידי זאת זכותי כל עוד אני לא עובר על תקנון הפורום!

למעלה